Ben de evi terk ettim.

:KK70: :KK70: anladım anladım.
Ama onlar bunu öyle anlamayacaklar işte. Çünkü biz para için ya da bencilliğimiz için oğlumuzun yuvasını yıktık diye düşünmüyorlar, gelin nankör, bu yüzden gitti diye bakıyorlar olaya.

Tazminat meselesine de bambaşka bir yorum getireceklerdir, bu yüzden onların ağzına laf vermek istemem.

Boşandıktan sonra da, seni halen biz besliyoruz moduna girerlerse, kriz geçiririm. :KK70:

En iyisini sen bilirsin benimki de bir fikirdi işte. .
senin ve çocuğun için herseyin hayırlısı olsunda. .

İki konuyuda yorumlarla beraber okudum. Önce sizi yetiştiren aileyi tebrik ediyorum. Ve sizinde tek başınıza oğlunuza daha iyi bi örnek olacağınıza eminim. Allah yardımcınız olsun. Sırf mallarına mal katmak için bi yuva yıkanın sonunu Allah cc bilir artık.

Çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlünden geçenin iki katını versin, iyiye iyi, kötüye kötü. Başka diyeceğim bir şey yok.

Ayrıca bir derdim daha var ki, bunu dillendirsem mi, dillendirmesem mi diye düşünüyorum kendi kendime :) sanki bir kez olsun dile getirirsem, zayıflık yapmış olurum gibi hissediyorum ama madem dertleşiyoruz yazayım bari.

Özellikle böyle gece olunca, yalnız kalınca ya da ne bileyim birden bire, hiç sebep yokken bir üzüntü çöküyor içime. Yaşanan her şey bir zoruma gidiyor ki, anlatamam size.
Eşimin tavrı zoruma gidiyor.

Sevgi de var tabi. Ne özleyeceğim be, desem de, özlüyorum sanki.

Çaresizlik değil, yanlış anlamayın, geri adım atmanın belirtileri de değil bunlar. Onların yaptıklarını hiçbir duygu bastıramaz zaten ama olmazsa olmaz dediğiniz, tırnağına zarar gelse içinizin gittiği eşiniz birden yabancı oluyor. Konuşmuyorsunuz, ne yapıyor, nasıl hissediyor haberiniz bile olamıyor.

Velhasıl zor iş.

Gayet normal. Ayrılan çoğu kişi geçiyor bu yollardan geceleri düşünmekten uyuyamaz oluyor. .

Yarın daha hafif olacak bu duygular. Öbür gün daha da hafif. Sen kendinden eminsen kararından bu ^gece^nin büyüsüne kapilma. Geceleri daha başkadır hayat bilirim. .

Uzuuun uzun anlatacak halim, gücüm yok. Üç beş gün önce art arda iki konu açmıştım, eşin ailesiyle oturma isteği ile ilgili.

Kavga gürültü derken bugün çıktım geldim eve. Detay o kadar çok ki, kendime gelir gelmez desteğinizi almak için açacağım konuyu.

İlk karar aşamasında çok güçlüydüm ama valizi toplarken, evden çıkma anı yaklaştıkça elim ayağım, içim titredi.

Nasıl zormuş..

Asla geri dönmem ! Ne öyle kocaya, ne de beni iki senedir yere göğe sığdıramayıp, aynı evde yapamam deyince "nankör" ilan eden, yaptığı her iyiliği teeeek tek sayan KV evine.

Benden de iki tavsiye, birincisi asla ama asla işiniz olmadan evlenmeyin, ikincisi anne-babacı adamlardan uzak durun.
Sizin iki kocaniz varmış Oysaki imza atarken bir kişiyle evlendiğim izi sanıyoruz. Kv nerden çıkıyor ya

Gayet normal. Ayrılan çoğu kişi geçiyor bu yollardan geceleri düşünmekten uyuyamaz oluyor. .

Yarın daha hafif olacak bu duygular. Öbür gün daha da hafif. Sen kendinden eminsen kararından bu ^gece^nin büyüsüne kapilma. Geceleri daha başkadır hayat bilirim. .

Çok haklısın. Aman ne bileyim işte. Üzülüyor insan.

Ben iki yıldır bunu düşünüyorum :KK70: henüz bulamadım nedenini. Gerçi ben eşimin tavrını maddiyata bağlıyorum ama sizin eşinizin derdi nedir bilemem. :)
Hem maddiyat hem onun ailesi bizde dert bitmez :) babam da her zaman eşinle maddiyatı konuşma der ne mantkla bunu dedgni su an merk ettm :D

Hem maddiyat hem onun ailesi bizde dert bitmez :) babam da her zaman eşinle maddiyatı konuşma der ne mantkla bunu dedgni su an merk ettm :KK70:

Konuyu açarken de dediğim gibi, çalışmak meslek ve para sahibi olmak biz kadınlar için şart. Her anlamda hayatımızı kurtaran şey yani.

Arkadaşlar ikamet edilen il dışında boşanma davası açılıyor mu? Bilen var mı acaba ? İnternetten baktım ama kimi yerde açılıyor, kimi yerde açılamaz yazıyor.

Arkadaşlar ikamet edilen il dışında boşanma davası açılıyor mu? Bilen var mı acaba ? İnternetten baktım ama kimi yerde açılıyor, kimi yerde açılamaz yazıyor.

Boşanma davası eslerden birinin yerlesim yeri ve ya Son altı ayda birlikte yaşadıkları yerde açılır

Avukat arkadaslar size daha dogru bilgi verir.
Eski konunuzu da biliyorum. Esiniz sizinle hic iletisime gecmedi mi ?

Doğru bir karar vermişsiniz .Ayakları yere basmayan kendine güvenemeyen biriymiş.Hukukçu olupta nasıl evini geçindireceğine inanmıyor anlayamıyorum.Siz ondan yatlar katlar istemiyorsunuz.

O da rahatını bozmak, ailesiyle arayı açmak istemiyor. Gitsin hep beraber otursunlar şimdi.

Back
X