- 2 Temmuz 2015
- 126
- 97
- 48
- 39
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Gelecekte yaşayacağınız sıkıntıları paylaşıyoruz, yetmez mi?Arkadaslar nolur konumun altina evlendikte noldu seklinde yorumlar yazmanizdan ziyade tek istedigim sadece kismet kapaliligina karsi ne okumaliyim ya da cevrenizde bahtini dualarla hayirli sekilde acanlar var mi yardim sadece.Oyle uzuluyorumki sadece sizlerden belki sikintimi paylasanlar vardir dualarinizla vesile olursunuz diye yardim paylasim istedim
O zaman sen hayırlı zamanda hayırlı bir eş nasip et Allah'ım demeye devam et. Hayırsız bir adamla illa evleneceğim diye evlenmeArkadaslar nolur konumun altina evlendikte noldu seklinde yorumlar yazmanizdan ziyade tek istedigim sadece kismet kapaliligina karsi ne okumaliyim ya da cevrenizde bahtini dualarla hayirli sekilde acanlar var mi yardim sadece.Oyle uzuluyorumki sadece sizlerden belki sikintimi paylasanlar vardir dualarinizla vesile olursunuz diye yardim paylasim istedim
Bana laf vurmuşsun onu anladıkta madem konu açıyosun neden yazılanlarada açık değilsin??? Hayırlısı de geç hayırsızsa varsın olmasın demek istiyoruz kimsenin evliliği öyle dışardan göründüğü gibi 4-4lük değil öyle mutlu mesut filmlerdeki gibi olmuyor maalesef
Öyle olsa bile bu bölümde dini konular, yorumlar yasak. Siz en iyi dualarımız sizinle bölümüne taşıttırın konunuzu; zira burada kapanır.Arkadaslar nolur konumun altina evlendikte noldu seklinde yorumlar yazmanizdan ziyade tek istedigim sadece kismet kapaliligina karsi ne okumaliyim ya da cevrenizde bahtini dualarla hayirli sekilde acanlar var mi yardim sadece.Oyle uzuluyorumki sadece sizlerden belki sikintimi paylasanlar vardir dualarinizla vesile olursunuz diye yardim paylasim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?