Ben de hamileyim :)))))

b.a.d.e.m

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
58
0
286
İstanbul
Yıllardır merak ettiğim bir şey olduğunda, tavsiye aradığımda ilk baktığım ve en güvendiğim yerlerden biriydi KK :) Paylaşımlarınız hep etkiledi beni ama hiç yazamadım.
Taaaa ki paylaşacak gerçekten güzel bir sebep olana kadar 5 haftalık hamileyim :)))))

Gecelerce KK'dan hamilelik belirtilerini okudum, okudum, okudum... Karşılaştığım hikayelere ağladım, sevindim... Hiç bir hamilelik belirtisi ben de yoktu, biri hariç... Kendini hamile hissetmek :) Daha adet günümü beklemeden yaptım testi... Aldım bebeğimin haberini...

Hani ilk 3 ay kimselere söylemeyin, nazar olur derler ya dayanamıyorum ilan ediyorummmmmmmm :) Bebeğimiz olacaaaakkkk

tebrik ederim canım...
ben de 11.hafta içindeyim.ilk öğrendiğimde ben de senin gibiydim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

tebrik ederim canım...
ben de 11.hafta içindeyim.ilk öğrendiğimde ben de senin gibiydim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

Çok teşekkür ederim:) Ben de seni tebrik ederim, inşallah sen de harika bir hamilelik geçirirsin :) 11 hafta bile bana çok uzak geliyor zaman geçmiyor bir türlü.. Tam öğrendiğimde sağlam bir soğuk algınlığı geçiriyordum nasıl atlattım bir ben bir Allah biliyor. İnşallah bir daha olmaz

tbr ederim cnm sağlıkla kucağına almanı dilerim :) darısı bize

haydı hayırlısıolsun cnmdarısı bana tum ısteyenlere bende öle hayal edıyorumm burdann duyurmayı ama gercekte annaler harıc kımseye solemeyı cunku edepdendır dıyorlar ılk 3-4 ay denmemesı özellıkle erkeklerın bılmemesı daha ıyıymıs yaniiiiiiiiii

sevgili badem tebrik ederim bebeğine sağlıklı bir ömür versin allah...

Valla öyle diyorlar ama olmuyor :) Biz de en başta sadece ailelere söyleyelim dedik... Ertesi gün tebrikler almaya başladık akrabalardan :) İlk bebek olunca kimse heyecanını içinde tutamıyor :))) Aslında daha doktora bile gidemedim, doktorum daha erken ultrasonda görünmez dedi, pazartesiyi bekliyorum... İnşallah bir görsem, hele bir de kalp atışını duysam dünyalar benim.. Rabbim hepimize hayırlısını versin :)))

ınsll cnm rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp eder ınsl..

sağol canım...zaman çabuk geçiyo.ben 5 haftalıkken öğrendim bak bugün kaç hafta oldu bile.insan heyecanlanıyo tabi haklısın.bi de hareketlerini görünce daha bi başka oluyo sen dikkat et ayaklarını falan koru kendini de tabi ilaçsız geçirmemiz gerekiyo bebeklerimiz için... anne olmak böyle bişeymiş demek nasıl korumaya alıyo insan hemen çok garip öğrencez bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...

hayırlı olsun canım...evet kalp atışlarını duyunca bi tuhaf oluyosun...bi de hareketlerini görünce...ama eşinle git imkanın varsa.paylaşmak, onun heyecanını görmek daha bi başka oluyo inşallah sağlıklı bi şekilde kucağını almayı nasip eder Allah...

Aminnnnn :) Yarın gidiyoruz doktoraaaaa :) Çok heyecanlıyım:)

Eveeeetttt, kesemizi gördük içimiz rahatladı :))) Artık kalp atışları için geçmek bilmeyen kocaaaa bir 10 gün var önümüzde :))

Allah Yavrunuzu Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..

Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

hayırlı olsun canım ben de 5 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez herkese söyledim böyle bi haber söylenmez mi yaa sevincini paylaşmak istiyor insan.

Sizinki de hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)))

Amin.. Sabırsızlıkla Bekliyoruzz..
2.5 Ay Kaldı Doğuma..

Burada Benimle Aynı Duyguyu Paylaşan İnsanlarla Bir Arada Olmak Beni Çook Mutlu Ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…