Arkadaşlar merhaba burdaki yorumları mantıklı buluyorum ben de size danışmak istedim,
Kayınvalidem bize gelecekti 15 saat uzaklıktayız hiç otobus yolculuğu yapmamış,annemde o sıra yalnız olduğu için eşim ,beraber gelsinler dedi ve bize geldiler
Kayınvalidem iyidir annemle anlaşıyorlar ,eşim ve annem arasında daha önceden problemler olmuştu düzelttiler ,çözüme kavuştu fakat şuan yeni bir olay oldu 1 hafta her şey çok guzeldi gezmeler sohbetler vs.
Bir gün doktor muayenesine gittik hem kayınvalide hem annem için eşim burda bir şeyi yanlış anladı( eşim,annemin siz burda kalın biz diğer hastaneye gidelim kızımla dediğini düşünüp eşim siz gidin madem deyince annemin de manyak mısın annensiz gider miyiz demesi) olay burda başladı eşim alınmış ,hem getiriyorum nöbet çıkışı hem de hakeret yiyorum demesi ama bence bu hakeret değil manyak mısın deli misin vs.bunlar laf arasında söylenen şeyler neyse eve geldik yine yemek yemeler ,çay içmeler, gunaydınlar oluyor falat eskisi gibi gır gır şamata olmadı eşim mesafe koydu biraz bana da annem,eşinde bişey var beni görüyor bir şey demiyor bana dedi
Asıl mevzu da şu ,işe gittim kahvaltıyı onlara hazırlamıştım kalkmışlar eşim çayları koymuş kayınvalidemde annemi çağırmış gel yemeğimizi yiyelim demiş annem gelmiş eşime hayırdır bir sıkıntı mı var demiş,eşim de yok anne deyince annem ağlayarak ben akıllı kadınım anlarım ,geçen geldiğimde de böyle yaptın demiş kızım sen sen böyle yapınca üzülüyor ağlıyor demiş eşim sinirlenmiş masaya vurmuş kahvaltılıklar yere dökülmüş ikisine de evden gidin demiş sonra da annem eşimi masayı devirdiğini sinirinden yumruk sıktığını görünce ,kızımı sende durdurmam valllah demiş sonucunda eşim defolun ikinizde gidin dedi annemde babanı arıycam,nasıl kovarsın vs sonra hakaretler işte eşim şerefsiz demesi annem köpek demesi ve iki anne de evden gitti annem bana bunda durma diyor,eşim de annen normal değil diyor,kayınvalide ortalığı yatıştırmaya çalışıyor ikiside suçlu diyor bana annen bişeyler dedi ama ben sustum sen de susacaktın diyor oğluna ..durum bundan ibaret kardeşimin biri iyi ki yakın değiliz ben de gelip yanlış şeyler yapabilirdim dedi benm ruh halim ortada kafayı yicem yorumlarınız nedir bu arada normal zamanlarda eşimle ikili sorunumuz bu zmaana kadar hiç olmadı diyebilirm hep benm aile olaylarında oluyor ve ben aileme böyle yapıldığı için vicdan azabı çekiyorum annemin ağlaya ağlaya gidişi falan aklımdan çıkmıyor