Ben de Evlenmek,Annelik Duygusunu Yaşamak İstiyorum!!!

'Nedir bu evlilik meraki' diyenler olmuştur eminim, böyle bir konu açınca evlenmek için kendinizi sokaklara atıyorsunuz da evdekiler zor zaptediyor sanılır genelde...

Sadece burada değil, reelde de böyle bu ya da başlarlar 'en iyi adamın köküne kibrit suyu' diye...

Ben evlilikten çok korkarım mesela mümkün olsa hiç evlenmeyebilirim ama ben bile belli bir yasa gelmiş, kendimi bilir halimle ileride evlenmediğim için kendime kizmaktan, güzel bir birlikteliğe sırt çeviriyor olma ihtimalinden korkuyorum zaman zaman.

Buna biyolojik saati vs de eklersek olgun bir yaşta evlenme isteği olan bir kadını garipsemek asıl garipliktir.

Evlilikten, erkeklerden bu kadar soğumuş kadın ya kocasını bosasin ya da erkeklerin yaşamadığı bir adaya yerleşsin de samimi bulalim anti evlilik propagandasını...

Neyse.

Bence sizin güzel hikâyelere ihtiyacınız var.

Sizin gibi düşünmüş, ruh eşini bulamadığına ve omur boyu yalnız kalacağına inanmış ama öyle olmayan kadınların hikâyelerine.

Konuyu açma sebebinizin de bu olduğuna inanıyor ve hayırlısını diliyorum sizin için.

Gören de 59 yaşına geldin ama halen evlenemedin, kimse seni beğenmiyor, bir tane bile ciddi olabileceğin adam çıkmadı, çok kısmetsiz ve kadersizsin sanır. 30'undan sonra evlenmek iyidir. Sen ruh eşini bul da isterse yaş 39 olsun.

Ne okudunuz sorusundan dini inanclarin oldugunu cikariyorum, o zaman evliligin kader oldugunu da dusunmen lazim
Ben siz söyleyene kadar bu konuda kişisel gelişim kitabı var mı diye düşünüyordum. O çeşit okuma değil demek ki. Neden evde kaldığım anlaşıldı.

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla gönlüne göre birini nasip etsin inşAllah canım.. geceleri teheccüt namazı kıl canım bol bol dua et. sabah namazlarında da dua et, istemekten asla vazgeçme Rabbimden ümidini kesme inşallah nasip eder.

Valla senin için dua ettim inşallah hayırlı birini bulursun. Ama illa evlenicem diye yanlış kişiyi bulmanı istemem. Gerekirse ömrünün sonuna kadar bekar ol ama kendini üzecek bir şey yapma. Evlenip mutsuz olan cok insan var.

Nasipte yemenden gelir
Nasip değilse ne gelir elden boyleydi galiba
Bekleyin acrle etmeyin.

Canım ben 30 yaşından sonra tanıştım eşimle, hiç beklemediğim bir anda ve hayatımın en kötü dönemindeydim. Çok dua ettim allaha ama dua olarak değil kendim türkçe kalbimden geçenleri dua gibi söyledim. Önemli olan kaç yaşına girdiğin ve hala bekar olman değil geç olsun güç olmasın ve ömürlük olsun. Dilerim allahtan en kısa sürede seni kaderindeki kişi ile biraraya getirsin

Allah herkesi hayırlı kısmetleriyle hayırlı vakitte buluştursun inşAllah Amin

Biz güzeldik evlendikte ne oldu en iyisinin bile canı cehenneme..

Evli, mutlu, huzurlu yazıyor avatarının altında oysa..

Gerçekten kim mutlu?
Sahi neydi mutluluk?

Nerede gizli?

En içten gülümsemelerin olduğu düğün fotoğraflarında mı kalıyor acaba?
Onlar da sahte mi yoksa?

En mutlu dediğim evliliklerin altından neler çıktı neler duydum..

Mutluluk göz yumduğun, sağır olduğun, unuttuğun kadar var anladım.

Ve kimsenin evliliğine bakıp ahhh ne mutlu bir çift diyemiyorum artık..

Allah hayırlı bir evlilik nasip etsin konu sahibi arkadaşım.

Yoksa bekarken sadece yalnızım diye ağlarsın.
Evliyken nelere nelere ağlarsın..

ee kısmet acmak için buraya degıl de google amcaya soraydın o sana ıstedıgın duaları gösterırdı

her sey de vardır bı hayır, her seyın de bır zamanı vardır

Vala ablacim kader kismet hersey alnimizda ne yaziyorsa onu yasiyoruz ben evlenmicem annemle kalacam uzaga hiiiccc gitmem diyordum 20yasinda nisanlandm 21 de evlendim 1 yillik evliyim ve uzaga gelin geldim Allahima sukurler olsun cok da mutluyum. Teysemde 38yasinda beni kimse almicak evde kaldim diye dert yaniyordu aha bak gec de olsa nisanlandi aralikda Allah izin verirse dugunu olacak. Sen yine dualarina devam et Allahdan hayirlisini dile elbet seninde karsina biri cikar.bak benimde cocugum olmuyo bi turlu tedavi goruyorum. Evlensen bi dert evlenmesen vala

nedense hiç beklemediğin zamanlarda çıkar karşına..
aç ellerini et duanı... herhangi bir sure oku..içinden gelen neyse öyle et duanı..
şunu okursan evlenirsin bunu okursan kısmetin açılır vs sözlerine inanma..
Allah şu sureleri okursanız kabul ederim diye şart koşmuyor..
takma bu kadar başka şeylere yönel evlenenlerde ölmüyor mutluluktan..

ah be canım .öyle bir anlatmışsın ki bir yavruyu bile kucağıma alamadan geçiyor günlerim diye.duyan da 50 yaşındasın sanıcak.yapma bu eziyeti kendine.hem sürekli talip talip demişsinde .sen sanırım flört etmek değil direk biri gelip ,anne gidip şu kızı isteyelim diyen birini istiyorsun öyle anladım.görücü usulü yani.bence kısmetini kendin yarat.aşkla bul sevdiğini.belki çok sertsin .sana yaklaşmaya çekinen olur.arkadaşlarınla paylaş .belki onların eşlerinin sevgililerinin arkadaşları akrabaları vardır.onlarla tanış.daha çok sosyal ol.ortamı sen yarat.talip talip diye beklersen çok beklersin..hadi Allah yolunu açık etsin kardeşim.

Canım boyle durumlar olsun . Başka sıkıntı dert ,bela ve. Her durumda istiğfar çek. Mesela kısaca " estağfirullah min külli mâ kerî Allah. " diyebilirsin. Boyle söylediğinde Allahu teala mutlaka yardim edermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…