- Konu Sahibi Heytttt be
-
Biz de düşündük biliyor musun kaplıcaları ama yok yani bu devir de köye gitmek bile lüks.tatil rezervasyonumuzda yok bu sene kaplıca tatili her yıl doktorun tavsiyesi bana o da yalan oldu evde otur otur avm ye git git psikolojim bozuldu iyice
kısırıma dereotu aldım maydonoz aldım yeşil soğan almadım bilin bakalım nedennnnnŞaka gibi herşey
3 sene önce evimize giren para çok daha azdı, fakat yurtdışına tatile bile gidebiliyorduk. Şimdi günlerdir yurtiçi tatil bakıyorum erken rezervasyonlu onda bile zorlanıcaz.
Salata yemek lüks oldu marul 4,5 kırmızı lahana 8 liraydı pazarda.
"Kina yakin kk, ben de sizden oldum artik" minvalinde bir konu oldu bu. :)) Artık sizi herkes sayacak, takdir edecek. Toplumca, surunmeyi ovmeye bayiliriz malum. :))) Bakıyorum da henuz asgariucretlecocukokutupevalangilleritaniyanlardan kimse yok baslikta. :)kısırıma dereotu aldım maydonoz aldım yeşil soğan almadım bilin bakalım nedennnnn
Arkadaşlarıma, eşime anlatmak istediğim bu işte. Zenginler çok zengin artık akıl sır ermicek kadar. Orta sınıfı bitirdiler.Kimse sorgulamıyor, bitik bir futbolcu ayda 300bin euro neden kazanıyor? O daha az alsa maç biletleri bin lira değil de 250 lira olsa veya bir konserden popçu 100bin kazanmasada biletler yarı yarıya daha ucuz olsaBen çocukken bir ekonomistin öngörüsünde dediği gibi "Hindistan gibi olacağız. Zenginler çok zengin, fakirler daha da fakir"
Al işte olduk..
Bir taraf lüks içinde gösteriş yaparken, bir taraf bugün de karnımız doydu çok şükür diyor..
Nereden kısacağımızı şaşırdık. Markete giresim gelmiyor..
Mağaza desen çıplak gezmemek adına alıyoruz ayda yılda bir..
Önceden tavuklara attığımız yeşil soğan 14,5 lirakısırıma dereotu aldım maydonoz aldım yeşil soğan almadım bilin bakalım nedennnnn
kuaför arayışındayımmm en son arkadaş tavsiyesi kızımın okulunun içindeki kurs kaldı.amatörler saçımı elime vermesinler orda da ha ha ha2 aydir kaslarimi kendim aliyorummanikur kendim yapiyorum. Saclarimi kendim boyuyorum. Sac kremini kullanirken artik daha dikkatliyim ahahah
Kiyafet almayi 2018 de biraktim, parfum almadim deodorantini alayim dedim hedefim 2019 bitene kadar kullanmak :)
Artik kuafore gidebilen insan benim gozumde zengindir yani
para biriktimek te ne .sevmediğim arabamı kullanıyorum sevmeye sevmeye yenisi de lüks bana artıkımSenede 2 yurtdışı 2 yurtiçi tatili yapardık, iki mühendis bu sene tatile gitmeyip ödemeleri yetiştirelim koyabilirsek kenara para koyalım der olduk.
Allah’a şükür şimdilik gördüğümüzü alabiliyoruz, çocuk yok, ama Allah herkese kolaylık versin, çocuklu ve kalabalık aileleri düşünemiyorum bile...
Ciddi olarak 31 Mart sonrasından endişe etmeye başladım. Ve çocuk planlarımızı erteledikçe erteliyoruz... yaş oldu 32...
Önceden tavuklara attığımız yeşil soğan 14,5 lira
En iyisi saçları 3 numaraya vurmak haha ne boya ne maşa ne bakım derdi olurkuaför arayışındayımmm en son arkadaş tavsiyesi kızımın okulunun içindeki kurs kaldı.amatörler saçımı elime vermesinler orda da ha ha ha
Tabi sen kurtuldun biz kaldık buralardaYok artik , gercekten mi??
14 liraydı bugün almadım alamadımmm üüüü .patates salatası bile lüks oldu bana .Yok artik , gercekten mi??
işta canımı asıl sıkan bu hiçbir zaman dar gelirli olmadım çok şükür zengin olmasak da yaşam kalitem vardı.ankara yı bilenler bilir iyi havalarda incekte kahvaltı şahane olur çoluk çocuk .o da lüks artık bana.haftasonu avm ye gidiyoruz kızımla ona yemek alıyorum kendime almayıp ona istedığı oyuncağı alıyorum .en ucuz yer avm valla gene de garsona bahşiş yok ona da şükürrr eder olduk .suyu da marketten alıp çantamda taşıyorum giderken su çoğu yerde 1.5 2 tl olduÇok şükür güzel kazanıyorum ama çok çalışıp kazanıyorum. Buna rağmen hep ekonomik yaşıyoruz. Kızıma oyuncak alacağım indirim bekliyorum. Yiyecek dışında her şeyden kısıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?