Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Aldatılmadığımı sanıyorum, eşimin şüpheli bir davranışını yakalamadım bugüne dek.
Fakat bundan önceki konum beni bu şüphelere itti..
Eşimin kadınlara zaafı olduğunu ve bunu dizginleyemediğini düşündüm..
O olay yaşanmasa idi ne telefonuna bakma gereği duyardım ne bu son olan yaşanırdı..
Anlayışla karşılama değil aslında, bu numarayı bulduğum gece kendisi ile paylaştığımda çok ta sakin değildi, Kur an ı Kerim e el basmasına rağmen ona inanmaymışımı görünce çılgına döndü..
Kendisinin hatası olmadığını, yanlış bir şey yapmadığını dile getirdi ve bunun üzerine o zaman hat dökümü çıkaralım dedim, tamam dedi. Olay bu şekilde gelişti..
Güvendiğin bir insanın mesajlarına ondan önce neden bakıyorsun? Ben hayatta bakmam da.

Aynen katılıyorum hani nerde kaldı boşanıyorum ama ben onu yeni sevmeye başlamıştım falan muhabbetleri. Sevebildiniz mi acaba? Yoksa aman boşanacak bir dırum bulursam boşarım mı? Güveniyorsun madem de neden telefonu çalınca ya da mesaj gelince ondan önce sen bakıyorsun nedir bu ya o salak mı okuduğunu anlamz mı? Yok bence siz hala güvenmeyi öğrenememişsiniz. Ben şahsen eşim benim telefonuma gelen mesajı benden önce okusa çok kızarım kızmak ne kelime... ya biraz karşınızdakini düşünün farkında değilsiniz adama hiç huzur vermiyorsunuz. Değiştiniz sanıyordum ama hep aynısınız. Adam sizde hiç huzur bulamazsa olmaz. Başka şeylerle uğraşın biraz ne kadar da olumsuz düşünceniz var zaten kafanızda her şeyi kurup ta hazırlıklı geliyorsunuz yok saat yanlış olamaz kesinlikle olamaz. Yok eminim kadının kalçasına baktı düğünde herkese bakıyoruz zaten salak gibi önümüze bakacak halimiz yok.
+1

Hem esimin telini kurcalamamm diyorsunuz hem de bir arama mesaj geldiginde ondan once bakarim diyorsunuz.nasil bir istir allahaskina onde firma adi yaninda bayan adi var diye numarayi almak aramak esle kavga edip kadini aratmak ustune kurana el bastirmak...offffffffff ki ne offffffff.esinizin sabrina hayran kaldim.iyiki onunde firma adi var olmasa ne olurdu kim bilir.

Canım, konununda haklısın bence hermkesin içine şüphe düşer ama bence birşey yok, ama sen yinede gözünü korkut bence bak bir daha böyle birşeyler olursa bilmem ne filan diye. Bence seni ikna etmek için çabalaması çok güzel bişey, bunun kıymetini bil bence. Çabalıyor en azından aman anlattım ne düşünürsen düşün demiyor. Bu büyük bir nimet.

Back
X