- Konu Sahibi Heytttt be
-
Olan olmus. Ne yapsınlar gelen cocugu bir cop kenarına veya tuvalete mi bıraksınlar? Elbet ki bende maddi imkanlar doğrultusunda çocuk yapmayı savunuyorum ancak bazı insanlar bunun bilincinde olamıyor.Asgari ucretle calisirken 3 cocuk yapılırsa buyutmeye calisilir tabi
Tartismak icin yazmadım yanlis anlamayın.Olan olmus. Ne yapsınlar gelen cocugu bir cop kenarına veya tuvalete mi bıraksınlar? Elbet ki bende maddi imkanlar doğrultusunda çocuk yapmayı savunuyorum ancak bazı insanlar bunun bilincinde olamıyor.
ben de çocukta 1 ama iyi yetiştirmek masraflı yav devlet okuluna gidiyor ama ek kitapları giyimi zeka oyunları tiyatrosu sineması dışarda yemeği haftada 2 gün dışarı çıkıyor çocuk zaten e simit mi kemirsin çocukcağız.Asgari ucretle calisirken 3 cocuk yapılırsa buyutmeye calisilir tabi
Aynı düşüncedeyiz. Ben de anlayamıyorum. Hayır olan masum, daha dünya ne bilmeyen çocuklara oluyor da, neyse...Tartismak icin yazmadım yanlis anlamayın.
Ama bende bunu anlamiyorum yani.
Seni üzmek istemem ama esas sen 31 marttan sonra gör fiyatları o zamana kadar fazla dokunmazlar.Bugün markete gittik aylık alışveriş için normal de toplasan 200 tl tutmayan bir kaç parça ürüne 300 tl civarı ödedik. Alışverişin sadece yarısını yaptık yani orta halli aileyiz ay sonunu göremiyoruz. Küçük kızım için ek gida maması alacaktım 20 tl olan mama 40 tl olmuş şok oldum ya
5 yıllık evli olacağız Nisan ayında evlendiğimizden bu güne 5 defa tatile çıktık bu sene de planlarımız vardı ama maalesef otel fiyatları bile 2 ye katlanmış. Yakında nefes almak bile parayla olacak.
Kim demişti hatırlamıyorum yılbaşından sonra fiyatlar daha fena uçacak diye haklıymış
Aynen oyle. Gidiyoruz bi kafeye tost olmus 15 teeelaaa. Ben su aliyorumben de çocukta 1 ama iyi yetiştirmek masraflı yav devlet okuluna gidiyor ama ek kitapları giyimi zeka oyunları tiyatrosu sineması dışarda yemeği haftada 2 gün dışarı çıkıyor çocuk zaten e simit mi kemirsin çocukcağız.
Yakında simit bile 5 tl olur :)ben de çocukta 1 ama iyi yetiştirmek masraflı yav devlet okuluna gidiyor ama ek kitapları giyimi zeka oyunları tiyatrosu sineması dışarda yemeği haftada 2 gün dışarı çıkıyor çocuk zaten e simit mi kemirsin çocukcağız.
Ya olsun rızkiyla geliyor denilirde o cocuklarin hersey gozunde kalıyo yazik gunah ya.Aynı düşüncedeyiz. Ben de anlayamıyorum. Hayır olan masum, daha dünya ne bilmeyen çocuklara oluyor da, neyse...
tatil rezervasyonumuzda yok bu sene kaplıca tatili her yıl doktorun tavsiyesi bana o da yalan oldu evde otur otur avm ye git git psikolojim bozuldu iyiceBugün markete gittik aylık alışveriş için normal de toplasan 200 tl tutmayan bir kaç parça ürüne 300 tl civarı ödedik. Alışverişin sadece yarısını yaptık yani orta halli aileyiz ay sonunu göremiyoruz. Küçük kızım için ek gida maması alacaktım 20 tl olan mama 40 tl olmuş şok oldum ya
5 yıllık evli olacağız Nisan ayında evlendiğimizden bu güne 5 defa tatile çıktık bu sene de planlarımız vardı ama maalesef otel fiyatları bile 2 ye katlanmış. Yakında nefes almak bile parayla olacak.
Kim demişti hatırlamıyorum yılbaşından sonra fiyatlar daha fena uçacak diye haklıymış
bu rizikla bitek bizim bebeler gelmedi heraldeYa olsun rızkiyla geliyor denilirde o cocuklarin hersey gozunde kalıyo yazik gunah ya.
rahmetli yi andık özlemişim barış manço yubir anda beynimde o ses yankilandi domates biber patlican
Yaaa emzik filan stok edeyim ben kızıma verdiğim 7.5 tl idi 2 ay önce bugün alayım dedim 15 tl olmuş yuh dedim yok kardeşim ya isyan edeceğim en sonunda ev de eşimle her ay başı birbirimizi yiyoruz masraflar yüzündenSeni üzmek istemem ama esas sen 31 marttan sonra gör fiyatları o zamana kadar fazla dokunmazlar.
yeteneklerimi artırmalıyım galiba saçıma balyaj atmayı öğreneceğim ücretsiz kurslara gidip yemeği de arabama küçük buzdolabı alıp yanımda götureyım kahveye de termos ohh misss.
Okurken yoruldumben de çocukta 1 ama iyi yetiştirmek masraflı yav devlet okuluna gidiyor ama ek kitapları giyimi zeka oyunları tiyatrosu sineması dışarda yemeği haftada 2 gün dışarı çıkıyor çocuk zaten e simit mi kemirsin çocukcağız.
ha ha ha evde artan kavgalara değinmiyorum hiççç.harcama deniyor bu ara bana lazımm diyorum ben de karagöz hacıvat gibi oldukYaaa emzik filan stok edeyim ben kızıma verdiğim 7.5 tl idi 2 ay önce bugün alayım dedim 15 tl olmuş yuh dedim yok kardeşim ya isyan edeceğim en sonunda ev de eşimle her ay başı birbirimizi yiyoruz masraflar yüzünden
bende severim ama kizim sagolsun hergun arkadasim essek dinlemekten icim bayildirahmetli yi andık özlemişim barış manço yu
en iyi arkadaşım sensin artık kankiiiSaç keserim, balyaj yaparım yeteneklerimizi birleştirip bedavaya getirelim bari bazı şeyleritakas yöntemine dönelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?