Ben de hamileyim :)))))

gözün aydın canım allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı ömürlü bir evlat olsun
rabbim inşallah bizede nasip eder,darısı başımıza
vallahi bende çok merak ediyorum yazmak nasip olacakmı böyle diyeinşallah rabbim büyük

1 hafta öğrendim hamile olduğumu bir an önce kalp atışını duymak istiyorum,allah herkesin bebeğinin sağlıkla doğmasını nasip etsin :

ya arkadaşlar 5 yıldır doğum kontrol hapı ile korundum şimdi bebek istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz doktora kontrol için gittiğimde herşey normal dedi ama 6 ay geçmesinie rağmen bebeğim olmuyor neden acaba?

ya arkadaşlar 5 yıldır doğum kontrol hapı ile korundum şimdi bebek istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz doktora kontrol için gittiğimde herşey normal dedi ama 6 ay geçmesinie rağmen bebeğim olmuyor neden acaba?

5 yıl hap kullanımı için uzun bi süre,ama ilgisi olmayabilir ben kullanmadım ama yaklaşık 7 ay falan olmadı doktora gittim tahliller yaptırdım bişey çıkmadı,bu ay yumurta takibine başlayacaktım ama bi baklım hamileyim :)))))))))) darısı başına inşallah,çok zor biliyorum ama kafanı boşalt düşünme hiç olmadık zamanda geliyo bebiş :))))

inşallah dediğin gibi olur yani hiç beklemedik zamanda gelir kafamı takmasam iyide yapamıyorum insan ister istemez her ay ümitleniyor bir problem olmasından korkuyorum gerçi doktora gittim o da dediğin testleri yaptırdı bana kan açlık şekeri tokluk şekeri ve guatr hepsi normal çıktı nasip artık güzel mevlam ne zaman isterse o zaman :)

arkadaşlar bugün doktora gittik keseyi gördük allahın izni ile bebeğim 4,5 haftalık imiş.... maalesef kalp atışları için erken olduğunu söyledi doktor ve 15 gün sonra tekrar çağırdı.... 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum kalp atışını duymadan bu tedirginliğim geçmeyecek sanırım....dayanamayıp hamileliğimi herkese söyledim ama çook korkuyorum birşey olmasından.... birde arkadaşlar bende bulantı kusma falan hiç yok sadece göğüslerimde hassasiyet var birde çook iştahım açıldı başkada birşey yok.... benimle aynı şeyleri yaşayan birileri varmı acaba ????

Canım öncelikle hayırlı olsun, insan sevincini herkesle paylaşmak istiyor di mi? Biz de aynı olmuştuk... İnsan yine de kalp atışını duyana kadar çok tedirgin oluyor. 15 gün geçmaz gibi geliyor ama geçer, ben neredeyse 5 haftadır görmüyorum bebişimizi doktor 6 hafta sonra gel dedi nasıl merak ediyorum anlatamam, kimbilir nasıl büyüdü :) Belirtilere gelince bulantı falan için daha erken ama belki sen de benim gibi hiç bulantı yaşamazsın. Ben çok şükür bulantı dönemlerini koku hassasiyeti ile hiç kusmadan atlattım, inşallah sonuna kadar rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz :)

İnşallah tatlım, Rabbim tüm isteyenlere arattırmadan versin :)

1 hafta öğrendim hamile olduğumu bir an önce kalp atışını duymak istiyorum,allah herkesin bebeğinin sağlıkla doğmasını nasip etsin :

Hayırlı olsun, tatlı heyecanlar işte... İnşallah her şey en sonuna kadar yolunda gider, sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin :)

Canım mutlaka hayırlı bir zaman vardır... Bazen hiç bir sorun yokken psikolojik olarak olmuyor... Ama doktorunla konuşup dah önce yapmadıysanız yumurta takibi yapmanızı da öneririm, sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…