Merhaba kızlar
Benim 2.5 yıllık bir ilişkim vardı ve 5 gün önce ayrıldım. Aslında ayrılmaya zorlandım artık da diyebilirim. Zaman zaman tartışmalarımız ve küçük ayrılıklarımız olurdu. Birkaç ay önce sürpriz bir evlilik teklifi bile almıştım kendisinden. Ailesi beni tanıyor biliyor. Ne olduysa anlayamadım, 5 gün önce bana beni yeterince sevmediğini söyledi. Yani evlenecek kadar sevmediğini. Kendisinden emin olana kadar da benimle evlenmeyi düşünmüyormuş. Bu sözler bardağı taşıran son damla oldu açıkçası. Hem bana evlenme teklifi ediyor, dünya aleme ilan ediyor, ondan sonra da böyle saçmalıklarla çıkıyor karşıma. Aldığım kararın doğru olduğunu, benim için en iyisinin bu olduğunu biliyorum ama sanki kalbime söz geçiremiyorum. Kaç gündür çok sıkıntılıyım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
cnm 2 neden var ;
1.erkekler iş ciddiye bındıgı anda bocalıyorlar korkup
pes edıyorlar .
2.olarakda acaba aılesı senden hoslanmamıs olabılır mı ?
aıleye acıkladıktan sonra ayrılık bana bu ıhtımalı dusundurdu
zaten bı ılıskıye aıleler burnunu soktugunda ozellıkle erkek tarafı
o ılıskı yurutmek gercekten cok zor oluyor
Erkekler genellikle evlilikten korkar,bununda onlara göre sebepleri vardır bence! Akıllı davranmak lazım bu konuda,madem teklifini yaptı hemen kabul edecek ve en kısa zamanda beni ailemden iste diyecektin bence.
Öncelikle geçmiş olsun. Bu biraz bana Amerika'lıların "cold feet" dediği hadiseyi hatırlattı. Bazen insanlar bir ilişki ciddiyete bindiğinde birden bire artık eski özgürlüklerini kaybedecekleri korkusuna kapılırlar. Bazı insanlarda bu korku öyle bir hâl alır ki, bu korkuyla nikah masasından kalkıp gidenler bile olur. Belki de erkek arkadaşınız bu kadar uzun zaman sonunda böyle bir şey yapmasının doğru olan şey olduğuna inandı ve bir hevesle evlenme teklif etti, ama sonra kendi kendine kaldığında bu sorumluluk onu korkuttu ve geri çekildi. Olabilir.. Bu konuda çok da kızılır mı bilemiyorum, tabii ki bir insanın duygularıyla oynanılması çok ayıp ama bunu bilinçli olarak yaptığını da zannetmiyorum. Sonuçta seçim sizin, hayatta bu sorumluluğu taşıyabilecek ve sizi çok mutlu edebilecek insanlar varken bu kişilikteki insanları değiştirmeye çalışmakla uğraşmak ne kadar mantıklı bunun takdiri sizin..
Öyle deseydim inan gelir isterdi o heyecanla. İyi ki de öyle bir şey dememişim diyorum şu an. Bir de aileme rezil olacaktım onun yüzünden
bacım valla henüz yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum bende dedim en iyisi senin yorumlarından birinin altına yazayım belki görürsün, ben vajina estetiği yaptırmak istiyorum...ahh canm tam benm durumumdasın sende şuan ...benimkide benden senden soğudum diyerek beni bırakıp gitti 9 gün oldu yere göre sığamıyorum çok zorr bi durum ALLAH yardımccımız olsun bir anda tüm umutlar,hayaller yıkılıyor işte(umarım geri dönerler pişman olup kıymetimizi anlarlar
ahh canm tam benm durumumdasın sende şuan ...benimkide benden senden soğudum diyerek beni bırakıp gitti 9 gün oldu yere göre sığamıyorum çok zorr bi durum ALLAH yardımccımız olsun bir anda tüm umutlar,hayaller yıkılıyor işte(umarım geri dönerler pişman olup kıymetimizi anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?