Ben de hamileyim:)) beta hcg değerim...

merhaba kızlar kan sonucumu aldım biraz önce....hcg 5229....son adet tarihine göre 6+4 hamileyim...ne dersiniz nasıl kızlar değer....ilk muayneye salı gidecem....

merhaba kızlar kan sonucumu aldım biraz önce....hcg 5229....son adet tarihine göre 6+4 hamileyim...ne dersiniz nasıl kızlar değer....ilk muayneye salı gidecem....

Değerin çok güzel cnm.. Tbrkler.. Karından ultrasyonla görülebilir. Benim 5900lerde gözükmüştü. Benimde hesabıma göre 6+4 tü ama ultrasyonda 5+4 çıktı. Doktora gidip geldikten sonra yazarsın cnm.. Hakkında hayırlısı.

sağol canım cevabın için..tabi haber veririm...öpüyorum.

izmirli Gülşah, herhalde ben psikiolojik olarak etkilendim, bişeyler var sandım ama ayın 10 unda regl oldum, 2 sinde beklerken..Bu ayınn 24 ü gibi vücut ısıma, akıntıma göre ilişki durumunu belirleyeceğim..hadi bakalım, bu ay hamile kalırsam, yani ayın 24-28 arası, bebeğim boğa mı olur?:))

kızlaaaarrrrrrr bende hamileyimmm :O çok şaşkınım,1 yıllık evliyim 2 aydır deniyoruz,perşembe günü Acon marka gebelik testi yaptım 2. çizgi zorla görünüyodu,dayanamadım bikez daha yaptım yine aynı.tabi hemen hastaneye koşup bi kan testi yaptım ve pozitif çıktı :))) henüz doktora gitmedim ama göğüslerim 10 gündür inanılmaz ağrıyor giysilerimden bile rahatsız oluyorum bunun dışında henüz başka bi sıkıntı yaşamıyorum çünkü daha 4 haftalık son adet hesaplamasına göre :ecrin_bebek:

mrb hanımlar bende hamileyım cok mutluyum 2 gun önce öğrendik benımde degerım 10000 çıktı..

canım çok tebrik ederim Allahım kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallah... biz şimdi haziran annesimiyiz mayıs annesimi??? benim son adet tarihim 14 mayıs ve 33 gün aralıklarla regl oluyodum...

kızlar benimde adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırmıstım ve değerim 178 çıktı.çok mu düşük acaba yoksa normalmi.lütfen yardım edin

MERHABALAR...DÜN DOKTORA GııTıM..7 artı 1 di hesaba göre ama ultrasonda 6 art 1 çıktı...bebeğide karından görebildik...3mm olduğunu söyledi....biraz korktum ..sorun yok dedi...1 ay sonra diğer randevum

MERHABALAR...DÜN DOKTORA GİİTİM..7 artı 1 di hesaba göre ama ultrasonda 6 art 1 çıktı...bebeğide karından görebildik...3mm olduğunu söyledi....biraz korktum ..sorun yok dedi...1 ay sonra diğer randevum

Cnm ne gzl işte görmüşsün bebişini.. Hem ben sana demiştim 1 hafta erken çıkıo die. Aynı şey banada oldu.. Benim hesabımla tutmuyor.. Bu arada benim lekelenmem başladı çok korkuyorum

kızlar banada yardım nolur beta hcg testi yaptırddım ama henüz doktora gitmedim beta hcg değerim 1560 çıktı son adet tarihiimde 7 mayıstı yani ortalama 5 haftalık hamileyim sizce bu değer doğrumu

herkese merhaba..
adetimin 6. günü test yaptırdım ve beta-hcg değeri 2465 çıktı..bu değeri yorumlayacak var mı..biraz yüksek gibi geldi bana..
teşekkürler..

herkese merhaba..
adetimin 6. günü test yaptırdım ve beta-hcg değeri 2465 çıktı..bu değeri yorumlayacak var mı..biraz yüksek gibi geldi bana..
teşekkürler..

canım benim de 7.günü 2145 çıktı.çokta yüksek deil bence.normal bi artış. hcg değerinin artışı bildiğim kadarıyla kişiye göre değişebiliyor.bu arada hiç doktora gittin mi.ultrasona girdin mi ?

Son düzenleme:

dr a gittim ama ultrasonda birşey göremedi.hcg ye baktı 2 hafta sonra gel dedi..acaba bu kdar beklemeyip başka bir yerde ultrasyona mı girsem..
bu süre biraz uzun gibi geldi bana...

canım aslında beta hcg değerin ultrasonda görünmesi için iyi bi değer.dr bana ultrasonda görünmesi için 2000 hcg değeri olması gerekir en az demişti. benimki o gün görünmüştü.ama vajinal ultrasonla göründü.normalle görünmedi.daha çok küçük dedi.belki seninkilerde oyledir.daha çok küçük oldugu için görünmemiştir.ben bir hafta daha bekle derim.ama çok merak ediyosan bi yere daha görün.için rahatlar..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar! 9 eylülde regl olmayı bekliyordum, bugün ayın 17 si hala bişey yok! 4 gün önce dr.a gittim ve hormon testi yaptık, hamile değilim. Göğüslerimin uçları çok hassas. Karnım şiş. Bir kaç hafta önce sağ kasığım (belki de yumurtalığım) ağrıdı bazen gece bile uyandım ama devamlı değildi zonklama şeklindeydi ara sıra ağrı gelip gidiyordu. Bir iki gün ağrıyıp geçti. Dr.a hepsini anlattım. Tüplerime bakalım dedim. Regl olup bittikten sonra ilk 3 gün içinde yapılırmış hcg testi. Çok acı veriyormuş. Bazılarına göre buna gerek yok, beklemem gerektiğini söylüyorlar ve herşey beyinde biter diyorlar. Yaşım 40 olduğu için beklemek istemiyorum. Ama hamile kalma konusunu da 24 saat düşünmüyorum kafama takmıyorum. Sadece adet gecikmesinin nedeni ne olabilir diye düşünüyorum zaten dr.a bu ağrıyı sormak için gittim ve bana vajinal ultrason yapmayı teklif etti ben kabul etmedim çok kötüydü ilk deneme, ağrımıştı. Sen buna dayanamıyorsun, hcg ye nasıl dayanırsın seni bayıltmam gerekecek dedi bana ve daha da korkuyorum şimdi. Yumurtalık kistleri gecikme yaratırsa bu hep devam eder mi, ne zamana kadar çözülür acaba? kan testi yanlış değer verir mi?

hayırlısı gözün aydın canım, bende ilk test yaptırdığımda 600 küsürdü ve doktor 5-6 gün sonra 2200 küsür olur kese tam görünür dedi ve öyle oldu..2.gidişime görebildm..endişelenme inş iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…