canım hepsi çok şık ve güzel mutlulukla kullanırsın inşalllah
öncelıkle ilk başta lazım olan şeyleri alırsan daha ıyı olur yanı buyuk parçaları önden alıp küçük parçalarıda sonraya bırakırsın daha ıyı olur derım.Bende yenı başladım çeyız işine zor bır süreç bır o kadarda zevklı:) hiç bıtmeyecek gıbı gelıyor insana:) bu arada hayırlı uğurlu olsun sevgilerimle....:126:
aaaaaa aldıklarınmıs cok gzel canım bunların hepsı esınle ve sevdıklerınle guzel gunlerde kullanman dılegıyle canım
bence de çok zevkli ama saçma sapan şeyler almiyim önce senin de dediğin gibi lazım olanları alayım diye frenliyorum kendimi.
büyük parçalar derken neleri kast ediyorsun mesela ?
şimdi tencere ve çatal-bıçak takımı almayı düşünüyorum. bir de tabi kampanyalara bakıyorum, ona göre alırım diye düşünüyorum.
çok teşekkürler Tugbacım :)
hayırlı olsun betülcüm öncelikle iyi mutlu günlerde kullan
tabak çanak içini tamamlamışsın hepsi çok güzel
çatal bıçak takımı var bi günlük birde misafir için almalısın en gerekli şeylerden biri
2 takım tencere almalısın tavsiyem biri çelik olsun ömürboyu hiç birsey olmuyo
tefal almassın zatenyeni çıkanlar çok hoş ve bolca tava almanı öneririm
mutfak robotu vazgeçilmez arçalikte kampanya vardı geçen aylarda devam ediyor mu bilmiyorum,ketıl yerine çaycı almanı tavsiye ederim o da indirimdeydi hem ketıl hem çay için kullanıyorsun, tost makinesi gerekli,cezve takımı,bornoz seti,çarşaf takımları şimdilik aklıma gelenler bunlar bide ütü ,ütü masası var kolay gelsin ev kurmak zor iğneden ipliğe hersey lazım işte
bence de çok zevkli ama saçma sapan şeyler almiyim önce senin de dediğin gibi lazım olanları alayım diye frenliyorum kendimi.
büyük parçalar derken neleri kast ediyorsun mesela ?
şimdi tencere ve çatal-bıçak takımı almayı düşünüyorum. bir de tabi kampanyalara bakıyorum, ona göre alırım diye düşünüyorum.
çok teşekkürler Tugbacım :)
hayırlı olsun cnaımmmmmm bu kahvaltı takımından bende istiyorum ama yokkkk
hayırlı olsun cnaımmmmmm bu kahvaltı takımından bende istiyorum ama yokkkk
Ben de kampanyalardan baya faydalanmayi dusunuyorummHem topiğin hem çeyizlerin hayırlı uğurlu olsun canım. Zaten en önemlisini almışsın. Şimdi dediğin gibi çatal - kaşık takımı ve tencereleri hallet. Tencereler yine fiyat olarak idare eder de tavalar tuzluya geliyor. İyi araştır kampanyaları takip et. Ama şanslısın ki yeni çıkan tencere takımları çok şık. Güle güle kullan canım şimdiden.
Benim baktigim yerde geleli baya oldu. 1 alana 1 bedava kampanyasini beklemistim ben de, yeni aldim.Bu butterfly çay takımını ben de istiyorum ama yoktu stokta aralık ayı içersinde gelecek dediler henuz bakamadım siz yeni mi aldınız? Diğer parçalar da çok hoş bu arada güle güle kullanın
Hayırlı olsun.Çok güzel ve çok şık seçimler olmuş.Kahve takımlarını da unutma derim.Tencere ve tava setleri de önemli.Güzel alışverişler ve sonrasında bol mutluluklar dilerim :)
Dün İle Yarın Arası Bugün Molası
Cok güzellerr allah agız tadıylaa kullanmayı nasip etsin insallah oh bak iyi oldu benimkinin eylüle ertelenmesi tacrübeli olucaksın bende senden ögrenirim :)
Evet yaa kızlar haklılar butterfly hic bi yerde yoktu bende bakmıstım geldiginde butterfly ı pasta takımını alırım demistim kahvaltılığı rosy aldım
Rosy de cok guzel ama
Boyle vintage havasi var
İnsan hangisini alsa digerinde akli kaliyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?