- 21 Şubat 2015
- 81
- 84
- 38
- 40
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Yaşım 29 ve artık beni de seven hayirli bir kisiyle yuva kurmak istiyorum.Cok sey istemiyorumki.Arkadaslar cok dualar ettim Rabbimden istedim.Ama yok hatta bi talibim bile yok ne zamandir.Saglik alaninda calisiyorum guzel bir ortamim var.Kendini begenmis sanmayin ama guzel de bi bayanim etrafimdakiler bile sasiyor.Yeri geliyo el ele mutlu cocuklu ciftlere cok ozenip evde her yalniz kaldigimda aglar oldum nolur benle ayni durumda olanlar ne yaptiniz ne okudunuz?
Evli, mutlu, huzurlu yazıyor avatarının altında oysa..
Gerçekten kim mutlu?
Sahi neydi mutluluk?
Nerede gizli?
En içten gülümsemelerin olduğu düğün fotoğraflarında mı kalıyor acaba?
Onlar da sahte mi yoksa?
En mutlu dediğim evliliklerin altından neler çıktı neler duydum..
Mutluluk göz yumduğun, sağır olduğun, unuttuğun kadar var anladım.
Ve kimsenin evliliğine bakıp ahhh ne mutlu bir çift diyemiyorum artık..
Allah hayırlı bir evlilik nasip etsin konu sahibi arkadaşım.
Yoksa bekarken sadece yalnızım diye ağlarsın.
Evliyken nelere nelere ağlarsın..
Canim aaa etrafinda seni hayirli bitiyle tanistiracsk kimse yok mu? Araya girsin birileriEvet dini inancina cok bagliyim gece gunduz dua ederim Rabbim hayirsizsa istemiyorum diye hatta eger kaderimde kimse yoksa o zaman umutlarimi al icimden teselli ver derim ama iste eminimki benim yaslarda olan her genc kiz isterki telli duvakli sevdigiyle elele baba evinden ciksin.Maddiyatmis felan hicbirine bugune kadar bakmadim bile.Evlilik hadi daha sonraki is ama benim son 1 yildir tek bir talibim olmadi.Disardan gorenler hep mutlaka gorustugun var diyolar halbuki bir tek isteyen bir talibim bile yok.Hep ezan vakitlerinde el acarim Rabbime ama yok iste.Hevesim oyle coktu ki ama 2 ay sonra yas 30.Kac haftadir taha suresi okurum ama yok yok.Telefon tasimak bile istemiyorum artik cunku merak edenim yokki ailemden baska.Cok bunaldim artik isyan etmedim hic ama iste ceyizime her bakisimda icim eriyor bi yavruyu bile kucagima alamadan hayatimin en guzel yillari geciyor.
Vallahi kaderde ne varsa o maalesef.
İş sebebiyle tanıştığım çok çok güzel bir hatun var 36 yaşında evlenmeyi çok şstemesine rağmen bekar.
Kaderden öte köy yok.
Evlilikten çok korkuyorum ama böyle olacağım diye de korkuyorum. Konu sahibini yermisler ama valla zaman zaman ben de depresyona girmiyor değilim. Hiç evlenemeyecekmisim gibi hissediyorum artık .
Valla ben de hissediyorum aynen.
Çoook uzak bir olasılık gibi geliyor bana artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?