Ben de evi terk ettim.

Jessey Jessey istanbul'da avukat konusunda bana yardımcı olabilir misin ? Eşimin arkadaşları da var ama onları dahil etmek doğru olmaz diye düşünüyorum.

hiç tanıdığım yok olsa yine bir şeyler yapmaya çalışırdım
ama istanbul çok büyük bir baro esinizin arkadaşı çıkar diye endiselenmeyin
aklınıza takılan bir şey olursa yine buradan yazabilirsiniz yardimci olmaya çalışırım

Sabah sabah sinir krizleri geçiriyorum.

Eşim ve oğlum sabah uyandıklarında ve gece uyumadan önce kameradan görüşürler. Eşim çocuğu sever konuşur biz hiç konuşmadan kapatırız.

Bu sabah da görüntülü arama yaptığımda bir baktım salonda koltukta yatıyor.

KV anneme söylemişti, ben hemen geçip evimde oturuyorum, hemen eşyamı toplayıp gidiyorum diye. Aslında yapar biliyorum ama yine de "yok canım" demiştim.

Pislik kadın, nasıl için el verdi, evimi dağıttın da bir de geçip yatağımda yattın.

Buna müsaade eden eşime hiiiiçbir şey demiyorum zaten. Bugün ne yapıp edip bir avukat bulacağım ve yarın ilk işim vekalet gönderip dava açtırmak olacak.

Çıkdırtıyorlar beni.

Zor bir durum. Allah yardimciniz olsun.

Torunlarina nasil kiyiyorlar yahu.

Ben olsam oglum git karini getir istedigi ev tut yazik etmeyin cocugunuza der kendi ellerimle yollardim gelinimin ayagina ki benimde bir oglum var.

Bence esiniz iletisime gecmek isterse gecin iletisime. Tabi baska sorunlariniz yoksa.

Gel inada binme baska bir ev tutalim sen ben cocugumuz beraber yasayalim. Varsin luks olmasin ben raziyim diyin.

Sorunun cozumu bu kadar basitken (baska bir ev tutup oturmak) evliligi bitirme yoluna gidilmemeli.

Allah esinizin gozunu acson esinizi ailesinede vicdan versin insallah.

Hic bir ego kucuk bir cocuktan degerli olamaz. Birileri benim dedigim olacak diyip ego tatmini yaparken olan cocugunuza olmaz insallah.

Ah bir bilseniz bu aşamaya gelmeden önce kaç kez anlattım bu yazdıklarınızı.

Pislik kadın şimdi de geçmiş eve yerleşmiş bir de yatağımda yatmış. Yıktı bir de geçmiş oturuyor.

Çok öfkeliyim yok.

bu arada bence hemen dava açmaya yönelmeyin eşim inatçı diyosunuz döneceği varsada dönmeyebilir,daha da inatlaşabilir. öfkeyle kalkıp zararla oturmayın bence . eşinizin bi aile kurduğunun farkına varması gerekiyor ama genellikle sanki yeni aile değilde eşi erkek ailesine+1 olarak görürler bu maalesef ülkemizde toplumsal bi sorun. nacizane tavsiyem bu süreçte asla iletişime geçmeyin ama dava açmayı biraz erteleyebilirsiniz. tabi bütün bunları eşinizi sevdiğinizi ve ailesi dışında probleminiz olmadığını varsayarak yazıyorum
KV geçmiş eve yerleşmiş, utanmadan yatak odama da yerleşmiş. Kocam olacak adam da buna izin vermiş. Ben artık nasıl dava açmadan durayım ?

Bencede açın ne gıcık insanlarımız kötü fesat oğlunun yuvasını yıktın iyi mi oldu!hani saticaklardi o evi ne oldu da oraya taşındı!!!! 2 senedir yaptikları sözde fedakarlığı yerle bir ettiler başlarına kutlu olsun. Bu arada sizi ciddiye almıyorlar bosanamazsin saniyorlar

Belki eşin koltukta yatmak istemiştir sen yoksun diye,emin misin kv nin yerleştiğinden,fevri davranma

Eminim, belinden rahatsız, koltukta yattığında beli çok ağrırdı, yataktan başka yerde yatamaz.

Zaten KV ağzıyla söylemişti, hemen geçiyorum evime diye, o da gelsin nerede oturursa otursun diye.

Zaten eşimin de öyle aman eşim yok yatamam modunda olduğunu hiiiiiç sanmıyorum.

hiç muhattap olmayın hiç kafanıza da takmayın evin heryerini sırtlansın isterse.eğer dönmeainide istemiyorum diyosanız tutun avukat verin dilekçeyi ama asla asla muhattap olmayın ailenizde olmasın canınız sıkılır

Bencede açın ne gıcık insanlarımız kötü fesat oğlunun yuvasını yıktın iyi mi oldu!hani saticaklardi o evi ne oldu da oraya taşındı!!!! 2 senedir yaptikları sözde fedakarlığı yerle bir ettiler başlarına kutlu olsun. Bu arada sizi ciddiye almıyorlar bosanamazsin saniyorlar

Bn varken hep beraber Oraya sığmıyorduk o yüzden büyük eve geçip orayı kiraya vereceklerdi, artık kendileri ve oğlu üç kişiler sığarlar, otursunlar hep beraber.

hiç muhattap olmayın hiç kafanıza da takmayın evin heryerini sırtlansın isterse.eğer dönmeainide istemiyorum diyosanız tutun avukat verin dilekçeyi ama asla asla muhattap olmayın ailenizde olmasın canınız sıkılır

Elimde değil ki, bu bencillikleri, rahatlıkları çıldırtıyor beni. Bana üzülmelerini, beni düşünmelerini zaten beklemiyorum da ne bileyim insan oğlunu torununu da mı düşünmez ?

Demek oğulları da memnun ki hiç sesi çıkmıyor.

Elimde değil ki, bu bencillikleri, rahatlıkları çıldırtıyor beni. Bana üzülmelerini, beni düşünmelerini zaten beklemiyorum da ne bileyim insan oğlunu torununu da mı düşünmez ?

Bosverin gercekten demek ki esinizde de is yokmus. Herseyden once oglunu dusunmeyen bir adam esiniz.

Siz kararli ne istedigini bilen biri gibi geldiniz bana. Sakin kararinizdan vazgecmeyin.

emin olun rahatlıklarından değil . biliyolardır üzüleceğinizi sinir olacağınızı o yüzden yapıyolar,kışkırtmaya çalışıyolar ve tabiki haklı değiller ama kendilerini daha da haksız duruma düşürüyolar. eşinizde iş yok hakkaten. duruşunuzu bozmayın şimdi bişey deseniz daha da çok canınızı sıkarlar asaletinizi bozmayın ne güzel şu ana kadar asil bimduruş sergilediniz.herşey kendi karakterlerini gösteriyor o yaştaki insanları terbiyede edemeyeceğinize göre haklatınızı alın yolunuza bakın eöin olum onlar şu an daha kötü durımdadır çünkü sağlam posta koydunuz

Bosverin gercekten demek ki esinizde de is yokmus. Herseyden once oglunu dusunmeyen bir adam esiniz.

Siz kararli ne istedigini bilen biri gibi geldiniz bana. Sakin kararinizdan vazgecmeyin.

Doğru onda iş yokmuş.

Kararımdan asla dönmeyeceğim, bu hafta mutlaka davayı açacağım.

emin olun rahatlıklarından değil . biliyolardır üzüleceğinizi sinir olacağınızı o yüzden yapıyolar,kışkırtmaya çalışıyolar ve tabiki haklı değiller ama kendilerini daha da haksız duruma düşürüyolar. eşinizde iş yok hakkaten. duruşunuzu bozmayın şimdi bişey deseniz daha da çok canınızı sıkarlar asaletinizi bozmayın ne güzel şu ana kadar asil bimduruş sergilediniz.herşey kendi karakterlerini gösteriyor o yaştaki insanları terbiyede edemeyeceğinize göre haklatınızı alın yolunuza bakın eöin olum onlar şu an daha kötü durımdadır çünkü sağlam posta koydunuz

Onlarla kesinlikle muhatap olmayacağım, ben sözümü söyledim, davamı da açacağım, başka ne söyleyecek bir şeyim var, ne de onlardan duymak istediğim bir şey var.

Kv ve annem Facebookta ekliler. Bugün KV, görümcemler ve eşim gezmeye Tekirdağ'a Edirne'ye gitmişler. Bir sürü fotoğraf video. Kına gecesi modundayız, Tekirdağ'da mola, Edirne'de halay. Eşim de yanlarında.

Gezsinler eğlensinler, onlar tepki göstermekte "kendilerince" haklılar diyelim ama anlam veremiyorum, bu konu dışında hiçbir sıkıntımız, sorunumuz olmayan eşim nasıl karısı ve çocuğu gitmişken böyle gezip eğlenip, gülüp oynuyor. Hayret doğrusu !

Beni daha ne kadar şaşırtacak, sınırları daha ne kadar geniş merak ediyorum doğrusu.

Not: Bu mesaj da bir iç dökmedir. Dolup dolup taşıyorum.

Kv ve annem Facebookta ekliler. Bugün KV, görümcemler ve eşim gezmeye Tekirdağ'a Edirne'ye gitmişler. Bir sürü fotoğraf video. Kına gecesi modundayız, Tekirdağ'da mola, Edirne'de halay. Eşim de yanlarında.

Gezsinler eğlensinler, onlar tepki göstermekte "kendilerince" haklılar diyelim ama anlam veremiyorum, bu konu dışında hiçbir sıkıntımız, sorunumuz olmayan eşim nasıl karısı ve çocuğu gitmişken böyle gezip eğlenip, gülüp oynuyor. Hayret doğrusu !

Beni daha ne kadar şaşırtacak, sınırları daha be kadar geniş merak ediyorum doğrusu.

Bence Faceden silinki daha fazla görüpte moraliniz bozulmasın .

Beni daha ne kadar şaşırtacak, sınırları daha ne kadar geniş merak ediyorum doğrusu.

Konunu takip ediyorum en basindan beri.
Esin akli sira sana unrumda degilsin msjini veriyor. Adam paraya rahata duskun oldugu icin de ailesinin tarafi daha baskin geliyordur.
Sikma canini seni cildirtmak icin yapiyorlardir. Sakin kalmaya devam et.

Bence Faceden silinki daha fazla görüpte moraliniz bozulmasın .

Annem ve KV arasında sakin bir konuşma geçmiş daha doğrusu annem pek bir şey söylememiş, şimdilik sadece dinlemiş bu yüzden yapıcı davranmak adına silmiyor. Ortada ortak bir torun var, ileride karşı karşıya gelmemiz gerekirse yüz göz olmayalım diye.

Aslında ben de görmek istiyorum. Dedim ya eşimin rahatlığını görmek istiyorum.

Tuhaf bir durum. Aklına gelmeyen şeyler başına geliyor, "yok ya bunu da yapmaz, o kadar değildir" diyorum, bir bakıyorum onu da yapıyor.

Konunu takip ediyorum en basindan beri.
Esin akli sira sana unrumda degilsin msjini veriyor. Adam paraya rahata duskun oldugu icin de ailesinin tarafi daha baskin geliyordur.
Sikma canini seni cildirtmak icin yapiyorlardir. Sakin kalmaya devam et.

Ama bizim bu konudan önce bariz bir sorunumuz yoktu. 20 gün öncesine kadar candan öte olan insan nasıl hiçbir şey yokken, umurunda olmuyor.

Ne kadar büyük bir yanlış yapmışım.

Sakinim sakin olmasına, onlar böyle yaptıkça evlilik kararımın ne kadar yanlış, boşanma kararımın da ne kadar doğru olduğunu görüyorum.

Kendimden de vazgeçtim, çocuğundan ayrısın sen, hem de kilometrelerce ve belki artık onu ayda yılda bir göreceksin, babasız büyüyecek, bunu nasıl sindirirsin de bir de gezip halaylar çekersin ?
(belki kelimesini o benim kararıma inanmıyorsa diye yazdım, kendim kararsız olduğum için değil)

Back
X