Ben de hamileyim:)) beta hcg değerim...

çok teşekkürler ii dileklerin için.. aynı dilekler benden de sana gelsin.. Benimde bundan önceki hamileliğim kimyasaldı cnm.. yarın doktora gidicem umarım herşey yolundadır we bu kez üzülmem..

Cnm inşallahh bir dahaki ay ii haberlerini alırız. Sakın umutsuzluğa kapılma.. Daha 20 yaşındasın we yolun çok başındayız.. Dualarım seninle.. inan tüm kalbimle bebek sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum.

Sana inanmıyorummmmmmmm:) testin war we yapmıyorsun.. Hadi hemen yap ve sonucu bize yaz.. inan ben de hiç bi belirti hissetmiyorum.. sadece göğüslerimde dolgunluk söz konusu.. Hadi cnmm yaa yap we buraya hamileyim yaz:)

allh bızede bu duyguyu tatdırsın
saglıklan al kucagına

amin cnm inşallahh Allah isteyen herkese bunu yaşatmayı nasip etsin..

slm cnm.. Ben de bir düşük yaşadım we şuan hamileyim.. inşallah en kısa zamanda seninde ii msjlarını okuruz.. Dualarım inan hep sizlerle..

Hayırlı olsun.
Sağlıcakla kucağına alırsın inş.

amin cnm çok saol..

çok teşekkürler..

mrb arkadaşlar...ben nisan ayında kimyasal gebelik yaşamıştım bu ayda hamileyim çok şükür ama betahcg 317 çıktı yarın yine test yapılcak umarım bu sefer iyi olur nolur duaedin............

mrb arkadaşlar...ben nisan ayında kimyasal gebelik yaşamıştım bu ayda hamileyim çok şükür ama betahcg 317 çıktı yarın yine test yapılcak umarım bu sefer iyi olur nolur duaedin............

Merhaba.. İnşallah herşey yolunda gider. Ben de senin gibi çok tedirginim. Yarın doktora gidicem. inş keseyi görüp içimi rahatlatırım. Adetinden kaç gün sonra değerin 317 di?
Benim adetimden 8 gün sonra değerim 670,15 di.

arkadaşlar merhebe benim enson adet tarihim 6 mayıstı 6 haziranda önce idrar testi yaptım hemen iki çizgi çıktı sonra aynı gün kan testi yaptırdım beta hcg 169,90 çıktı şimdi arkadaşlar söyleyince bendede bir korku oluştu kimyasal gebelik değildir değilmi.lütfen cevap yazın

BuSeeMM, evet testi yaptım ama birşey çıkmadı. Ben demiştim, biraz bekliicem diye yaa.. ee o zaman ben niye regl olmadım hala? 02 mayıstan bu güne kaç gün var! Başka bir sorun mu var diye düşünüyorum..bu kimyasal gebelik regl geciktirici ama testlerde hamile görünmüyorsun mu? (üff üzüntümden kurduğum cümleye bak)

Arkadaşlar bende size 2 gün önce test yaptım 2.çizgi çıktı silik çıktı ama bugün tekrar test yaptım çizgi falan yok.Şimdi ben hamilile miyim değil miyim anlamadım.Doktrum şehir dışında.....Sizdede böyle birşey oldu mu?

Testi yaptım, hamile değilim sonra kanama geldi çok hafif, açık kırmızı. Ama neden artık eskisi gibi düzenli değil regl tarihlerim? bugün ayın 9 u ve 1 hafta gecikmeli geldi. Acaba bilmeden kimyasal gebelik mi geçiriyorum? Bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik, regl tarihini 1-2 gün geçtikten sonra, kendiliğinden sonlanıyormuş.

Son düzenleme:

Hayırlısı cnm ( kimyasal gebelik, kürtaja gerek kalmadan adet kanaması ile sonlanan gebeliktir.. Hemen hemen adet gecikmesinden 1 hafta içinde kendiliğinden düşer.. testlerde pozitif çıkar ama gebelik dewam etmez. Senin sanırım adet düzensizliğine bağlı bir gecikmen söz konusu.. Bazen oluyor.. Stres sıkıntı hawa şartları vb bir sürü nedeni olabilir.. Gelecek aya inş..

benim de adeetim geçtikten sonra ilk evde yaptığım testte silik çizgi çıkmıştı kan tahlili yaptırmıştım 167 çıkmıştı yok die düşünmüştüm 4 gün sonra yine test yaptırdım 597 çıktı doktor geç döllenmelerde böle oolabildiğini söylemişti sıkma canını iyi düşün iyi olsun şimdi çok şükür sorunsuz 11+2 deyim Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Ok. Eşime söyleyince, önümüzde ay bakarız yawrum diye mesaj attı..:) Destek bu gibi durumlarda moral veriyor..Herkese teşekkür.

Selam arkadaşlar,
Ben devamlı kadınlar klübü forum kısmını takip ediyorum.Hatta geçen hafta adet geçikmesi yaşadığımdan ve de bebek istediğimizden dolayı her gece tüm forumları okudum nerdeyse.
Bugün test aldım yaptım, pozitif cıktı.Kan tahlılı yaptırdım beta HCG değeri 2800 cıktı.4 hafta 6 gunluk hamıleyım.Doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım siz ne dersiniz?
Ayrıca çift çizgiyi görmek bu duyguları yaşamak çok harika tarif edilemez bir duygu.
Bu duyguyu burdaki tüm yaşamak isteyen bayanların yaşamasını tüm kalbimle diliyorum.Allah hepimize sağlıklı bebişler versin..Benım gıbı mutlu haberler alsın herkes....

cevabınızı beklıyorum....

sLm.. Tebrik ederimm... Ben ilk kan testimi yaptırdığımda 670 ti sonuç.. 5000 den sonra karından görünüyor.. Ben daha dün keseyi gördüm. Değerim 5900lerdeydi. 5 hafta 4 günlükmüş.. Ama benim hesaplamama göre 6+4 dü.. İstersen biraz daha bekleyip öle git çünkü insan göremeyince aklından bir sürü şeyleri geçiriyor cnm..

cnm gögüslerinde hassiyet kasıklarında sızı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…