çok sevindimzemuszemus bal çörek otunu nasıl kullandın bilmiyorumkismile
tipik bir pkoluyum .gonal-f ler gliforlar mı kullanmadım bebeğim olmadı.
ama şu çörek-otu-bal tarçın var ya 2 ay kullandım 1.ay ilaçlarla bile gelmeyen adetim düzeldi 2. ay hamile kaldım allahın izniyle.
doktorun teki aşılama ya da tüp bebek .. kendi kendine kalsan şimdiye kalırdın zaten diyip beni ağlatmıştı.ona inat gitmedim bi daha doktora falan.
şimdi ise hamileyim ..allah isteyen herkese nasip etsin.ççoookkkk mutluyum allaha dua edin ben ondan istedim verdi çok şükür...:CüvCüv:
tipik bir pkoluyum .gonal-f ler gliforlar mı kullanmadım bebeğim olmadı.
ama şu çörek-otu-bal tarçın var ya 2 ay kullandım 1.ay ilaçlarla bile gelmeyen adetim düzeldi 2. ay hamile kaldım allahın izniyle.
doktorun teki aşılama ya da tüp bebek .. kendi kendine kalsan şimdiye kalırdın zaten diyip beni ağlatmıştı.ona inat gitmedim bi daha doktora falan.
şimdi ise hamileyim ..allah isteyen herkese nasip etsin.ççoookkkk mutluyum allaha dua edin ben ondan istedim verdi çok şükür...:CüvCüv:
teşekkür ederim arkadaşlar..aklıma gelmedi değil doktora sizin dediklerinizi yapmak ama allah havale ettim kendisini.ismi de bende kalsın...
ben de çok dua ettim yıllardır bebek bekleyenler var ben de 1,5 yıl bekledim.allah herkesin gönlünün muradını versin.meryem suresini okumuştum bu ay bi de adak adamıştım.yağmurlar yağarken dualar etmiştim.
***allahım bana silsile-i aliyyenin yüzü suyu hürmetine azada noksansız,sana kul ,peygamberimize ümmet olacak hayırlı ,sağlıklı bir evlat ver.annelik duygusunu bana da tattır.beni evlatsızlıkla sınama allahım...
böyle dua etmiştim..darısı herkesin başına:ecrin_bebek::CüvCüv:
canım buda doktoruna kapak olsunhihoyyyt
bende müzmün bir pkoluyum .Banada aynısını söylediler,ben 27 yaşında olunca panik olup aşılama yaptırdım,şükür ilkinde tuttuhihoyyyt
hayırlısıyla Kucağınada alırsın innnnşallah,gelişmelerden bizi haberdar et olurmu,kendine de dikkat et,bu arada bende merak ettim kimmiş bu akıllı doktor?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?