öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim
allah sağlıklıca kucağınıva almayı nasip etsin
benimde birince gebeliğim kimyasaldı
3 ay sonra yeniden hamile kaldım şimdiş hamileyim
darısı tüm isteyenlerin başına
20 yaşındayım. polikistik over hastasıyım. hamile kalmak istiyorum. şansım var mı, en azından yaşım biraz genç o yüzden şanslı hissedebilir miyim kendimi ki? ayın 15 inden sonra tedavi olacağım yumurtlama için...
Polikistikler de gebe kalabilirler di mi, hemen ve kolayca.. nolur ben deburaya hamileyim diye yazayım..
Sevgili Ruyabu ve BuseeMM:) bugün de regl yok! Ama bir şikayetim de yok yani bulantı, vs..daha yenidir belki, 02 mayıs idi ya en son..bugün 7 haziran. Umutlanmak da istemiyorum, testim var ama bakamıyorum, ya değilsem?hayal kırıklığı olur!bir kaç gün daha sabredeceğim, sonra bakacağım. Sonra da bu tatil köyünden çıkıp büyük bir hastaneye kan tahliline giderim. İnşşallaahh:)
allh bızede bu duyguyu tatdırsın
saglıklan al kucagına
selam bende iki ay önce bi gebelik geçirdim ve düşürdüm. kendiliğinden düşdü. tedaviye devam ediyorum bir bebeğim olsun istiyorum burda bu heyecani yaayan her anne adayı gibi. puregon kullanıyorum umutluyum dualarınızı bizim için eksik etmeyin sizleride tebrik ederim allah kucağınıza almayı buyutmetide nasip etsin...
Hayırlı olsun.
Sağlıcakla kucağına alırsın inş.
tebrikler
hayırlı huzurlu bi evlat olsun inşaAllah :)
mrb arkadaşlar...ben nisan ayında kimyasal gebelik yaşamıştım bu ayda hamileyim çok şükür ama betahcg 317 çıktı yarın yine test yapılcak umarım bu sefer iyi olur nolur duaedin............
Testi yaptım, hamile değilimsonra kanama geldi çok hafif, açık kırmızı. Ama neden artık eskisi gibi düzenli değil regl tarihlerim? bugün ayın 9 u ve 1 hafta gecikmeli geldi. Acaba bilmeden kimyasal gebelik mi geçiriyorum? Bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik, regl tarihini 1-2 gün geçtikten sonra, kendiliğinden sonlanıyormuş.
arkadaşlar merhebe benim enson adet tarihim 6 mayıstı 6 haziranda önce idrar testi yaptım hemen iki çizgi çıktı sonra aynı gün kan testi yaptırdım beta hcg 169,90 çıktı şimdi arkadaşlar söyleyince bendede bir korku oluştu kimyasal gebelik değildir değilmi.lütfen cevap yazın
Selam arkadaşlar,
Ben devamlı kadınlar klübü forum kısmını takip ediyorum.Hatta geçen hafta adet geçikmesi yaşadığımdan ve de bebek istediğimizden dolayı her gece tüm forumları okudum nerdeyse.
Bugün test aldım yaptım, pozitif cıktı.Kan tahlılı yaptırdım beta HCG değeri 2800 cıktı.4 hafta 6 gunluk hamıleyım.Doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım siz ne dersiniz?
Ayrıca çift çizgiyi görmek bu duyguları yaşamak çok harika tarif edilemez bir duygu.
Bu duyguyu burdaki tüm yaşamak isteyen bayanların yaşamasını tüm kalbimle diliyorum.Allah hepimize sağlıklı bebişler versin..Benım gıbı mutlu haberler alsın herkes....
cevabınızı beklıyorum....
cnm gögüslerinde hassiyet kasıklarında sızı var mı ?Hanımlar, buraya yazmayı o kadar istiyorum ki "ben de hamileyim" demek için..Son adet günümün başlangıcı 02 mayıs idi. Sonra ayın 10 unda gidip simir testi yaptırdım. Son günlerde sinir var üstümde bilmiyorum çok mu erken test yaptırmam için. Bugün ayın 6 sı ve regl olmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?