• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çözemedim...

Sizin yanınıza gelmesine anne-babasının laf etme meselesine gelince de, kişi kendinden bilir işi deyin, otursun düşünsün.

Evlendiginin artık hesap vermesi gerek kişinin abiniz oldugunun farkında değil sanırım
Bide dört ayda dört kere ailesine sehirdısına gitmeside sacmaymıs aynı ilde olsalar hafi neyse de farklı sehire gitmek değişik
Hem evlen öyle gelirim ne demek asıl evlenince rahatsız edilmez

Gelin hanım ergen mi, töbestafullah yaaa.
Hiç kulak asmayın. Kendi kendine meşgale bulamayan, can sıkıntısını başkalarının gidermesini bekleyen insanlar bence yetişkin olamamıştır. Canın sıkılır arkadaşına, eşine bir teklifte bulunursun, gezelim tozalım gibisinden o başka. Oturduğu yerden canım sıkılıyor ne demek. Koskoca kadın, öyle değil mi. Gitsin kurslara. Belediyelerin ücretsiz birçok kursu var. Kimsesiz çocuklar yurduna gitsin gönüllü destek versin. Her hafta bir, iki gün yaşlılar evine kek, börek yapıp götürsün.
Anneannem canı sıkılan dayak ister derdi :sinirli::KK45:
Ya vallahi artık sıkılıyorum lafından ve o yüz ifadesinden ıcime fenalık geliyor :)))) hayır kocasıyla gayet iyi ona yansitmayip bizim canımızı yemesi de ayrı bir dert:)))

Normalde görümce baskılar. Ters vaka olmuş bu sefer :P

Genç mi daha? Daha yeni evli ve bana alışamamış gibi geldi. Onun için iyi bir şey demenize rağmen saçmalamış. Eşi varken ailesinden de izin alması/almak istemesi baya absürt.

Zamanla alışır :)

Evlendiginin artık hesap vermesi gerek kişinin abiniz oldugunun farkında değil sanırım
Bide dört ayda dört kere ailesine sehirdısına gitmeside sacmaymıs aynı ilde olsalar hafi neyse de farklı sehire gitmek değişik
Hem evlen öyle gelirim ne demek asıl evlenince rahatsız edilmez
Vallahi samimiyetimle söylüyorum haftada bir ben ailemi ozledim gitmek istiyorum dese kimse ağzını açmaz ;elimizden geleni yaparız ama bana samijmi gelmeyen taraf istemiyorum deyip istemesi :))) ayrica ben de aileme cok duskunum mesela isimden ayrilip evlenip basska memlekete gitmeyi goze alamam, almissam bu kadar konu edip konuşmam sıkıldım isimden ayrıldım diye

Vallahi samimiyetimle söylüyorum haftada bir ben ailemi ozledim gitmek istiyorum dese kimse ağzını açmaz ;elimizden geleni yaparız ama bana samijmi gelmeyen taraf istemiyorum deyip istemesi :))) ayrica ben de aileme cok duskunum mesela isimden ayrilip evlenip basska memlekete gitmeyi goze alamam, almissam bu kadar konu edip konuşmam sıkıldım isimden ayrıldım diye
Benim ailem bulundugum ilde farklı ilcede oturuyor ilk evlendigimizde herhafta haftada iki belki üc kere gittik yanlarına
Ama sehir dısı olsa bırak haftayı ayı altıayda bir belki giderdim her ay sehirdısı kocadan ayrı olmaz
Sonra ailem izin vermez der işte böyle :/

Normalde görümce baskılar. Ters vaka olmuş bu sefer :p

Genç mi daha? Daha yeni evli ve bana alışamamış gibi geldi. Onun için iyi bir şey demenize rağmen saçmalamış. Eşi varken ailesinden de izin alması/almak istemesi baya absürt.

Zamanla alışır :)
O 31 ben 34 yaşındayım :)) hahahaa artık tersine dönmüş demek ki :))) latife yapiyorum tabiki insanlar birbirine saygı duymalı ama böyle alttan alttan acilen laflar can sıkıyor ve benim gibi düz insanlar için çözmesi epey zor oluyo :))) direk ne diyosan soyle değil mi yani :))

Aman be boşverin iyilik yaramıyor bazı insanlara :) Eşi ile arasında sorun yokmuş ne güzel. Sizde iyi amaçlı olsa bile pek böyle şeyler söylemezsiniz.

Benim ailem bulundugum ilde farklı ilcede oturuyor ilk evlendigimizde herhafta haftada iki belki üc kere gittik yanlarına
Ama sehir dısı olsa bırak haftayı ayı altıayda bir belki giderdim her ay sehirdısı kocadan ayrı olmaz
Sonra ailem izin vermez der işte böyle :/
Ya şimdi ben de aileme çok düşkünüm 15 te bir gider gelirim dayanamam:)) empati yaptığım için gitmek istemesi bana tuhaf gelmiyor. Tuhaf olan gitmek isteyip istemiyomus gibi davranması ve bana dediği laf...

Ya şimdi ben de aileme çok düşkünüm 15 te bir gider gelirim dayanamam:)) empati yaptığım için gitmek istemesi bana tuhaf gelmiyor. Tuhaf olan gitmek isteyip istemiyomus gibi davranması ve bana dediği laf...
Baslı basına tuhaf biri zaten size dedikleri de :)
Kendine oyalanacak bişey bulması lazım iş yada hobi vs

Aynen zaten karışmıyoruz o bize karisiyo:))))
Ahahaha :) Valla ben eşimi kendi tarafıma çektim de onun tarafına ( özellikle ablasına) pek karışmıyor olmama rağmen bana karışıyorlar. Desenize bazı insanlar çok şanslı :) Daha 4 aydır evli, bir de başka bir şehre gelmiş ve size karışmaya başlamış :)

Sordum o anda ama lafı karistirdi... yoo ben gayet anlayisliyim, her konuda hemfikir olmak zorunda değiliz.zaten öyle sürekli görüşelim birisi de değilim.. ne kadar samimi olursak olalım arada mesafe olması gerektiğini düşünen bi insanım. burda sıkıntı yok.. ama söylediği lafı gerçekten anlayamadim, üstelik onu bana gelmesi için davet etmedim, benim gittiğim yere bilet ucuz olduğu için (biletin pahalılığından yakındı cunku) gel oradan gidersin dedim yoksa gel de ben de kal demedim...ayrıca bilet dünya parasıda olsa kimse laf yapmaz gidicem der gider..ama bu öyle yapmiyo eşine karşı gitmek istemiyorum diyip bize gitsin dedirtiyo:)))
Gerekeni yapmışsınız siz o zaman.saçma söylediği söz zaten.boşverin kendi kendine atlatsın bu zamanlarını.insanları kullanacak gibi demek ki

Aman
Ahahaha :) Valla ben eşimi kendi tarafıma çektim de onun tarafına ( özellikle ablasına) pek karışmıyor olmama rağmen bana karışıyorlar. Desenize bazı insanlar çok şanslı :) Daha 4 aydır evli, bir de başka bir şehre gelmiş ve size karışmaya başlamış :)
Aman yok yahu ne karisicaz herkesin işi gücü başından aşmış ben zaten bir görümceyim baska gorumce yok :)))

Böyle bir görümce bulunmaz her yerde. Değerinizi bilsin :)
Hahahaa :)) değerimi bilmesine hiç gerek yok kendi bilir... Sadece bana alışık olmadığım alttan laflar söylemese yeterde artar bile çünkü gerçekten anlayamıyorum:))) bunu yapan aramızda arkadaşlar varsa yapmayın kızlar direk söyleyin ne diyorsanız:) milleti ugrastirmayin:)))

Arkadaşlar merhaba.. uzatmadan mevzuyu anlatıcam. Benim abim 4 ay önce evlendi, gelin hanım başka memleketten, bizim bulunduğumuz şehire geldi. Çünkü abimin işi burada.gelin hanımda buraya gelirken işinden istifa ederek geldi kendi isteği ve arzusuyla. Çokta memnundu gelmeden önce ancak şimdi sürekli ben sıkılıyorum şöyle oluyorum böyle oluyorum diye bizi inanılmaz derecede üzmeye başladı. Evlendiğinden beri 4 kere ailesinin yanına gitti. neyse ben de başka bir şehirde yaşıyorum çalıştığım için, bugün memleketime geldim bir kaç günlüğüne...Gelin hanımda yine aynı memnuniyetsizlikle konuşunca dedim ki ben dönerken sen de benimle gel 1 gün benimle kalırsın seni gezdiririm oradan da trene binip ailenin yanına geçersin orada da gezersin diye... bana dediği laf; annem babam sana gelmeme izin vermez! Gelirsem onlara söylemem ona gore! hayretler içinde kaldım, ne diyeceğimi daha doğrusu onun ne demek istediğini ben bir türlü anlayamadım! Bu ne demek Allah aşkına? Birde Evlen öyle gelirim dedi , vallahi çözemedim...bi yorum yapın yaa kafam alak bullak oldu...
sen yalnız başka şehirde yaşadığın için, demmekki ailesi seni kötü gözle görüyor.

Bence de çok ciddi bi karar, işi bırakıp evlenmek.. ben yapamazdım mesela, çünkü sonucları malesef ki herkesi ciddi derecede etkileyebiliyor. O yüzden insan yapamayacağı işin altına girerken yüzlerce kez düşünmeli sonra sıkıntısını etrafına cektirmemeli
gercektende ciddi boyutta etkiliyor ilk bir kac gun ohh diyip bacaklarini uzatiyosun sonrasi eziyet yani hele birde benim gibi olursa daha buyuk eziyet tekrar ise girdim tedavi sureci icin izin alamadim tekrar ayrilmak zorunda kaldim cok buyuk bir karar isten ayrilmak

Back
X