• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çözüm bulamadım

Yok alınmam her şeyin farkındayım malesef benm ailem beceremedi damat sevmeyi eşimn tek suçu tepkisinin fazlalığı ve alınganlığı annem kızım mutsuz dediğinde masayı yere çarpmasaydı sesi kısılana kadar bağırmadan onu da evden kovmadan kendi evden gitseydi çok iyi olurdu
Kayınvalidem bize gelip oğlum mutsuz dese dışımdan olmasa da içimden epey bir sayar söverdim. Su hikayede en suclu provakatör anneniz. Resmen yuvanızı yıkmaya xalışıyor. Allah yardımcınız olsun

Ben eşini haklı bulamadım.Manyak mısın laf arasında söylenebilir,o anki davranışın aşırı olduğunu vurgulamak için söylenmiş bence.Burada eşinizin çocuk gibi hemen mesafe koyuşu,hemen alınıp küsmesi bana saçma geldi.Masaya yumruk vurmasi da sinirini kontrol edemediğini gösteriyor.Ben de bir anne olsaydım kızımı sinirini kontrol edemeyen birinin yanında bırakmazdım.Bugün o masaya indirilen yumruk yarın kızımın yüzüne de indirilebilir.

annemin de manyak mısın demesi
eşim sinirlenmiş masaya vurmuş kahvaltılıklar yere dökülmüş
ikisine de evden gidin demiş
annem eşimi masayı devirdiğini sinirinden yumruk sıktığını görünce ,kızımı sende durdurmam valllah demiş
eşim defolun ikinizde gidin demiş
eşim şerefsiz demesi annem köpek demesi

eşim anneme yumruk kaldırmış kapıyı açmış ve burdan git demiş
Ya çok özür dileyerek.. Ne çeşit aile ilişkileriniz var tam olarak?
İki ailenin bu kadar içli dışlı olması, topluca hastaneye gitmeler, sürekli birarada kahvaltı vs vs

Yani, iki kişi değil de iki aile evlenmiş sanki. Neden bu kadar içiçesiniz?
Yüzgöz olunmuş artık..
Bu iki aileyi biraraya getirmeyin. Siz annenizle ailenizle görüşün, o kendi ailesiyle görüşsün. Aileleri bu kadar birbirinin içine sokmayın, kendi ilişkinizin içine de sokmayın. Çokluktan bokluk doğar, bu hale gelmeniz normal bence.

Arkadaşlar merhaba burdaki yorumları mantıklı buluyorum ben de size danışmak istedim,
Kayınvalidem bize gelecekti 15 saat uzaklıktayız hiç otobus yolculuğu yapmamış,annemde o sıra yalnız olduğu için eşim ,beraber gelsinler dedi ve bize geldiler
Kayınvalidem iyidir annemle anlaşıyorlar ,eşim ve annem arasında daha önceden problemler olmuştu düzelttiler ,çözüme kavuştu fakat şuan yeni bir olay oldu 1 hafta her şey çok guzeldi gezmeler sohbetler vs.

Bir gün doktor muayenesine gittik hem kayınvalide hem annem için eşim burda bir şeyi yanlış anladı( eşim,annemin siz burda kalın biz diğer hastaneye gidelim kızımla dediğini düşünüp eşim siz gidin madem deyince annemin de manyak mısın annensiz gider miyiz demesi) olay burda başladı eşim alınmış ,hem getiriyorum nöbet çıkışı hem de hakeret yiyorum demesi ama bence bu hakeret değil manyak mısın deli misin vs.bunlar laf arasında söylenen şeyler neyse eve geldik yine yemek yemeler ,çay içmeler, gunaydınlar oluyor falat eskisi gibi gır gır şamata olmadı eşim mesafe koydu biraz bana da annem,eşinde bişey var beni görüyor bir şey demiyor bana dedi

Asıl mevzu da şu ,işe gittim kahvaltıyı onlara hazırlamıştım kalkmışlar eşim çayları koymuş kayınvalidemde annemi çağırmış gel yemeğimizi yiyelim demiş annem gelmiş eşime hayırdır bir sıkıntı mı var demiş,eşim de yok anne deyince annem ağlayarak ben akıllı kadınım anlarım ,geçen geldiğimde de böyle yaptın demiş kızım sen sen böyle yapınca üzülüyor ağlıyor demiş eşim sinirlenmiş masaya vurmuş kahvaltılıklar yere dökülmüş ikisine de evden gidin demiş sonra da annem eşimi masayı devirdiğini sinirinden yumruk sıktığını görünce ,kızımı sende durdurmam valllah demiş sonucunda eşim defolun ikinizde gidin dedi annemde babanı arıycam,nasıl kovarsın vs sonra hakaretler işte eşim şerefsiz demesi annem köpek demesi ve iki anne de evden gitti annem bana bunda durma diyor,eşim de annen normal değil diyor,kayınvalide ortalığı yatıştırmaya çalışıyor ikiside suçlu diyor bana annen bişeyler dedi ama ben sustum sen de susacaktın diyor oğluna ..durum bundan ibaret kardeşimin biri iyi ki yakın değiliz ben de gelip yanlış şeyler yapabilirdim dedi benm ruh halim ortada kafayı yicem yorumlarınız nedir bu arada normal zamanlarda eşimle ikili sorunumuz bu zmaana kadar hiç olmadı diyebilirm hep benm aile olaylarında oluyor ve ben aileme böyle yapıldığı için vicdan azabı çekiyorum annemin ağlaya ağlaya gidişi falan aklımdan çıkmıyor
Ailenle eşin arasında zaten önceden de problem olduğu için bu kadar bir araaya getirmeseydiniz beraber hastane ye gitmeler falan ayrıca kaynananiz size manyak mısın dese 3 sene lafını yaparsınız şimdi normal bi kelime diye söylüyorsunuz burda eşinde haksız bir büyüğü evden kovmak yanlış ama siz size anlatilani biliyorsunuz kim bilir annen neler dedi eşin bu kadar yükseldi (bu arada söylediğim gibi evden kovmasi çok yanlış kendi çıkıp sakinlesip eve gelebilirdi)

Ya çok özür dileyerek.. Ne çeşit aile ilişkileriniz var tam olarak?
İki ailenin bu kadar içli dışlı olması, topluca hastaneye gitmeler, sürekli birarada kahvaltı vs vs

Yani, iki kişi değil de iki aile evlenmiş sanki. Neden bu kadar içiçesiniz?
Yüzgöz olunmuş artık..
Bu iki aileyi biraraya getirmeyin. Siz annenizle ailenizle görüşün, o kendi ailesiyle görüşsün. Aileleri bu kadar birbirinin içine sokmayın, kendi ilişkinizin içine de sokmayın. Çokluktan bokluk doğar, bu hale gelmeniz normal bence.
şu şekilde biz memleketten uzaktayız misafirliğe geldiklerinde de ilk defa iki anne aynı anda geldi bu arada birbirinden ayırmamak için beraber gittik ,biz ilçedeyiz hastanede merkezde olduğu için hem gezme görme amaçlı hem tedavi amaçlı zaten bu saatte sonra eşim asla gelmez benmkilere benmkilerde evime gelmez bu durumda ben de mi omun ailesiyle görüşmeyeyim

Ben eşini haklı bulamadım.Manyak mısın laf arasında söylenebilir,o anki davranışın aşırı olduğunu vurgulamak için söylenmiş bence.Burada eşinizin çocuk gibi hemen mesafe koyuşu,hemen alınıp küsmesi bana saçma geldi.Masaya yumruk vurmasi da sinirini kontrol edemediğini gösteriyor.Ben de bir anne olsaydım kızımı sinirini kontrol edemeyen birinin yanında bırakmazdım.Bugün o masaya indirilen yumruk yarın kızımın yüzüne de indirilebilir.
Bu tamamen annemin düşüncesiyle yazılmış

şu şekilde biz memleketten uzaktayız misafirliğe geldiklerinde de ilk defa iki anne aynı anda geldi bu arada birbirinden ayırmamak için beraber gittik ,biz ilçedeyiz hastanede merkezde olduğu için hem gezme görme amaçlı hem tedavi amaçlı zaten bu saatte sonra eşim asla gelmez benmkilere benmkilerde evime gelmez bu durumda ben de mi omun ailesiyle görüşmeyeyim
Yani hastaneye gitmeyi de gezme görme aktivitesine çevirmek, ne bileyim gitmeyiverin mesela..
Kendi ailenize bakın, kendi işinize bakın bence bu kadar içli dışlı olmak kimseye fayda getirmiyor belli ki.

Ailenle eşin arasında zaten önceden de problem olduğu için bu kadar bir araaya getirmeseydiniz beraber hastane ye gitmeler falan ayrıca kaynananiz size manyak mısın dese 3 sene lafını yaparsınız şimdi normal bi kelime diye söylüyorsunuz burda eşinde haksız bir büyüğü evden kovmak yanlış ama siz size anlatilani biliyorsunuz kim bilir annen neler dedi eşin bu kadar yükseldi (bu arada söylediğim gibi evden kovmasi çok yanlış kendi çıkıp sakinlesip eve gelebilirdi)
Doğru söylüyorsunuz

Ya normalde manyak salak falan hakarettir ama samimiyetim olan kişilerle konuşma arasında "manyak mısın" falan kullanıyorum ben. Cümle bağlamında aa saçmalama canım olur mu öyle şey anlamında kullanmış. Eşiniz bana olayı çok abartmış gibi geldi. Rahatsız olduysa bile anneniz sormuş bir şey mi var uzak davranıyorsun diye o ara söyleyebilirdi evet böyle demeniz beni kırdı ya da sinirlendirdi gibi. Masalara vurulacak yumruk kaldıracak ve evden kovacak kadar bir şey yok ortada. Oradaki manyak ifadesi şahsi değil mecaz olarak "olmaz öyle şey anneni de alırız" olarak kullanılmış. Biraz genç ağzı kalıyor yetişkinler için garip kaçabilir tabii ama tepkiler çok abartılı geldi. Yorumlar eşi haklı bulmuş ama ben bulamadım. Ürkütücü geldi.

Ya normalde manyak salak falan hakarettir ama samimiyetim olan kişilerle konuşma arasında "manyak mısın" falan kullanıyorum ben. Cümle bağlamında aa saçmalama canım olur mu öyle şey anlamında kullanmış. Eşiniz bana olayı çok abartmış gibi geldi. Rahatsız olduysa bile anneniz sormuş bir şey mi var uzak davranıyorsun diye o ara söyleyebilirdi evet böyle demeniz beni kırdı ya da sinirlendirdi gibi. Masalara vurulacak yumruk kaldıracak ve evden kovacak kadar bir şey yok ortada. Oradaki manyak ifadesi şahsi değil mecaz olarak "olmaz öyle şey anneni de alırız" olarak kullanılmış. Biraz genç ağzı kalıyor yetişkinler için garip kaçabilir tabii ama tepkiler çok abartılı geldi. Yorumlar eşi haklı bulmuş ama ben bulamadım. Ürkütücü geldi.
Evet senin dediğinde mantıklı

Eşin haklıyken haksız duruma düşmüş. Manyak hakarettir kaldı ki damada!
Arada mesafe saygı sevgi olmalıdır damat ve geline. Ama annen aşmış o sınırı. Yaşının olgunluğu yok.
Ama sonradan eşine sorduğunda eşinin manyak mısın demen doğru değildi anne moralim bozuldu demesi gerekirdi. Koca 2 kadını evden kovması annenin haddini daha da aşması çok çirkin. Al birini vur ötekine. Sen kayınvalideni al kov kocanı ve ananını 🤣😂😂 ya da al kayınvalideyi çık git 🤪

Esinizün sucu bu kadar tacize karsı sakin kalmamak. Yani yüzde 85 anneniz hatalı. -Boşatıcam- ne demek, kabul edilemez.

Yok alınmam her şeyin farkındayım malesef benm ailem beceremedi damat sevmeyi eşimn tek suçu tepkisinin fazlalığı ve alınganlığı annem kızım mutsuz dediğinde masayı yere çarpmasaydı sesi kısılana kadar bağırmadan onu da evden kovmadan kendi evden gitseydi çok iyi olurdu
Kusura bakma ama sen de hala aynı yerde duruyorsun hiç ileri adım atamamışsın.Hala annem mi eşim mi ikilemini bitirememişsin.Çoğunluk eşini haklı buldu,sen daha evden gitseydi filan diyorsun,bu durumda annen iyice arsızlaşırdı.Eşinin de sabır taşı çatlamış artık.Ben de olsam aynı eşin gibi davranırdım,bazı insanlar nezaketten anlamıyor annen gibi.Onlara layık oldukları gibi hadlerini bildirmek gerek.

Kusura bakma ama sen de hala aynı yerde duruyorsun hiç ileri adım atamamışsın.Hala annem mi eşim mi ikilemini bitirememişsin.Çoğunluk eşini haklı buldu,sen daha evden gitseydi filan diyorsun,bu durumda annen iyice arsızlaşırdı.Eşinin de sabır taşı çatlamış artık.Ben de olsam aynı eşin gibi davranırdım,bazı insanlar nezaketten anlamıyor annen gibi.Onlara layık oldukları gibi hadlerini bildirmek gerek.
Sanırım benim yazdıklarımı takip eden birisin ve de haklısın sorun bende zatenn

Back
X