dr konyada değil arkadaşlar.ben konyalıyım ama şuan başka yerde görev yapıorm.bi de şuna kanaat getirdim ki erkek doktorlar bayanlardan daha iyi ve anlayışlı...
teşekkür ederim herkese.çörek otunu ezip toz haline getirdim.bir küçük kase bala 1 dolu tatlı kaşığı çörekotu,bir dolu tatlı kaşığı da tarçın koydum.adetin 2 .günü başladım adetin 18-20. gününe kadar 2-3 tatlı kaşığı yedim.sonra bıraktım.
benim yumurtlamam olmuodu.olsa bile anca 18. 20. gün o nedenle 18-20.güne kadar yedim.o kişiden kişiye göre değişio.
kesinlikle tavsiye ederim insanın hem bedenini hem zihnini dinç tutuyor.ayrıca peygamberimizin çörekotuyla ilgili hadisi var her derdin devasıdır diye.buna gönülden inandım şifa olacağına inandım...
arkadasım bende pcoluyum ve 6 aydır ugraşıyorum hamile kalmak için b+ç+t bende kullandım ama aynı yumurta çatlamıyor benimde sen sabah akşam aç karnınamı yedin günlükmü hazırladın kürü anlatabilirmisin
tipik bir pkoluyum .gonal-f ler gliforlar mı kullanmadım bebeğim olmadı.
ama şu çörek-otu-bal tarçın var ya 2 ay kullandım 1.ay ilaçlarla bile gelmeyen adetim düzeldi 2. ay hamile kaldım allahın izniyle.
doktorun teki aşılama ya da tüp bebek .. kendi kendine kalsan şimdiye kalırdın zaten diyip beni ağlatmıştı.ona inat gitmedim bi daha doktora falan.
şimdi ise hamileyim ..allah isteyen herkese nasip etsin.ççoookkkk mutluyum allaha dua edin ben ondan istedim verdi çok şükür...:CüvCüv:
canım yaa bende aynen senin durumundayım.pko luyum doktorum kendiliğinden hamile kalamazsın ancak tedaviyle diyo. şu çörekotlu tarifi daha net bi şekilde yazarsan çoookkkk sevinirim.hayırlı olsun bebişin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim canım,allah tamamına erdirsin.iki ay adet döneminde yedin ve ikinci ay yediğindemihamile kaldın canım.
tebrikler canım
böyle hamilelik haberlerini okuyunca mutlu oluyorum
darısı bana ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlere
bendemi denesem acaba zayıflatıyoda demişsin
hormonlarla alakalı bi sorunun warmıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?