Ben de kaynana konusu açmasam olmazdı

Kv yi eve sokmuyor kendi buzluguna hazır yemek atılacak sa kv yi benim evden aldırıyo sonra da sepetliyo..akıllı kadın ne diyim hiç bi zaman yatılıya misafir gitmez oraya... Yemek yapmaz inadına..

Tamam da nasıl bu duruma gelmişler o da önemli ne yapmış
Konuşma şekli yalandan samimi mı yoksa ters mı konuşuyor
E hep ters ise kadın niye hediye alsın
Ya da yardim etsin

Kızlar aklıma babaannemin duası geldi. "Kim bu çocukları kınarsa sen onlara daha beterini ver" derdi. Hakikaten de kim bizi ne ile kınadıysa onunla sinandi. Babaannemi de çok iyi tanır kaynana. Laf arasında pispis gülerek bunu söylemeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?

Düşük riski olan o kadar uzun yolu gidemez, ne cesaret gidebildiniz çok şaşırdım ve o kadar yolu gidip de sadece bir dolabın tozunu almak nasıl oluyor da düşük riski için tehlikeli oluyor

Düşük riski olan o kadar uzun yolu gidemez, ne cesaret gidebildiniz çok şaşırdım ve o kadar yolu gidip de sadece bir dolabın tozunu almak nasıl oluyor da düşük riski için tehlikeli oluyor
Doktor 2 gün dinlen sonra yavaş yavaş gidin dinlen 1 saatte bir yürü biraz filan dedi iğne ilaç kullanıyordum. O kadar yolu gittikten sonra birde tutup dolap silmemin anlamı ne ki toz değildi isti siyahlaşmıştı. Hiçte silemezdim silsem kıymet bilinmiyordu zaten . Lekelenmem daha yeni bitti zaten ilacı kestik

Toz alma kısmı ile ilgili sonraki mesajlarınızı gördüm hak verdim size.
Ama keşke yine de yolculuk yapmasaydınız, düşük riski olan bir gebelik geçirdim ona istinaden yazdım bunu :)
Sağlıkla alın kucağınıza

Ya şöyle ki doktor aynen şu cümleyi kurdu 2 doktor gördü daha doğrusu . Sana düşük yapıyorsun yada yapacaksın diyemem lekelenme olabilir ama yine de risk . tatilini ertele biraz ailenin yanında da 2 gün dinlen öyle git dediler . Eşim 15 gün izinliydi bizim de ev aşırı sıcak bir şehirde gidip hem ailemizi görelim filan dedik . Doktor gitme demese asla gitmezdim . Benim lekelenmem rahim büyüdüğü için olan birşeymiş sonra izinde de başka doktor gördü aynı şeyi söyledi . Şimdi kesildi mesela . Bugün kontrole gittim doktor herşey rutine döndü rahat ol dedi . Ya birde ben tatile gideceğiz geri dönüşte ev temiz olsun karnım büyümeden temizliği biraz yapayım demiştim . Her gün bir odayı temizledim koltuk cam perde filan yorulmuştum da .

Bildiğin bir hikaye var mı?

Yok ama birebir kaynanamın gelecekteki hikayesini anlatayım.
Bir kadın varmış
Oğluna bir ki beğenmiş kapısında yatmış kalkmış
Nihayet iş olmuş.
Bu sefer kızı kendisine kuma gibi görmüş.
Ne yapsa bahane bulmuş. Kız yapsa da el olmuş.
Kaynanası hep başkasını övüyor gelinine saydırıyormuş.. birgün o kadının işleyen eli tututulmus

Gelinine attığı iftiralar kızının başına gelmiş

O çok sevdiği oğluyla kızı birgün kapısını açmamış
Ettiği hakaretlerden dolayı da gelinin de ici bir türlü ısınmamış

Yardim etmemiş. Öyle ortada kalmış..

Babannemin hikayesi..

Ilk gelinine türlü eziyetler etmiş
Kızından hep eksik tutmuş. Oğlunun şiddetine aldatmasına çanak tutmuş.
Sonra kadınla adam boşanmışlar...
Adam başkasıyla evlenmiş.
Bir laf soylenilmeyen kaynanaya yeni gelin tarafından küfürler edilmiş.
Yardim edilmemiş üst üste otururken çıkıp suratına basılmamış. Oysa kadın hastaymış...
Ve torunuyla konuşurken annene çok ettim başıma böylesi geldi demiş pişman olmuş.
Şuan ilk gelini de mutlu bir evlilik icerisindeymis

Laf solmak hirpalamak çiftleri birbirine düşürmek sadece kisinin kendi başına orduugu bir coraptir

Nasıl böyle terbiye edebildin kayıncvalideni :) maşallah aallah bozmasın bu arada

Boşver kafana takıp mutsuz olma. Allah'ından bulsun öyleleri inşaallah. Zaten eşin sahip çıksa o bu kadar yüklenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…