- 3 Mart 2014
- 2.293
- 3.533
- 358
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Para biriktirelim diyoruz da... sözde kalıyor beş kuruş koyamadık kenara...para biriktimek te ne .sevmediğim arabamı kullanıyorum sevmeye sevmeye yenisi de lüks bana artıkım
2 3 kutu al indirimlerden ben almadım pişmanımmmNasipse 7 ay sonra dogum yapacağım. Dün bebek sampuani indirime girmis 20 tl yerine 12 tl ye görünce aldim. Daha da yükselecek bu fiyatlar, düşecek gibi görünmüyor....
Ülkenin çoğunluğu senle aynı durumda hatta daha da kötü durumda olanlar var . Bence şükretmemiz lazım birazda halimize. Son zamanlarda biz iki kişi olmamıza rağmen çok sıkıntı çekiyoruz gerçekten. Ama çok yakınımda okadar zor durumda olan tanıdıklarım akrabalarım var ki utanıyorum inan şikayet etmeye.öyle keyfi harcamam zaten fazla yoktu ama sıfıra indi diyebilirim. Dışarda yemek yemeyi sevmem ama mutlaka her hafta sonu kahve tatlı yemek için çıkardık şimdilerde seyrekleşti.tek lüksüm şuanda kuaför yani e bide ayakkabılar ama onlarda olsun artıkselam kızlar.Bu aralar stresliyim neden derseniz eskisi gibi harcama yapmak istiyorum kendime giyim kuaför dışarda yemek sinema konser tatil arabayla uzun yol gezme vs.ama yapamaz oldum.alıştığım konforu sürdüremez oldum.parfümün ucuzunu aldım kıyafet azalttım yemek yeme sıklığını azatttım.şehir içi uzun yolda arabam yerine toplu taşıma tercih edeyim dedim yohhhh gene yetmedii son aylarda.Özledim şehir dışına çıkmayı yurtdışını geçç eşyamı değiştireyim dedim beğendiğim koltuk orta halli yarım araba parasıkendimden kısmaya alışamadımmm .kuaföre keyfe gidip saç yaptırmayı özledim yavv .sizler nnasıl durumdasınız.kadınız hepimiz gezmeyi yemeyi içmeyi bakımı seviyoruz sonuçta.
para biriktimek te ne .sevmediğim arabamı kullanıyorum sevmeye sevmeye yenisi de lüks bana artıkım
Yani ama insanları sistem buna zorluyor. Yapacak bir şey yok. Haklısınız katılıyorum dediklerine çok daha zor duruma düşmek bile korkutuyor beni ama dikkatetmek zorundayız bence şuan şartlar bunlarişta canımı asıl sıkan bu hiçbir zaman dar gelirli olmadım çok şükür zengin olmasak da yaşam kalitem vardı.ankara yı bilenler bilir iyi havalarda incekte kahvaltı şahane olur çoluk çocuk .o da lüks artık bana.haftasonu avm ye gidiyoruz kızımla ona yemek alıyorum kendime almayıp ona istedığı oyuncağı alıyorum .en ucuz yer avm valla gene de garsona bahşiş yok ona da şükürrr eder olduk .suyu da marketten alıp çantamda taşıyorum giderken su çoğu yerde 1.5 2 tl oldu
Ay 1000 ml lik aldim baya gider diye de, aslında doğru diyorsun alsam iyi olur2 3 kutu al indirimlerden ben almadım pişmanımmm
arabamı satmak zorunda kalıp daha ucuzuna binince alıştığını arıyorsun evet zenginlik hevesi değil bu alıştığını gördüğünü bulamamak .yoksa derdim yiyecek içecek bulamamak siyasi yorum yapmak değil ki .mutsuzum bu durumlardan anlatmak istediğim gündüzleri uyur oldum dışarı az çıkayım diye .arkadaşlarımı reddediyorum .çünkü varlıklı ailelelerdenler ve bir kez onlar ısmarlasa ikincisi bana düşer hesap gelir 300 400 diye bilmem anlatabildim mi sosyal nasıl olayım bu durumda sanal arkadaşlıklar kurduk işte burada napalımBende kuafore gidemeyisime dertleniyorum, Senin derdin yaninda benim ki bisey degilmis
Insanin sevmedigi bir arabayi kullanmak zorunda kalmasi hemde bu devirde
Gercekten kurtuldum , bugun yaptigim alisverisin ne kadar tuttugunu aoylemiycem , daha cok moraliniz bozulmasin diyeTabi sen kurtuldun biz kaldık buralardabugün çekildi. 13,5 muş 1 lira borcum olsun
Çok şükür güzel kazanıyorum ama çok çalışıp kazanıyorum. Buna rağmen hep ekonomik yaşıyoruz. Kızıma oyuncak alacağım indirim bekliyorum. Yiyecek dışında her şeyden kısıyoruz
Gercekten inanilir gibi degil , Allah yardimciniz olsun14 liraydı bugün almadım alamadımmm üüüü .patates salatası bile lüks oldu bana .
Söyle de biz de daha fazla uğraşalım çıkmak içinGercekten kurtuldum , bugun yaptigim alisverisin ne kadar tuttugunu aoylemiycem , daha cok moraliniz bozulmasin diye
oturma grubuna ihtiyacım var tv odam için şu reklamı dönen en ucuz marka da bile fiyatlar uçmuş bana lüks olmuş ki orta gelirliyim hesap kitaptan hoşlanmam ama yapar oldum.3 takım 4000 dü eskiden şimdi 4000 e koltuk takımı yokkAyy yapmayın ya evleniyorum ben.Vallahi korkuyorum, geçim derdi bastı. Çocuk fikri falan tamamen uzak geliyor artık.
Ozelden yaziyim ben sana , ifsa olmamak adinaSöyle de biz de daha fazla uğraşalım çıkmak için
Hangi ülkedesin?
Biz 10 bin verdik sadece koltuk takımına.oturma grubuna ihtiyacım var tv odam için şu reklamı dönen en ucuz marka da bile fiyatlar uçmuş bana lüks olmuş ki orta gelirliyim hesap kitaptan hoşlanmam ama yapar oldum.3 takım 4000 dü eskiden şimdi 4000 e koltuk takımı yokk
Bende kuafore gidemeyisime dertleniyorum, Senin derdin yaninda benim ki bisey degilmis
Insanin sevmedigi bir arabayi kullanmak zorunda kalmasi hemde bu devirde
Öyle ama ben temel gıdalarımız içn kısmayı doğru bulmuyorum. Yani şöyle diyim sağlığımız için olan kısma dikkat ediyprym lükse girebilecek şeyleri almayız eve hiç mesela avakado yemeyiz ama mandalina portakal alırızGecimi zorlastiran en buyuk gider kalemi de yemek zaten.
Market pazar yapilamayacak artik oraya dogru gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?