Ben çözemedim...

Dandyish

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
35
9
1
41
Arkadaşlar merhaba.. uzatmadan mevzuyu anlatıcam. Benim abim 4 ay önce evlendi, gelin hanım başka memleketten, bizim bulunduğumuz şehire geldi. Çünkü abimin işi burada.gelin hanımda buraya gelirken işinden istifa ederek geldi kendi isteği ve arzusuyla. Çokta memnundu gelmeden önce ancak şimdi sürekli ben sıkılıyorum şöyle oluyorum böyle oluyorum diye bizi inanılmaz derecede üzmeye başladı. Evlendiğinden beri 4 kere ailesinin yanına gitti. neyse ben de başka bir şehirde yaşıyorum çalıştığım için, bugün memleketime geldim bir kaç günlüğüne...Gelin hanımda yine aynı memnuniyetsizlikle konuşunca dedim ki ben dönerken sen de benimle gel 1 gün benimle kalırsın seni gezdiririm oradan da trene binip ailenin yanına geçersin orada da gezersin diye... bana dediği laf; annem babam sana gelmeme izin vermez! Gelirsem onlara söylemem ona gore! hayretler içinde kaldım, ne diyeceğimi daha doğrusu onun ne demek istediğini ben bir türlü anlayamadım! Bu ne demek Allah aşkına? Birde Evlen öyle gelirim dedi , vallahi çözemedim...bi yorum yapın yaa kafam alak bullak oldu...

Genel olarak Allah razı olsun iyi bir insan, bi sorun yok... ama bu sıkıldım muhabbeti artık beni inanılmaz geriyo

Bende böyle bir cevap duysam şok olurdum sizin gibi. Annem babam izin vermez, duymasın filan ne ya anneme babama niye söyleyeyim, yada sorup izin alacağım.Evlenmişim kocamla fikir alışverişi yaparım kâfi.Bence gelininiz daha evlendiğini ve ayrı bir aile olduğunu anlayamamış galiba.

Bende böyle bir cevap duysam şok olurdum sizin gibi. Annem babam izin vermez, duymasın filan ne ya anneme babama niye söyleyeyim, yada sorup izin alacağım.Evlenmişim kocamla fikir alışverişi yaparım kâfi.Bence gelininiz daha evlendiğini ve ayrı bir aile olduğunu anlayamamış galiba.
Ama sonra abimin yanında ben dandyishin yanına gidicem dedi ben de yok dedim sen direk ailene git yol uzuyo boşver dedim yooo neden gitcekmisim ben senin yanına gelicem dedi ben yine şok tabi :))

Yok gerçekten samimiyetimle söylüyorum ailesi mükemmel
O zaman patavatsizligina verin. Sıkılır normal o kısmı.1 sene sonra hala aynı olursa o zaman bir sorun var diyebilirsiniz

O zaman patavatsizligina verin. Sıkılır normal o kısmı.1 sene sonra hala aynı olursa o zaman bir sorun var diyebilirsiniz
Yahu tabiki sıkılır onda hem fikirim ama yani bu kadarda milleti germenin ne manası var ne yapalım yani bizim elimizden ne gelir yani resmen sıkıntı basiyo ne yapsakta sıkılmasın diye akşama kadar işimi gucumu bırakıp onla geziyorum yine memnun olmuyo ailen gelsin kardeşin gelsin diyoruz onların işi var diyo bizi bu kadar yıpratmaya ne hakkı var yahu

Back
X