- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Kv yi eve sokmuyor kendi buzluguna hazır yemek atılacak sa kv yi benim evden aldırıyo sonra da sepetliyo..akıllı kadın ne diyim hiç bi zaman yatılıya misafir gitmez oraya... Yemek yapmaz inadına..Napmış ki eltin bana da soyle
Napmış ki eltin bana da soyle
Aynılar eşimdepembe gömlek sen ne yaptın. Hatırlıyorum konularindan seni insallah iyisindir Ilerleme kaydedebildin mi biraz okulun falan ne durumda esin kv bi de örümcek vardi aynılar mi yine
Kv yi eve sokmuyor kendi buzluguna hazır yemek atılacak sa kv yi benim evden aldırıyo sonra da sepetliyo..akıllı kadın ne diyim hiç bi zaman yatılıya misafir gitmez oraya... Yemek yapmaz inadına..
Bildiğin bir hikaye var mı?Sende gençliğinde geline etmediğini bırakmıyorlar yaşlanınca da baksın diye yol gözlüyorlar de .
Konuya uygun da bir hikaye patlat tam olsun.
Uydur gitsin sanki o uydurmuyor .Bildiğin bir hikaye var mı?
Örümcek tarantula mıpembe gömlek sen ne yaptın. Hatırlıyorum konularindan seni insallah iyisindir Ilerleme kaydedebildin mi biraz okulun falan ne durumda esin kv bi de örümcek vardi aynılar mi yine
Örümcek tarantula mı
Düşük riski olan o kadar uzun yolu gidemez, ne cesaret gidebildiniz çok şaşırdım ve o kadar yolu gidip de sadece bir dolabın tozunu almak nasıl oluyor da düşük riski için tehlikeli oluyorErkekler neden böyle saçmalar acaba benim kocamda böyle . 4 aylık hamileyim tatile gidecektik geriye herşey hazırdı benim kanamam oldu 1 gece hastahanede yattım tatili iptal ettik . Sonra izni ailelerin yanında değerlendirelim dedik 800 km uzağa gittik 12 saat sürdü yol . Kv evine gittik valiz açıyorum odamızdaki dolaba yerleştireceğim yemin ediyorum dolap beyaz simsiyah olmuş kirden parmaklarımın izi çıktı Kv geldi bez vereyim de sil dedi banahastahaneden çıktım o kadar yol gittim kanamam devam ediyor bana dolap sil diyor eşim geldi annen böyle söylüyor dedim oda annem ne kadar düşünceli değil mi dedi bana ölür müsün öldürür müsün hadi
Doktor 2 gün dinlen sonra yavaş yavaş gidin dinlen 1 saatte bir yürü biraz filan dedi iğne ilaç kullanıyordum. O kadar yolu gittikten sonra birde tutup dolap silmemin anlamı ne ki toz değildi isti siyahlaşmıştı. Hiçte silemezdim silsem kıymet bilinmiyordu zaten . Lekelenmem daha yeni bitti zaten ilacı kestikDüşük riski olan o kadar uzun yolu gidemez, ne cesaret gidebildiniz çok şaşırdım ve o kadar yolu gidip de sadece bir dolabın tozunu almak nasıl oluyor da düşük riski için tehlikeli oluyor
Toz alma kısmı ile ilgili sonraki mesajlarınızı gördüm hak verdim size.Doktor 2 gün dinlen sonra yavaş yavaş gidin dinlen 1 saatte bir yürü biraz filan dedi iğne ilaç kullanıyordum. O kadar yolu gittikten sonra birde tutup dolap silmemin anlamı ne ki toz değildi isti siyahlaşmıştı. Hiçte silemezdim silsem kıymet bilinmiyordu zaten . Lekelenmem daha yeni bitti zaten ilacı kestik
Ya şöyle ki doktor aynen şu cümleyi kurdu 2 doktor gördü daha doğrusu . Sana düşük yapıyorsun yada yapacaksın diyemem lekelenme olabilir ama yine de risk . tatilini ertele biraz ailenin yanında da 2 gün dinlen öyle git dediler . Eşim 15 gün izinliydi bizim de ev aşırı sıcak bir şehirde gidip hem ailemizi görelim filan dedik . Doktor gitme demese asla gitmezdim . Benim lekelenmem rahim büyüdüğü için olan birşeymiş sonra izinde de başka doktor gördü aynı şeyi söyledi . Şimdi kesildi mesela . Bugün kontrole gittim doktor herşey rutine döndü rahat ol dedi . Ya birde ben tatile gideceğiz geri dönüşte ev temiz olsun karnım büyümeden temizliği biraz yapayım demiştim . Her gün bir odayı temizledim koltuk cam perde filan yorulmuştum da .Toz alma kısmı ile ilgili sonraki mesajlarınızı gördüm hak verdim size.
Ama keşke yine de yolculuk yapmasaydınız, düşük riski olan bir gebelik geçirdim ona istinaden yazdım bunu :)
Sağlıkla alın kucağınıza
Bildiğin bir hikaye var mı?
Hiç duymadım lügatime ekliyim..Evliliklerde ki cay kaşığı. Nami diğer gereksiz es bacısı
Nasıl böyle terbiye edebildin kayıncvalideni :) maşallah aallah bozmasın bu aradaYa böyleleri keşke zihniyetlerini keşke mezara götürse de yok olup gitse. Evet kadınlartur. Ne dinlenmesi. Gebere Gebere temizlenecek o ev paşa oğulları gelmeden önce sanırım. O kayinvalidem öyle olsa ben deli olurum. Bizimkiler geçenlerde supriz yapıp geldiler. Ev dağınık haliyle. Kayinvalidem "çamaşırın varsa getir oturduğum yerde katlarım" dedi mesela. Destek olmak böyledir. Onlarda görüyor çocukların durmadigini. Bence kavga etmeye gerek yok. Ama yeri geldiğinde lafınızı da esirgemeyin.
Nasıl böyle terbiye edebildin kayıncvalideni :) maşallah aallah bozmasın bu arada
Ne güzel inşallah hiç bozulmazzBen terbiye etmedim. Kayinvalidem sagolsun gelse veya ben yanına gitsem benden hizmet beklemez. Birbirimize yardim ederiz. Zaten acayip caliskan bir insan
Boşver kafana takıp mutsuz olma. Allah'ından bulsun öyleleri inşaallah. Zaten eşin sahip çıksa o bu kadar yüklenmez.Kayinvalide olacak kişiden nefret ediyorum. Bunun için çok ciddi sebeplerim var. Ne zaman iyi niyetle yaklaşsam bana yol su elektrik olarak geri dönüyor. Ramazanda ziyarete gittiğimizde, ben bebegimi seviyordum benim kızım diye. Bana dediği lâf şu:" anladık senin kızın, baska karıdan olma kiz demedik." Patavatsizligini anlatmam için verdim bu örneği. Sürekli kusur bulur, sürekli eleştirir, surekli kendi dedigini yaptırmaya çalışır.
Bir haftadır bizde maalesef. Aramızda 1400 km var ama canı ne zaman istese gelip en az 15 gün kalıyor. 8 aylik olan kızım galiba diş çıkaracak, hiç durmuyor. Gece gündüz ağlıyor. Hatta ramazandan beri böyle. Artık uykusuzluktan bittim. Zombiye döndüm resmen. Uyanıkken zaten bir iş yapamıyorum, uyurken de en ufak bir sese uyanıyor yine iş yapamıyorum. Haliyle ev karışık. Dün de kızımı uyuttuktan sonra evi güzelce toparladım, süpürmem gerekiyor ama kızım uyandıktan sonra süpürecektim. O arada da kk sitesine bakıyorum. Başladı lâf saymaya:" karı dediğin, sabah kalkar,isini gücünü yapar, evini siler süpürür temizler, yemeğini yapar sonra oturur."
Ben de :" ben karı değilim. Ayrıca evde ne varmış." dedim.
" her yer kırıntı dolu, biri gelse ne bu evin hali"
" bebiş uyansın süpüreceğim. Gelirse de gelsin. Ben de komşularımın evini dağınık gördüğüm çok oldu. Hiç de o gözle bakmadım. Beni eleştirmek için yer arıyorsun resmen. Yeter artık. " dedim.
" bir anne olarak nasihat ettim. Ne eleştirmesi." Diye lafı döndürmeye çalıştı. Daha fazla tartismamak için odama gittim. 10 dk sonra kızım uyandı zaten. Süpürgeyi aldım sinirle evi süpürmeye başladım. Hâlâ sinirim geçmedi.
Bugün de bir akraba bizi yemeğe çağırdı. Sofrada oturuyorken :" benim 14 yasinda torunum var. Kızım kalk işini bitir sonra otur derim ama oturur oturur kalkmaz, ben kizinca da sinirle bütün evi siler süpürür." Basımdan aşağı kaynar sular döküldü. Resmen dünkü olayı anlatıyor. Ben evimin işini, o bana kizdigi icin (!) yapmisim sanki. Şu an ayrı bir yerde oturuyorum. Benim bu kadına cevap vermem lazım. Fikirlerinizi bekliyorum lütfen.
Olayların devamı
Bugün komşularla bahçede oturuyoruz. Kamu spotu gibi habire bir şeyler söylüyor. O olaydan sonra fazla muhattap olmuyorum. Başkalarını örnek vererek sürekli bana laf vuruyor. "Kin tutani Allah cennete koymayacak(!)" Sonra başka bir konu açıyor "beni istemeyeni ben de istemem, evladım da olsa bir yere kadar, doğurdum diye kölesi olacak değilim." Bunları yüzüne baka baka söylüyor." Beni atının terkisine almayanı ben itimin terkisine almam." Diyor. " ben seni istemiyorum mesela, keşke gelmesen diyecektim zor tuttum kendimi. Milletin yanında cevap vermeyeceğimi bildiği için üstüme üstüme geliyor. Çıldırmak üzereyim. Eşime bahsetmedim, değişen bir şey olmuyor nasılsa. Kendimi çok yalnız hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?