- 30 Ekim 2013
- 20.463
- 57.141
- 798
- Konu Sahibi garipbirhayat
Sen benim telefonuma baksan gunde 100 kisiyle gorusuyorum hepsi farkli numara ve cogunluk erkek inanki gece 11 de konuatugumda var is yani napabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın haksız çıkmayı çok istiyorum.
Ama ortada şaibeli durumlar var, aradığını kabul etse ve iş ile ilgili aramam gerekti dese ben YOk niye aradın nasıl ararsın demem ki..
Ama ortada kabullenmeme durumu var, inkar var..
Ve de kullandığı eski telefonun saati her kapanışta değişmiyor, saat ile alakalı olduğunu sanmıyorum ne yazık ki![]()
Ama böyle birşeyi olsa aslaaaa ortaya koymaz. Tuş kilidi koyar. Kapatır. Ama ortaya koymaz.
Sence bunları düşünüp sanmıyorum demek sana ne kazandıracak?
Içi dolu bir şey yakalamamışsin.
Küçük bir ihtimalle kendini ve eşini karşı tarafa küçük düşürüyorsun.
Bir düşün bakalım eğer seni aldatiyorsa er geç öğreneceksin zaten tamam.
Ama ya gerçekten haksız yere sucluyorsan ve yapiyorsan bunları.
Evliliğini nasıl yaraladığının farkında mısın?
Evet.. o zaman çok büyük hata yapmış olacağım..
Ya ben hep şeffaf bir insan oldum, karşındakinden de bunu bekledim.
Eğer benim kızabileceğimi düşündüğü için böyle yapıyor desem o da değil, çünkü yanlış bambaşka düşünmemdense kızmamı tercih eder.
Ve de kadının ismi rehberde en başta değil, ona kadar kaç kişi var yanlışlıkla aranabilecek, ben bunlarla sakin davranamazdım ki![]()
Yanlışlıkla olma ihtimali yok; çünkü 3-5 saniye içinde ses gelmeyince karşı taraf kapatırdı. Eski telefonlarda saat değişimi şu şekilde oluyor diye hatırlıyorum. Sim kartı değistirdiğimizde ya da bataryayı çıkardığımızda saat sıfırlanıyordu, tekrar saat ve tarih girmemizi istiyordu. Kadının telefonunu kapatması beni işkillendirdi ve genelde bir erkek başka bir kadın konusu hakkında, "bilmiyorum, hatırlamıyorum." dese altından bir şey çıkar. Siz bir telefon dökümüne bakın, içiniz rahat etsin.
Elbet akıllı telefona geçecek yükle whatsap web. Bir şey olmamış gibi devam et takipte ol.
Boşuna bu konuyla evliliğini hirpalama derim.
Edebilir, birisi benim yanımda Kur'an üstüne yemin etmişti, doğrusunu bildiğim için de "bundan sonra bana sadece Allah bir demene inanırım, sen de hiç Allah korkusu yok." demiştim. Ben artık kimsenin yeminine de kolay kolay inanmıyorum.Telefonunu alabilirsem akşam şifre alacağım self servisten bakacağım..
peki şunu desem yalan yere sizce Kur an ı Kerim e el basar mı ? Ben bundan korkarım mesela, bu konuda ne düşünürsünüz ?
bu eski telefonların saat ayarları değişebiliyor atıyorum öğlen 3 te aradıysa telefonun saati gece 11 ise öylede gözükebiliyor. gereksiz bir kıskançlık yapmışsınız
Edebilir, birisi benim yanımda Kur'an üstüne yemin etmişti, doğrusunu bildiğim için de "bundan sonra bana sadece Allah bir demene inanırım, sen de hiç Allah korkusu yok." demiştim birine. Ben artık kimsenin yeminine de kolay kolay inanmıyorum.
O kişiyle işle alakalı muhabbet dışında hiçbir ilişkim YOk diye kur an ın üstüne el bastı, buna dayanarak güvenilebilir mi sizce? Bunu suçlu olan insan da yapar mı sizce? Soruyorum çünkü ben suçlu iken bunu yapamazdım korkardım..