- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Konuyla ilgili topluca dua edilen sayfalar da var bu sitede. Bu konuda yardim ya da destek istiyorsaniz o konu basliklarina bakiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun! Bulundugunuz durumun iyi yanlarini gormeye calisin ve hergun takdir edin, sukredin. Cidden insan kendi kendine bakis acisini ve duygu durumunu cok degistirebiliyor duusnerek ve sukrederek.Arkadaslar nolur konumun altina evlendikte noldu seklinde yorumlar yazmanizdan ziyade tek istedigim sadece kismet kapaliligina karsi ne okumaliyim ya da cevrenizde bahtini dualarla hayirli sekilde acanlar var mi yardim sadece.Oyle uzuluyorumki sadece sizlerden belki sikintimi paylasanlar vardir dualarinizla vesile olursunuz diye yardim paylasim istedim
Arkadaslar nolur konumun altina evlendikte noldu seklinde yorumlar yazmanizdan ziyade tek istedigim sadece kismet kapaliligina karsi ne okumaliyim ya da cevrenizde bahtini dualarla hayirli sekilde acanlar var mi yardim sadece.Oyle uzuluyorumki sadece sizlerden belki sikintimi paylasanlar vardir dualarinizla vesile olursunuz diye yardim paylasim istedim
Arkadaş çevren var mı? Bazen arkadaşlar aracılığıyla tanıştırışıyorsun filan... bir de kurs gibi sosyal ortamlar da insanlarla tanışmana vesile olur diye düşünüyorum.
Bir de böyle konulara "evlenip napçan, şöyle kötü böyle sorun, ya boşansan, ya çocuğun" bilmemne diye evliliği yeren cevaplar verilmesine ayarım. Konu sahibi bunları mı soruyor? Kadın 30 yaşına gelmiş, ama sanki gözü açılmamış bebeymiş gibi akıl taslamalar filan. Konu sahibi de biliyor evliliğin nirvanaya ulaşmak olmadığını. Çocuğuyla boşananın olduğunu falan. Onun dileği başkaymış, hayırlısını istiyor zaten.
Evlilerin çoğu böyle diyor. Benim Annem babam ayrı. Bir evlilik travmam zaten var . Çokça evli arkadaşın olduğu yere atanmistim, herkes evlenip ne yapacaksın dedi. Çok pismansan Boşan desen yapmazlar, aldatilip yine affeden çok olur. Şu an ben tamamen korkuyorum evlilikten, sanki cehenneme düşüp cikamayacagim gibi. Kul Hakkı yani evlenip ne olacak demeler de.
BEnim bi arkadasinn durumuda senjn gibiydi kiz bunalima girdi resmen sonra bi site buldu yazsam belki reklam olur oradan biriyle tanıştı site cok farkliymis milletin mesleği yasi boyu sehri sevdigi seyleri kildigi namazlar bile yaziliymis velhasilkelam bu kendi isteklerjne gore birini aratti ordan çocukla konustular anlastilaf nisanlandilar dün kinasi oldu bugun dugunu olacak . Hayırlısi olsnEvet dini inancina cok bagliyim gece gunduz dua ederim Rabbim hayirsizsa istemiyorum diye hatta eger kaderimde kimse yoksa o zaman umutlarimi al icimden teselli ver derim ama iste eminimki benim yaslarda olan her genc kiz isterki telli duvakli sevdigiyle elele baba evinden ciksin.Maddiyatmis felan hicbirine bugune kadar bakmadim bile.Evlilik hadi daha sonraki is ama benim son 1 yildir tek bir talibim olmadi.Disardan gorenler hep mutlaka gorustugun var diyolar halbuki bir tek isteyen bir talibim bile yok.Hep ezan vakitlerinde el acarim Rabbime ama yok iste.Hevesim oyle coktu ki ama 2 ay sonra yas 30.Kac haftadir taha suresi okurum ama yok yok.Telefon tasimak bile istemiyorum artik cunku merak edenim yokki ailemden baska.Cok bunaldim artik isyan etmedim hic ama iste ceyizime her bakisimda icim eriyor bi yavruyu bile kucagima alamadan hayatimin en guzel yillari geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?