Ben de hamileyim :)))))

Amin.. Sabırsızlıkla Bekliyoruzz..
2.5 Ay Kaldı Doğuma..

Burada Benimle Aynı Duyguyu Paylaşan İnsanlarla Bir Arada Olmak Beni Çook Mutlu Ediyor..

Beni deeeeeeee :))))))

Allah doğumda kolaylıkla nasip etsin :) En yakın arkadaşım 39 haftalık hamile, son heyecanları yakından takipo ediyorum :)))

Beni deeeeeeee :))))))

Allah doğumda kolaylıkla nasip etsin :) En yakın arkadaşım 39 haftalık hamile, son heyecanları yakından takipo ediyorum :)))
Amin..
Benim de Yoga'dan 2 Arkadaşım Karnı Burnunda..
Onlar Hareket Ettikçe Ben Korkuyorum..
Her An Patlayacak Gibiler..

Not : Benim ki Şu An Fink Atıyor..
bn de hamileyim :) henüz 5 haftalık :))
Gözünüzaydın..
Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..

Harika bir şey Ben de o günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Arkadaşım da " Hem nasıl bir şey olduğunu çok merak ediyorum, artık çıksın istiyorum ama içimdeki bu halini çok özleyeceğim" diyor :))) Demek ki insanlar bu yüzden 2.yi 3.yü doğuruyorlar :)))

Doktor Bana Benzediğini Söyledi..
Bende Çok Merak Ediyorum..
Acaba Benden Nasıl Bir Şey Çıkacak Diye..

yazdıklarını okuyunca inan gözlerim yaşardı allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim hayırlı olsun

merhaba kızlarr..bende bugün 5+4 teyim
ayın 13 ünde pıt pıt duymaya gitcez:) ama bugün tüm gün belim ve kasıklarım ağrıdı:S size de oluyo mu..ara ara olup geçerdi bugün geçmedi..su an biraz azaldı_?

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişiniz :) Benim de arasıra oluyor, özellikle yorulunca falan ama kişiden kişiye de değişir herhalde...

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişiniz :) Benim de arasıra oluyor, özellikle yorulunca falan ama kişiden kişiye de değişir herhalde...

sağol canım benim hepimize hayırlı uğurlu olurlar inşallah işin kötü yanı tüm gün yatmama rağmen geçmedi ağrım,o yüzden şüphelendim..ama bugün ağrım yok çok şükür..
bide eşim doktora gitti dün,kan tahlili sonuçlarımı almak için.o sırada hocaya demis tüm gün ağrısı oldu adet sancısı gibi demis.doktorda bi iğne vermis .ağrısını geçirir ama bi tanesini vurunsun demis..ben kararsız kaldım iğneyi vurdurayım mı vurdurmayayım mı:)

Bademciğim tebrik ederim bebişin sağlıklı gelsin inşallah

Bademciğim tebrik ederim bebişin sağlıklı gelsin inşallah
arkadaşlar merhaba yeniyim aranızda... ben de 6+6 haftalığım Allah sizlerin de bebişlerinizi hayırlısyla sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin..sağlıklı rahat su gibi bir hamilelik ve doğum geçirelim inşallahh... :))

burda negüzel şeyler paylaşmışsınız çok güzel Allah herkesi mutlu etsin olmayanlara tez vakitte hayırlısıyla versin..

Valla ne desem bilemedim, doktor verdiyse bir bildiği vardır herhalde ama sen ağrılara dayanabiliyorsan ilaç son çaren olsun derim :) Geçmiş olsun, sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah hep birlikte :)

Hayırlı olsun canım İnşallah tadını çıkara çıkara geçer günlerimiz :))

Arkadaşlar mrb ben yeni uye oldum.bende 18 haftalık hamileyimm karnım pıt pıt atıyorr ama bu hareketler bebegınmı anlıyamıyorum ama bunu duymak bıle harıkaa ALLAH ısteyen herkese nasıp etsınnnn

Bende hamileyim.. Çok garip bir duygu.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Benim gibi kendini garip hisseden var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…