ben de hamileyim.. sen pkolusun kendi kendine hamile kalamazsın diyen dr utansın:))

Hayırlı olsun canım.. Allahım sağlıklı hayırlı ömürler versin.. Eeee rabbim ol deyince oluyo işte başka söze ne hacet :)

arkadasım bende pcoluyum ve 6 aydır ugraşıyorum hamile kalmak için b+ç+t bende kullandım ama aynı yumurta çatlamıyor benimde sen sabah akşam aç karnınamı yedin günlükmü hazırladın kürü anlatabilirmisin

teşekkür ederim arkadaşlar.. erkans35 benim 1,5 yıl olmadı.sakın endişelenme allah isterse olacaktır.moralini yüksek tut.
ben kürü günlük yapmadım kaseyi hazırlıyordum.ne kadar giderse.sabah akşam bazen aç bazen tok karna yedim ama hergün 2-3 tatlı kaşığı mutlaka yedim.kesinlikle tavsiye ediyorum.inşallah şifa olur sana da .

canım yaa bende aynen senin durumundayım.pko luyum doktorum kendiliğinden hamile kalamazsın ancak tedaviyle diyo. şu çörekotlu tarifi daha net bi şekilde yazarsan çoookkkk sevinirim.hayırlı olsun bebişin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

1. çörek otu dövülüp toz haline getirilecek
2.tarçın
3.bal

1 kase bala(kase büyük değil) 1 tatlı kaşığı çörekotu,1 tatlı kaşığı tarçın katılıp adetin 2.gününden itibaren 18-20.gününe kadar sabah akşam 1-2 tatlı kaşığı yenecek.sonra bırakılacak.aç karna yenilirse zayıflatıomuş.
bir sonraki adet gününe kadar yeme adet olduktan sonra tekrar başla.inşallah faydası olur canım ben faydasını gördüm.adetimi düzenledi peşine de hemen hamile kaldım.
doktor bana da aynı şeyi söledi ben rahim filmi bile çektirdim.çatlatma iğneleri falan....

tebrik ederim,ALLAHIM TAMAMINA ERDıRSıN...
bende pko luyum en kısa zamanda deneyeceğim,inşallah güzel haberler veririm bende..
ALLAHIM TÜM ıSTıYENLERE NASıP ETSıN ıNŞALLAH

Tebrik ederim canım,allah tamamına erdirsin.iki ay adet döneminde yedin ve ikinci ay yediğindemihamile kaldın canım.

tebrikler canım
böyle hamilelik haberlerini okuyunca mutlu oluyorum
darısı bana ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlere
bendemi denesem acaba zayıflatıyoda demişsin
hormonlarla alakalı bi sorunun warmıydı canım

tebrikler canım
böyle hamilelik haberlerini okuyunca mutlu oluyorum
darısı bana ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlere
bendemi denesem acaba zayıflatıyoda demişsin
hormonlarla alakalı bi sorunun warmıydı canım

evet hormonlarla illgili problem vardı fsh ve lh dengesi bozuk olduğu için salgılanan erkeklik hormonu sebebiyle çenemde çıkan tüylere bakıodum her gün takmıştım kafaya((
hormonlar bozuk olduğu için yumurtlama olmuo o da polikistik overe sebep oluodu.günden güne adet düzenim kötüye gidiyordu.tarçının hormonları düzenleyen bi etkisi varmış eski mısırda çocuğu olmayan kadınlara tarçınlı su içirilermiş diye okumuştum bi yerde.zaten çörekotunun şifasını peygamberimiz buyurmuş.allahın izniyle olur..
allah kimseye aratmasın,isteyene nasip etsin,bebeği olmayanlara da sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…