ben de artık yettiremiyorumm

kısırıma dereotu aldım maydonoz aldım yeşil soğan almadım bilin bakalım nedennnnn

Senede 2 yurtdışı 2 yurtiçi tatili yapardık, iki mühendis bu sene tatile gitmeyip ödemeleri yetiştirelim koyabilirsek kenara para koyalım der olduk.
Allah’a şükür şimdilik gördüğümüzü alabiliyoruz, çocuk yok, ama Allah herkese kolaylık versin, çocuklu ve kalabalık aileleri düşünemiyorum bile...
Ciddi olarak 31 Mart sonrasından endişe etmeye başladım. Ve çocuk planlarımızı erteledikçe erteliyoruz... yaş oldu 32...

2 aydir kaslarimi kendim aliyorum manikur kendim yapiyorum. Saclarimi kendim boyuyorum. Sac kremini kullanirken artik daha dikkatliyim ahahah
Kiyafet almayi 2018 de biraktim, parfum almadim deodorantini alayim dedim hedefim 2019 bitene kadar kullanmak :)
Artik kuafore gidebilen insan benim gozumde zengindir yani

kısırıma dereotu aldım maydonoz aldım yeşil soğan almadım bilin bakalım nedennnnn
"Kina yakin kk, ben de sizden oldum artik" minvalinde bir konu oldu bu. :)) Artık sizi herkes sayacak, takdir edecek. Toplumca, surunmeyi ovmeye bayiliriz malum. :))) Bakıyorum da henuz asgariucretlecocukokutupevalangilleritaniyanlardan kimse yok baslikta. :)

Arkadaşlarıma, eşime anlatmak istediğim bu işte. Zenginler çok zengin artık akıl sır ermicek kadar. Orta sınıfı bitirdiler.Kimse sorgulamıyor, bitik bir futbolcu ayda 300bin euro neden kazanıyor? O daha az alsa maç biletleri bin lira değil de 250 lira olsa veya bir konserden popçu 100bin kazanmasada biletler yarı yarıya daha ucuz olsa

kuaför arayışındayımmm en son arkadaş tavsiyesi kızımın okulunun içindeki kurs kaldı.amatörler saçımı elime vermesinler orda da ha ha ha

para biriktimek te ne .sevmediğim arabamı kullanıyorum sevmeye sevmeye yenisi de lüks bana artıkım

herkes domates, biber, patlıcan diyor. onların mevsimi değil pahalı oluşunu ona bağlasak pırasa, kereviz, karnabaharda hiç ucuz değil. markette aldığım bir ürünü 1 hafta sonra aynı fiyata bulmak mümkün değil. tatil bölgesinde oturduğum için onun eksikliğini yaşamıyorum çok şükür. ama her yönden günden güne batıyoruz. kötü günler bitti çok şükür, şimdi sıra daha kötü günlerde...

Çok şükür güzel kazanıyorum ama çok çalışıp kazanıyorum. Buna rağmen hep ekonomik yaşıyoruz. Kızıma oyuncak alacağım indirim bekliyorum. Yiyecek dışında her şeyden kısıyoruz

Nasipse 7 ay sonra dogum yapacağım. Dün bebek sampuani indirime girmis 20 tl yerine 12 tl ye görünce aldim. Daha da yükselecek bu fiyatlar, düşecek gibi görünmüyor....

Önceden pazara falan giderdik yarımşar kilodan 20 tlye elim kolu dolu çıkardım pazardan. Yeterdi de. Şimdi yarım kilo bile alamıyorum çoğu şeyden zaten pahalı bi de dolapta uzun süre beklerse çürür bir şey olur korkusundan. Günlük alıyorum her şeyi. Akşama patlıcan yapacaksam 2 domates 2 biber 2 patlıcan falan alıyorum yani. Çok şükür durumumuz kötü değil ama şimdiden tasarruf etmekte fayda var. Yarın bir gün bebeğimiz olursa daha da artacak masrafımız. Ben zaten oldum olası masraflı bir insan değildim. Ayda 2-3 kez kuaföre gidiyorum kaş falan için. Eve manikür seti aldım. Saçlarımın bakımını da evde yapıyorum çeşitli yağlarla. Zaten zayıflayana kadar kendime kıyafet almayacağım yani en az 5 ay eşim de yeni bir kıyafet veya ayakkabı isterse eski kıyafetlerinden ihtiyacı olan birine vermezsen alamayız diyorum. Bir de yazın başında taşınmamız gerekiyor biraz para biriktireyim diyorum ben de. Yani şu an ne çok lüks yaşıyoruz ne kısıtlı yaşıyoruz. Çok şükür halimize. Allah bir maaşla ev geçindiren çocuk okutanlara yardım etsin gerçekten.

Çok şükür güzel kazanıyorum ama çok çalışıp kazanıyorum. Buna rağmen hep ekonomik yaşıyoruz. Kızıma oyuncak alacağım indirim bekliyorum. Yiyecek dışında her şeyden kısıyoruz
işta canımı asıl sıkan bu hiçbir zaman dar gelirli olmadım çok şükür zengin olmasak da yaşam kalitem vardı.ankara yı bilenler bilir iyi havalarda incekte kahvaltı şahane olur çoluk çocuk .o da lüks artık bana.haftasonu avm ye gidiyoruz kızımla ona yemek alıyorum kendime almayıp ona istedığı oyuncağı alıyorum .en ucuz yer avm valla gene de garsona bahşiş yok ona da şükürrr eder olduk .suyu da marketten alıp çantamda taşıyorum giderken su çoğu yerde 1.5 2 tl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…