Ben de ayrıldım

Kookie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
73
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar

Benim 2.5 yıllık bir ilişkim vardı ve 5 gün önce ayrıldım. Aslında ayrılmaya zorlandım artık da diyebilirim. Zaman zaman tartışmalarımız ve küçük ayrılıklarımız olurdu. Birkaç ay önce sürpriz bir evlilik teklifi bile almıştım kendisinden. Ailesi beni tanıyor biliyor. Ne olduysa anlayamadım, 5 gün önce bana beni yeterince sevmediğini söyledi. Yani evlenecek kadar sevmediğini. Kendisinden emin olana kadar da benimle evlenmeyi düşünmüyormuş. Bu sözler bardağı taşıran son damla oldu açıkçası. Hem bana evlenme teklifi ediyor, dünya aleme ilan ediyor, ondan sonra da böyle saçmalıklarla çıkıyor karşıma. Aldığım kararın doğru olduğunu, benim için en iyisinin bu olduğunu biliyorum ama sanki kalbime söz geçiremiyorum. Kaç gündür çok sıkıntılıyım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Öncelikle geçmiş olsun. Bu biraz bana Amerika'lıların "cold feet" dediği hadiseyi hatırlattı. Bazen insanlar bir ilişki ciddiyete bindiğinde birden bire artık eski özgürlüklerini kaybedecekleri korkusuna kapılırlar. Bazı insanlarda bu korku öyle bir hâl alır ki, bu korkuyla nikah masasından kalkıp gidenler bile olur. Belki de erkek arkadaşınız bu kadar uzun zaman sonunda böyle bir şey yapmasının doğru olan şey olduğuna inandı ve bir hevesle evlenme teklif etti, ama sonra kendi kendine kaldığında bu sorumluluk onu korkuttu ve geri çekildi. Olabilir.. Bu konuda çok da kızılır mı bilemiyorum, tabii ki bir insanın duygularıyla oynanılması çok ayıp ama bunu bilinçli olarak yaptığını da zannetmiyorum. Sonuçta seçim sizin, hayatta bu sorumluluğu taşıyabilecek ve sizi çok mutlu edebilecek insanlar varken bu kişilikteki insanları değiştirmeye çalışmakla uğraşmak ne kadar mantıklı bunun takdiri sizin..

cnm 2 neden var ;

1.erkekler iş ciddiye bındıgı anda bocalıyorlar korkup

pes edıyorlar .

2.olarakda acaba aılesı senden hoslanmamıs olabılır mı ?

aıleye acıkladıktan sonra ayrılık bana bu ıhtımalı dusundurdu

zaten bı ılıskıye aıleler burnunu soktugunda ozellıkle erkek tarafı

o ılıskı yurutmek gercekten cok zor oluyor

Son düzenleme:
Başkasıyla görüşme ihtimali nedir?
Bu tavrı bana hemen bunu düşündürdü...

Erkekler genellikle evlilikten korkar,bununda onlara göre sebepleri vardır bence! Akıllı davranmak lazım bu konuda,madem teklifini yaptı hemen kabul edecek ve en kısa zamanda beni ailemden iste diyecektin bence.

Ailesiyle ilgili hiçbir problem yok. Annesi ve babası beni çok sevdiler ve gerçekten gelinleri olmamı istiyorlar. Sanırım korktu evlilikten. Çünkü gerçekten durduk yere olan bir hadise. Kimsenin bizim ilişkimizi falan etkilediği yok. Tamamen onunla ilgili.

Erkekler genellikle evlilikten korkar,bununda onlara göre sebepleri vardır bence! Akıllı davranmak lazım bu konuda,madem teklifini yaptı hemen kabul edecek ve en kısa zamanda beni ailemden iste diyecektin bence.

Öyle deseydim inan gelir isterdi o heyecanla. İyi ki de öyle bir şey dememişim diyorum şu an. Bir de aileme rezil olacaktım onun yüzünden

Yazdıkların bana çok mantıklı geldi. Onun davranışlarını inan aklım almıyor. Belki de böyle bir rahatsızlığı var. Teşekkür ederim yorumun için.

Sanırım gelip isteseydi bir daha bu yoldan dönemezdi! Ne çok sıkmak nede çok boş bırakmamak lazım erkekleri.
Öyle deseydim inan gelir isterdi o heyecanla. İyi ki de öyle bir şey dememişim diyorum şu an. Bir de aileme rezil olacaktım onun yüzünden

Bana sorarsanız ne sizin tarafınızdan;ne de onun tarafından hiç bir şey bitmiş görünmüyor

Erkek milletinin bir günü , diğer gününü tutmuyor hepimiz biliyoruz değil mi ? Tutmuyor işte zorla tutturamıyoruz da

Kırılmakta haklısınız fakat emin olun geri dönecek ve sizden af dileyecek

Bitti diyince bitmiyor ne yazık ki

Sürekli evlilik durumunun konuşulmasından,ve ya bununla ilgili sıkıştırılmalardan daralmış olacak

Gelmiş size patlamış

Siz bakmayın onun öyle dediğine,ortada hiç bir şey yokken böyle demesinin altında kötü birşeyte aramayın derim

Sıkılmış sonuçta büyük bir sorumluluğu üstlenecek

Biraz ona zaman verin bu konuda emin olun istediğiniz,hayal ettiğiniz herşey olacaktır hayırlısı ise

Tavsiyelerim bu

Kötü düşününce herşey kötü olur

Olaylara ve durumlara pozitif bakın , kendinizi de boş yere sıkmayın

Dönecek ve o söylediklerine pişman olacak ve tekrar evlilik için hazırlıklara başlayacaksınız;tabi siz affederseniz

Son düzenleme:
ahh canm tam benm durumumdasın sende şuan ...benimkide benden senden soğudum diyerek beni bırakıp gitti 9 gün oldu yere göre sığamıyorum çok zorr bi durum ALLAH yardımccımız olsun bir anda tüm umutlar,hayaller yıkılıyor işte(umarım geri dönerler pişman olup kıymetimizi anlarlar

bacım valla henüz yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum bende dedim en iyisi senin yorumlarından birinin altına yazayım belki görürsün, ben vajina estetiği yaptırmak istiyorum...

Son düzenleme:

bacım bugün mümtaz yüceyi aradım dedi gel kontrol edlim o şekilde konuşalım bende mayısın son haftası gitmeyi planlıyorum :) eğer istersen beraber gidelim bakarsın iki kişi geldik diye indirim yapar ya özelden mesaj atamıyorum yeni üyeyim diye bacım kusruma bakma böyle yorumlarının altına yazabiliyorum ancak... özelden atabilsem sana numaramı verirdim beraber giderdik en azından cesaretimiz gelirdi... bu arada bacım ben izmirdeyim burdan gelcem ankaraya günü birlik... mümtaz bey yolculukta sorun olmayacağını söyledi.. sen nerden gidcen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…