ben de artık yettiremiyorumm

Bugün markete gittik aylık alışveriş için normal de toplasan 200 tl tutmayan bir kaç parça ürüne 300 tl civarı ödedik. Alışverişin sadece yarısını yaptık yani orta halli aileyiz ay sonunu göremiyoruz. Küçük kızım için ek gida maması alacaktım 20 tl olan mama 40 tl olmuş şok oldum ya

5 yıllık evli olacağız Nisan ayında evlendiğimizden bu güne 5 defa tatile çıktık bu sene de planlarımız vardı ama maalesef otel fiyatları bile 2 ye katlanmış. Yakında nefes almak bile parayla olacak.

Kim demişti hatırlamıyorum yılbaşından sonra fiyatlar daha fena uçacak diye haklıymış

Asgari ucretle calisirken 3 cocuk yapılırsa buyutmeye calisilir tabi
Olan olmus. Ne yapsınlar gelen cocugu bir cop kenarına veya tuvalete mi bıraksınlar? Elbet ki bende maddi imkanlar doğrultusunda çocuk yapmayı savunuyorum ancak bazı insanlar bunun bilincinde olamıyor.

Olan olmus. Ne yapsınlar gelen cocugu bir cop kenarına veya tuvalete mi bıraksınlar? Elbet ki bende maddi imkanlar doğrultusunda çocuk yapmayı savunuyorum ancak bazı insanlar bunun bilincinde olamıyor.
Tartismak icin yazmadım yanlis anlamayın.
Ama bende bunu anlamiyorum yani.

Asgari ucretle calisirken 3 cocuk yapılırsa buyutmeye calisilir tabi
ben de çocukta 1 ama iyi yetiştirmek masraflı yav devlet okuluna gidiyor ama ek kitapları giyimi zeka oyunları tiyatrosu sineması dışarda yemeği haftada 2 gün dışarı çıkıyor çocuk zaten e simit mi kemirsin çocukcağız.

Seni üzmek istemem ama esas sen 31 marttan sonra gör fiyatları o zamana kadar fazla dokunmazlar.

Aynen oyle. Gidiyoruz bi kafeye tost olmus 15 teeelaaa. Ben su aliyorum

tatil rezervasyonumuzda yok bu sene kaplıca tatili her yıl doktorun tavsiyesi bana o da yalan oldu evde otur otur avm ye git git psikolojim bozuldu iyice

Seni üzmek istemem ama esas sen 31 marttan sonra gör fiyatları o zamana kadar fazla dokunmazlar.
Yaaa emzik filan stok edeyim ben kızıma verdiğim 7.5 tl idi 2 ay önce bugün alayım dedim 15 tl olmuş yuh dedim yok kardeşim ya isyan edeceğim en sonunda ev de eşimle her ay başı birbirimizi yiyoruz masraflar yüzünden

yeteneklerimi artırmalıyım galiba saçıma balyaj atmayı öğreneceğim ücretsiz kurslara gidip yemeği de arabama küçük buzdolabı alıp yanımda götureyım kahveye de termos ohh misss.

Saç keserim, balyaj yaparım yeteneklerimizi birleştirip bedavaya getirelim bari bazı şeyleri takas yöntemine dönelim.

Okurken yoruldum Dışarı çıkmak başlı başına bir masraf zaten.

ha ha ha evde artan kavgalara değinmiyorum hiççç.harcama deniyor bu ara bana lazımm diyorum ben de karagöz hacıvat gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…