Ben de hamileyim :)))))

merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu içim içime sığmıyor herkeslere söylemek istiyorum ama korkuyorum birşey olursa Meleğime diye karar verdik kalp atışlarını duyana kadar bekleyeceğiz ama adet sancısı gibi ara ara karnıma sancı giriyor belim çok ağrıyor birşey olacak diye yüreğim agzımda geziyorum rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsinn...

Bende hamileyim.. Çok garip bir duygu.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Benim gibi kendini garip hisseden var mı acaba
Allah Kucağınıza Almayı da Nasip Etsin İnşallah..
Bende Kendimi Garip Hissediyorum Giderek Şişiyorum..
Acayip Bir Duygu...
Ama Sanırım Ben Bu Şişkoluğa Bile Alıştım..
Söyle Canım Bir Şey Olmaz..
Paylaş Mutluluğunu..
Herşey Allah'tan..
Allah'ın İzni İle Hiç Bir Şey Olmaz..
Rabbim Sağlıklı Sıhhatli Kucağınız Aldığın Günleri de Gösterir İnşallah..

Benim ki Şu An Kıpır Kıpır Size Yazıyorum O da Oynuyor..

Hayırlısı bakalım :))) İlk bebek mi?
Evet İlk Teyzesii ..

Aminnnnnnnnn canım çok sağol seni çok takip etmiştim ilk üye olduğumda hamile kalmak için uğraştığında şimdi oynamasını hissediyorsun inşallah o günlere bizlerde sağa salim geliriz....

Arkadaşlar mrb ben yeni uye oldum.bende 18 haftalık hamileyimm karnım pıt pıt atıyorr ama bu hareketler bebegınmı anlıyamıyorum ama bunu duymak bıle harıkaa ALLAH ısteyen herkese nasıp etsınnnn

Aramıza hoşgeldin :)) 18 haftalıkken herhalde hareketlerini hissediyorsundur... Allahımmmmmm ne güzelll İnşallah sağlıkla gerçek dokunuşları da hissedersin o minicik ellerden :) Bana karnımdaki hareketleri hissetmeden annelik havasına gerçek anlamda hiç bürünemeyecekmişim gibi geliyor :44:

Bende hamileyim.. Çok garip bir duygu.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Benim gibi kendini garip hisseden var mı acaba

Hayırlı olsun Sydnie'cim... Sanırım bu garip duygu bir 3 ay daha devam edecek bizde :) Sen 5. haftadaymışsın ben de tam bu zamanda öğrenmiştim. Doktora gidene kadar emin olamadım ( Pozitif idrar ve kan testine rağmen) :)) Gittik, kesemizi gördük; içinde ya bebek olmazsa, bebek olur da ya kalbi atmazsa!!! gibi düşünceleri kafamdan atamadım. Çok şükür ki, dün sabah ultrason ekranında yavrumun pır pır atan yüreğini gördüm ve TAMAM dedim, anne oluyorsun :)) Hadi bakalım hayırlısı, bir yola girdik Allah yüzümüzü kara çıkartmasın :))

Hayırlı olsun Masalm, inşallah sağlıkla harikaaaa bir hamilelik, sonra kolaaaay bir doğum ve hariiiiikkkaaaa bir bebek senin olur ( Sonuncusu kesin, diğerleri temennimdir :)) Herkeslere söyleme meselesine gelince; emin ol bu konuda yalnız değilsin :) Ben de seninle aynı fikirdeydim ama öğrendiğinin akşamı facebook'tan fotoğraflı duyuru yapan eşim kuralı bozunca ben de saldım çayıra Nitekim daha doktora gitmeden kayınpederimin iş arkadaşları dahil, duymayan kalmamıştı herhalde :))) Makara'nın dediği gibi Allah isterse hiiiiç bir şeycik olmaz, olursa da ele güne söyledik diye olmaz heralde ( Ama sen yine de seni çekemediğini düşündüğün kimselere söyleme, nemelazım tedbiri de elden bırakmayalım di mi? )

Artık hakkımızda hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz :)

Aminnnnnnnnn canım çok sağol seni çok takip etmiştim ilk üye olduğumda hamile kalmak için uğraştığında şimdi oynamasını hissediyorsun inşallah o günlere bizlerde sağa salim geliriz....

Hamile Kalmak İçin Uğraşmadım, Başka Birisi İle Karıştırıyor Olmalısınız..
Direk Hamileyim Diye Konu Açtım..

Allah kucagina almayida nasip etsin.. INSALLAH...

Allah bebeğinize eşinize ve size bol sağlık, evinizede bebekle beraber mutluluklar yağdırsın.

Maşallah allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Bebeğinizz inşallah sağlıklı Canlı kanlı hayırlı bir evlat olur

çok teşekkür ederim canım çok sağol aminnnnnnnn inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu mutluluğu isteyen herkese nasip eylesin zamana bıraktık olayın akışına göre Aillelerimize söylemeye karar verdik yarın şehir dışına çıkıyoruz önce kayınvalidemlere sonra annemlere duruma göre söyleyeceğiz Allahım sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum herkese nasip etsin....

Tebik ederim canım Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayıda nasip etsin inş. Adına çok sevindim öyle bir anlatmışsınki aynısınıda ben yapardım ama hatta hamile bile hissedierdim karnımı severdim ama her ay negatif negatif. Eminimki bende bir gün anne olucam ve eminimki o nefret ettiğim kaset testlerde bende çift çizgi göreceğim. buna yürekten inanıyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş

Çok teşekkür ederim :) En büyük duam tüm hamişlere sağlıklı ve hayırlı doğumlar, bebek isteyen herkese de hayırlı zamanda Rabbim arattırmadan nasip etsin inşallah... Dualarımdasınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…