Ben de Evlenmek,Annelik Duygusunu Yaşamak İstiyorum!!!

Evleneceğin tarih değişmez mutlak kaderdir .Rabbimin verdiğinde bir hayır vardır talibi olup yıllarca sevgili kalıp senin yaşında evlenen de var

Öncelikle herseyin hayırlısı demelisiniz...onceki senelerde evlenip cocuklu bir kadın olarak evliliginizi sonlandırsaydınız daha mi iyi olurdu ? TABIKIDE HAYIRRR...belki sizin icin hayırlı olan budur.bundan sonrası icin bol dua edip Rabbinize sığının.benim kuzenim 35 yaşından sonra evlendi.isteyenleri vardı ama kendi istemiyordu.demekki vakti varmış...bekledigine deydi suanda guzel bir evliligi ve cocugu var.Allah size de hayırlısını versin.

Bu sitede en garipsediğim şey her böyle konu açıldığında "bekarlık sultanlık, evlilik güzel bi'şey değil" vs vs ee boşanın madem.
Hemen hemen her kız belli bir yaştan sonra kendi yuvası, eşi, çocuğu olsun istiyo. Evlilik güzel bi'şey olmayabilir ama Türkiye gibi bi'yerde de çocuğu evlenmeden yapamıyoruz.

Çok istediğin birşey geç gerçekleşir
bu düşünceyi bırakırsan kısmetin tez seni bulur

kısmet bu işler RABBIM ne zaman yazmissa kismetinizi o zaman gelir. bunda tek yapck bsey dua etmek. ve beklemek

Hiç sevmiyorum şöyle konuları hepte açılır ama. Yahu bırakın olursa olur olmazsa olmaz nedir bu kadar evlilik merakı, evde kaldım merakı? Diyeceksin tuzun kuru 2. Çocuk geliyor. Bak yemin ederim hiç öyle evlilik meraklısı olmadım olmasa da olurdu yani, bu kadar kendimi üzüp paralamadım evlenmedim diye, hayatıma bakıyordum. Yoksa yoktu. 30 yaşında tanıştım eşimle aynı sene sonunda evlendik. Kısmet herşey. Çok şükür mutluyum, Allah herkesi mutlu etsin ama evlenmesemde oturup her dakka onu düşünmezdim.
Hayatı akışına bırak ne kadar çok düşünürsen o kadar olmaz. Salla yaa

Bu kadar da abartilmaz ki ama yaa..
En iyisinin bile cani cehennemeler, evlenipte napicanlar vs vs...
Nice mutlu evlilikler var sev sev doyamazsin omrun yetmez..
BDV oldugu icin olumsuz ornek cok ama bekarlari da(ben dahil) korkutmayalim lutfen..
Ele karismak elbet zor o ayri..

Duanizi ediyormussunuz zaten konu sahibi..
Allah gonlunuze gore versin insAllah... Cumlemize.. Aminn.

Aynı durumdayız, tek fark ben level atlayıp yaşımı 40 ettim
ŞİMDİ bile içim yanıyor üzgünüm.Üzerine bir de erken menapoz girdim.Doktor bebeğin olmaz dedi.ARTIK duygularım döndü içim dondu.
Kendime mi kadere mi kısa bilemedim.Keşke keşke iyi kötü demesem evlenseydim.
YASİN daha genç ama iyi kötü çok düşünme.

Konuyla ilgili topluca dua edilen sayfalar da var bu sitede. Bu konuda yardim ya da destek istiyorsaniz o konu basliklarina bakiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun! Bulundugunuz durumun iyi yanlarini gormeye calisin ve hergun takdir edin, sukredin. Cidden insan kendi kendine bakis acisini ve duygu durumunu cok degistirebiliyor duusnerek ve sukrederek.
Herseyin hayirlisi..

Evliliği hayatın merkezi haline getirme, akışına bırak. Olmuyorsa vardır Allah'ın bir bildiği. Ben de 28'imde evlendim, hiç evlenemeyeceğim sanırdım. Şimdi bazen zaman geriye aksa diyorum. Bekar olduğum zamanları özlüyorum. Keşke diyorum aynı kafada olduğum biriyle evlenseymişim

Arkadaş çevren var mı? Bazen arkadaşlar aracılığıyla tanıştırışıyorsun filan... bir de kurs gibi sosyal ortamlar da insanlarla tanışmana vesile olur diye düşünüyorum.

Bir de böyle konulara "evlenip napçan, şöyle kötü böyle sorun, ya boşansan, ya çocuğun" bilmemne diye evliliği yeren cevaplar verilmesine ayarım. Konu sahibi bunları mı soruyor? Kadın 30 yaşına gelmiş, ama sanki gözü açılmamış bebeymiş gibi akıl taslamalar filan. Konu sahibi de biliyor evliliğin nirvanaya ulaşmak olmadığını. Çocuğuyla boşananın olduğunu falan. Onun dileği başkaymış, hayırlısını istiyor zaten.

Ben de 27 yim canım. Çocukları aşırı severim, bakar, ilgilenirim. Bazen benimde çocuğum olsun evim Yuvam olsun diye depresyona giriyorum, bazen de evlenip sorumluluk alacağım diye. Rabbim bizim için hayırlı olanı yazmıştır, olmuyorsa da vardır Hayır oluyorsa da. Her duruma sukredelim.

Evlilerin çoğu böyle diyor. Benim Annem babam ayrı. Bir evlilik travmam zaten var . Çokça evli arkadaşın olduğu yere atanmistim, herkes evlenip ne yapacaksın dedi. Çok pismansan Boşan desen yapmazlar, aldatilip yine affeden çok olur. Şu an ben tamamen korkuyorum evlilikten, sanki cehenneme düşüp cikamayacagim gibi. Kul Hakkı yani evlenip ne olacak demeler de.

Ben de kötü bir evliliğin çocuğuyum mesela. Şu ana kadar gördüğüm evlilerden mutlu olan, yani iyi ki evlenmişim diyen bir elimin parmaklarını geçmez. Yani katılıyorum sana. Benim kızdığım şey, konu sahibinin saf yerine konması, dert ettiği şeyin aşağılanması. Pekala evlenmek isteyip evlenememek dert olabiliyor insanlara. Bunu sanki aç susuz kalmış gibi sağlıksız boyutlarda dert eden de var. Ama bu arkadaş makul, kendi inancınca buraya yapabileceğim bir şey var mı diye konu açıyor, cevaplar alakaya maydonoz, "amaan evlenip de ne olacak, şöyle de böyle de, bik bik". Yahu konu sahibi bilmiyor mu kötü olasılıkları sanki... Bunu aşmış, başka şey merak ediyor, ama yok. Önce bir "ders" havasında alakasız cevaplarla ayar edilmesi lazım. Pff.
Psikolojide bir insanın derdinin bu şekilde geçiştirilmesi, hani onun isteğinin tersine ikna etmeye çalışmak, hiç bir faydası olmayan bir şeydir. Konu sahibi kendi de demiş böyle böyle diyecek olanlar yazmasın diye haklı olarak. Çünkü bu tür cevaplar faydasız laf kalabalığı malesef. Doğru yani.

azıcık çapkın ol
hizmet sektöründeymişsin illaki çok insanla içli dışlı oluyorsundur
biraz göz kırpıştır gülümse beğendiğin birilerine
ortam kur
olur umarım

BEnim bi arkadasinn durumuda senjn gibiydi kiz bunalima girdi resmen sonra bi site buldu yazsam belki reklam olur oradan biriyle tanıştı site cok farkliymis milletin mesleği yasi boyu sehri sevdigi seyleri kildigi namazlar bile yaziliymis velhasilkelam bu kendi isteklerjne gore birini aratti ordan çocukla konustular anlastilaf nisanlandilar dün kinasi oldu bugun dugunu olacak . Hayırlısi olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…