Ben de evi terk ettim.

Bahsetmedim bunlardan evet. Pek ciddiye almıyorum çünkü oğlumu asla vermem ona. Yani hukuken her şey benden yana ama tek korkum yasal olmayan şeyler denemeleri. Çevreleri geniş, mevcut iktidardan yana pek çok tanıdıkları var. Milletvekilleri, bakanlar, eski Cumhurbaşkanı filan. ancak araya birilerini koyarsa beni uğraştırır, bundan korkuyorum açıkçası ama ne olursa olsun çocuğumu vermeyeceğim.
Allah gönlüne ferahlık versin inşallah.

Ne yaptın konu sahibi gittin mi avukata Surekli_Karisik Surekli_Karisik

Telefonda bir avukatla görüştüm, burada dava açabilmek için ikametgah adresini değiştirmem gerekiyormuş. Bunlar için il merkezine gitmem, orada bir adres göstermem gerekiyor. Davayı ilçede açmak istemiyorum, bu yüzden buraya aldıramıyorum adresi.

Biraz araştırıp İstanbul'da bir avukat bulacağım, vekalet gönderip davayı vs.orada açtıracağım ya da il merkezinden bir arkadaşımın evini adres gösterip Oraya dilekçe vereceğim.

Göründüğü kadar kolay değilmiş. Bebek de olunca uğraşmak zor oluyor. Bir de sağlam bir avukata ihtiyacım var, yukarıda yazmıştım, biraz nüfuzlular, araya adam koyacaklardır velayet davası filan açılırsa, bu yüzden avukat değiştirmek istemiyorum, iyi araştırmam gerek.

Yazarken bile içim daraldı. Ne bileyim daha kolay olur sanıyordum.

Telefonda bir avukatla görüştüm, burada dava açabilmek için ikametgah adresini değiştirmem gerekiyormuş. Bunlar için il merkezine gitmem, orada bir adres göstermem gerekiyor. Davayı ilçede açmak istemiyorum, bu yüzden buraya aldıramıyorum adresi.

Biraz araştırıp İstanbul'da bir avukat bulacağım, vekalet gönderip davayı vs.orada açtıracağım ya da il merkezinden bir arkadaşımın evini adres gösterip Oraya dilekçe vereceğim.

Göründüğü kadar kolay değilmiş. Bebek de olunca uğraşmak zor oluyor. Bir de sağlam bir avukata ihtiyacım var, yukarıda yazmıştım, biraz nüfuzlular, araya adam koyacaklardır velayet davası filan açılırsa, bu yüzden avukat değiştirmek istemiyorum, iyi araştırmam gerek.

Yazarken bile içim daraldı. Ne bileyim daha kolay olur sanıyordum.
Allah kolaylıklar versin inş. Bence dava olayını duyunca geri basacaklar keşke hemen açabilsen tavırları ni görsen .ben bosanacaginizi düşünmüyorum inş. Esin affettirir kendini seninde sınavın esin biliyorsundur en hafif sınav es dir umarım kolaylıkla geçersiniz bu sinavdan

Allah kolaylıklar versin inş. Bence dava olayını duyunca geri basacaklar keşke hemen açabilsen tavırları ni görsen .ben bosanacaginizi düşünmüyorum inş. Esin affettirir kendini seninde sınavın esin biliyorsundur en hafif sınav es dir umarım kolaylıkla geçersiniz bu sinavdan

Ben onun da geri adım atacağını sanmıyorum. Ailesinin etkisinde kalacaktır. Eğer adres mevzusu olmasa avukatı daha sonra da tutup, dilekçeyi kendim verecektim adliyeye.

Barışmayı asla istemiyorum. Allah beni bunların elinden kurtarsın inşallah. Bu hafta mutlaka açacağım ama. Geleli yarın tam bir hafta oluyor. Boşuna oyalanıyorum bu da daha çok canımı sıkıyor.

İkimizde daha olayın sıcaklığını yaşıyorsunuz bence o boşanma diyor bence sizin için sizde nasıl tanıyamadım diyorsunuz haklı olarak cok ilginc 2 yıllık evlisiniz size hiç mi değer vermiyordu bu adam bu kadar umursamaz yada siz sevginiz den görmediniz aklım almıyor bu kadar basit bir şey için yuvasını gözü görmüyor allah akıl fikir versin büyüklere de vicdan merhamet .Hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun inş.

İkimizde daha olayın sıcaklığını yaşıyorsunuz bence o boşanma diyor bence sizin için sizde nasıl tanıyamadım diyorsunuz haklı olarak cok ilginc 2 yıllık evlisiniz size hiç mi değer vermiyordu bu adam bu kadar umursamaz yada siz sevginiz den görmediniz aklım almıyor bu kadar basit bir şey için yuvasını gözü görmüyor allah akıl fikir versin büyüklere de vicdan merhamet .Hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun inş.

Tam da bu yüzden tanıyamadım diyorum. İki yıldır ilgisinde, sevgisinde, evde yardımında ve desteğinde, çocuğa bakım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadık. İştem gelince ben dinleneyim diye saatlerce çocukla ilgilenir, yemek yapardı. Haftasonları ev işlerinde yardımcı olurdu. Evde yemek olmasa asla dert etmezdi. Sevgi, ilgi konusunda da çok memnundum, duygularını çok güzel gösterir hissettirirdi. Sen dünyanın en iyi eşisin diyen Ada'm, oğlum oğlum diye ölen Ada'm Nasıl böyle tepkisiz, bencil ve anne-babacı oldu hayret ediyorum.

Tanıyamamışım demek ki.

İnce eleyip sık dokumanızı anlıyorum ama bence bu süreci çok uzun tutmamalısınız ...
Diğer tarafta bi düzen kurmuşlardır bile.

İnce eleyip sık dokumanızı anlıyorum ama bence bu süreci çok uzun tutmamalısınız ...
Diğer tarafta bi düzen kurmuşlardır bile.

Açıkçası diğer taraf umurumda bile değil. Bana zorluk çıkarmasınlar ne yaparlarsa yapsınlar.

Ben de bir an önce her şey olsun bitsin istiyorum ama bazı şeylere de dikkat etmem gerekiyor. Mesela davayı yaşadığım yerde, yani şu an yaşadığım yerde açamıyorum, ailemin isteği üzerine, bu yüzden bir şeyler sarkıp duruyor. Bana yeterince destek oluyorlar ama toplumsal baskıyı da göz ardı edemiyorlar. Ben de onlar böylesine yanımdayken, onların bu isteğini geri çevirmek istemiyorum.

Çok merak ettim ne yaptın...Konunu takip ediyorum ama yazamadım cnm umarım iyisindir.Kayınvalidene acayip sinir oldum yalnız:işsiz:[/QUOTE

Teşekkür ederim iyiyim, henüz hiçbir şey yapmadım. Yapamadım daha doğrusu. Vazgeçtiğimden ya da bir gelişme olsun diye beklediğimden değil, her şey olsun bitsin istiyorum ama öyle bezgin, halsizim ki atacağım her adım büyüyor gözümde. Bir de dava açmayla ilgili bazı sorunlar çıktı, kaldım böyle. Adres olarak bir arkadaşın evini göstereceğim, şimdi onu bekliyorum.

Ailem ilçede, burası küçük bir yer, benden tek ricaları davayı burada açmamam oldu, bu yüzden adres olarak burayı gösteremiyorum. Ben de il merkezinde bir arkadaşımı ayarladım işte. Haftaya dönecekmiş, onu bekliyorum.

Ayrı şehirlerdeyseniz ikametgahını bulunduğun şehre alıp dava açabilirsin. Aileden biriyle nüfusa gitmen yetiyor.

Ailem ilçede, burası küçük bir yer, benden tek ricaları davayı burada açmamam oldu, destek oluyorlar sağ olsunlar ama gündem olmayı yine de göze alamıyorlar, bu yüzden adres olarak burayı gösteremiyorum. Ben de il merkezinde bir arkadaşımı ayarladım işte. Haftaya dönecekmiş, onu bekliyorum.

Çok merak ettim ne yaptın...Konunu takip ediyorum ama yazamadım cnm umarım iyisindir.Kayınvalidene acayip sinir oldum yalnız:işsiz:

Teşekkür ederim iyiyim, henüz hiçbir şey yapmadım. Yapamadım daha doğrusu. Vazgeçtiğimden ya da bir gelişme olsun diye beklediğimden değil, her şey olsun bitsin istiyorum ama öyle bezgin, halsizim ki atacağım her adım büyüyor gözümde. Bir de dava açmayla ilgili bazı sorunlar çıktı, kaldım böyle. Adres olarak bir arkadaşın evini göstereceğim, şimdi onu bekliyorum.

Ailem ilçede, burası küçük bir yer, benden tek ricaları davayı burada açmamam oldu, bu yüzden adres olarak burayı gösteremiyorum. Ben de il merkezinde bir arkadaşımı ayarladım işte. Haftaya dönecekmiş, onu bekliyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun. .
K.Valide ile aynı evde yaşamak mı kalmış hangi devirdeyiz. .
Yoksa ayrı ev açma düşüncesi
evlenmesin şu erkekler anacıysa
:duduk:

Hakkınızda hayırlısı olsun. .
K.Valide ile aynı evde yaşamak mı kalmış hangi devirdeyiz. .
Yoksa ayrı ev açma düşüncesi
evlenmesin şu erkekler anacıysa
:duduk:

Çok teşekkür ederim. Biz bir de ayrı evden aynı eve geçiş yapıyoruz.

Artık ne desem boş. Bir an önce hiç kimseyle muhatap olmadan, kargaşa yaşamadan kurtulmak istiyorum. Sanırım dava açmayı da bu yüzden geciktiriyorum, arayan soran yok, kafam rahat, ohh kalalım böyle.

Çok teşekkür ederim. Biz bir de ayrı evden aynı eve geçiş yapıyoruz.

Artık ne desem boş. Bir an önce hiç kimseyle muhatap olmadan, kargaşa yaşamadan kurtulmak istiyorum. Sanırım dava açmayı da bu yüzden geciktiriyorum, arayan soran yok, kafam rahat, ohh kalalım böyle.

Haklısın canım

Şu kaliteli ve kararlı tavrınızï 20 yaşımda yeni evliyken göstermek isterdim. Bor işim ve ailem yoktu destek alabileceğim. Yaradana sığınmayı beceremedim. Sonra el mecbur ömür geçti. Sanki hiç yaşamamış gibiyim kendi hayatımı. Ben ne istiyorum sorusunu 35den sonra sordum. Özgüvensizliğim ve gayretsizliğim beyhude hayatımı çıkardı karşıma. Boşanmasanız bile duruşunuzu bozmayın. Amiyane tabir her kuşun eti yenmez görsün sizi yok sayanlar.
psikoloğa gidin.muhakkak boşa giden hayatınızla ilgili sıkıntınıza çözümler üretecektir :) geçer...geçer..kendinize bakmadan,siz de hayatınızdan çok memnun değilken beni dilinize dolayıp psikolog tavsiyesinde bulunuyorsunuz.mutsuzum diye bir oh demediğin kalmış bak ne buldum? aynı b.kun laciverdiymişsin.

psikoloğa gidin.muhakkak boşa giden hayatınızla ilgili sıkıntınıza çözümler üretecektir :) geçer...geçer..kendinize bakmadan,siz de hayatınızdan çok memnun değilken beni dilinize dolayıp psikolog tavsiyesinde bulunuyorsunuz.mutsuzum diye bir oh demediğin kalmış bak ne buldum? aynı b.kun laciverdiymişsin.
Birazı da olsa mutlu ettiysem ne mutlu :)

Back
X