Ben de çeyiz düzmeye başladım :)

ayy berceste ben bu fincanlara bayıldım yaa gözüm kaldı kırılabilirler dikkat et

Bu fincan takımını ben de çoook beğenmiştim ama çok pahalı geldi alamadım ya kırılırlarsa naparım diye korktum :) güle güle kullan canım evine gelen misafirler bayılacaklar bundan kahve içmeye

ayy berceste ben bu fincanlara bayıldım yaa gözüm kaldı kırılabilirler dikkat et

Kıyamam canim ya daha guzelleri senin olsun insaAllah

Bu fincan takımını ben de çoook beğenmiştim ama çok pahalı geldi alamadım ya kırılırlarsa naparım diye korktum :) güle güle kullan canım evine gelen misafirler bayılacaklar bundan kahve içmeye

tesekkur ederim canim

kirilirsa kirilan parcanin parasini odeyip tekrar alabiliyomussun

Bercestecim teyzenin ellerine sağlık, bayıldım hepsine, bebeğini sağlıkla büyütmek ve bunları kullanmak nasip olsun inşallah canımm

Bugün hiç aklımda yokken 2 tane nevresim takımı, iki yorgan ve iki yastık aldım

Hepsi taç mağazasından, nevresimler 55er lira, yorganın iki tanesi 95 lira, iki yastık da 30 lira

Toplamda 235 lira ödedim

Nasıl ucuza almış mıyım?

Nevresim modellerim de böyle

###############

güle güle kullan bebek
benimde çeyizimde ki nevresim ve pikelerim taç marka çok beğenerek almıştım

Ya canım çok güzel o yorganlardan ben de alicamm bence çook iyiye almışsın sonuçta taç yani güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…