- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Mesafeleyim zaten. Kadın yapışkan resmen ben uzaklaştıkça iyice iyice dürtüyor beni.Mesafe en iyisi
Acık kart oynama sakın canım.benim basıma geliyo devamlı dürüst olmayacan su hayatta... Kabak senin basına patlar... Sinsi Olcan seytan gibi her işleri yaver gidiyor...eltim in evine gidemez kv. Ona aldığı hediyeler i bile bende verir elti bana geliyo cay kahve içiyo bi de üstüne hediyesini alıp 4 köşe evine gidiyo olan bana oluyo her türlü zarardayım...Amacı beni çıldırmak. Güncelleme yaptım. Okursan daha iyi anlarsın.
Aynisi basimda vardi canm bende en son cinnette buldum careyi bidahada bulasamadi emin ol sesini çıkarmazsan o sahte yuzuyle hep boyle devam edip seni sinir ederO kadar güler yüzlü, etrafindakilere o kadar çok yardım ediyor ki, kendini o kadar iyi bir insan olarak gosteriyor ki , bunu yapmasina yaparim ama eninde sonunda beni haksız çıkaracak. Sen bile görsen bana haksız olduğumu söylersin. Onu kendi yontemiyle vurmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Sakın böyle yapma o türlü türlü oyun oynuyor sen niye dürüst Olcan sen de oyunla rezil et onu aynı taktik yapAcik acik gec karsisina konus beğenmiyorsan acma kapimi de mesafeni koy ciddi anlamda soyle ama eline ne geciyor bana boyle davraninca de onun gibi ustu kapali laf sokma direk soyle gormus gecirmis kadinsin iyilik adi altinda gelin cildirtmaya gelme evime diye belirt evindede okadar kalmasina müsade etme esinle konus o bulsun arayi ne isi var sizde niye kaliyo hem begenmiyo hem kaliyo amaci bellide neyse
Bence yapsin. Arkadas oyun oynamayi becereblseydi zaten oda kafasina takiyo olmazdi o biseyleri bu sekilde halletmedigi surece o kadin durmaz ustune oynar hepSakın böyle yapma o türlü türlü oyun oynuyor sen niye dürüst Olcan sen de oyunla rezil et onu aynı taktik yap
Olayların devamı
Bugün komşularla bahçede oturuyoruz. Kamu spotu gibi habire bir şeyler söylüyor. O olaydan sonra fazla muhattap olmuyorum. Başkalarını örnek vererek sürekli bana laf vuruyor. "Kin tutani Allah cennete koymayacak(!)" Sonra başka bir konu açıyor "beni istemeyeni ben de istemem, evladım da olsa bir yere kadar, doğurdum diye kölesi olacak değilim." Bunları yüzüne baka baka söylüyor." Beni atının terkisine almayanı ben itimin terkisine almam." Diyor. " ben seni istemiyorum mesela, keşke gelmesen diyecektim zor tuttum kendimi. Milletin yanında cevap vermeyeceğimi bildiği için üstüme üstüme geliyor. Çıldırmak üzereyim. Eşime bahsetmedim, değişen bir şey olmuyor nasılsa. Kendimi çok yalnız hissediyorum.
Bi cvp beklemiş sizden abuk subuk sizle rekabettee ama size o kadar söylüyoruz siz hala milletin yanında cevap vermeyeceğimi bildiği için diyorsunuz
ne diyelim ki size??
o zaman evrene mesaj gönderin kendiliğinden düzelmesini bekleyin.
O kadar güler yüzlü, etrafindakilere o kadar çok yardım ediyor ki, kendini o kadar iyi bir insan olarak gosteriyor ki , bunu yapmasina yaparim ama eninde sonunda beni haksız çıkaracak. Sen bile görsen bana haksız olduğumu söylersin. Onu kendi yontemiyle vurmak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Eşiniz ne dedi bu duruma?Aynisi basimda vardi canm bende en son cinnette buldum careyi bidahada bulasamadi emin ol sesini çıkarmazsan o sahte yuzuyle hep boyle devam edip seni sinir eder
Acık kart oynama sakın canım.benim basıma geliyo devamlı dürüst olmayacan su hayatta... Kabak senin basına patlar... Sinsi Olcan seytan gibi her işleri yaver gidiyor...eltim in evine gidemez kv. Ona aldığı hediyeler i bile bende verir elti bana geliyo cay kahve içiyo bi de üstüne hediyesini alıp 4 köşe evine gidiyo olan bana oluyo her türlü zarardayım...
Ayyy çok haklısın. Yapıp yapıp ne yaptım ki diyor veya hatırlamıyorum ki. Ben de yapacağım. Teşekkür ederim.Söylerler söylerler bide ben hatırlamiyorum ki derler. Neyse işte ezdirmiyecen kendi sende o cevher var. söyle söyle hatırlamıyorum de
Bana daNapmış ki eltin bana da soyle
Bu ara da benim kaynanada seninkinden beterBana da
Ne söylediniz ki daha önce? Ya da neyi yapmıyorum?e ama size o kadar söylüyoruz siz hala milletin yanında cevap vermeyeceğimi bildiği için diyorsunuz
ne diyelim ki size??
o zaman evrene mesaj gönderin kendiliğinden düzelmesini bekleyin.
Hic bisey diyemedi sok oldu oylece bakakaldi normalde fevri biridir ama beni anladi sanrm hakli oldugumu farkednce bsey yapamadi esinizide annesini azcik taniyosa ki taniyodr sizede bisey diyemez kendi zamaninda mudahale edip arayi bulamamis is cinnete gelmis gbi dusunsunEşiniz ne dedi bu duruma?
Sıkışınca da hemen geri vites.O da yardim olsun diye söylüyorum kötülüğüne değil dedi
Annesine normal bir şekilde cevap verdiğim zaman bile" niye ters cevap veriyorsun " diyor. Cinneti hak eden eşim aslında.Hic bisey diyemedi sok oldu oylece bakakaldi normalde fevri biridir ama beni anladi sanrm hakli oldugumu farkednce bsey yapamadi esinizide annesini azcik taniyosa ki taniyodr sizede bisey diyemez kendi zamaninda mudahale edip arayi bulamamis is cinnete gelmis gbi dusunsun
Benim de tanıdığım yaşlı bir kadın var. Böyle herkesin işine gerekli gereksiz dil uzatıyor. Bir gün dili tutuldu öylece kalakaldı demek lazım aslında da. Deliyle deli olamıyoruz
ben olsam "bizim bi tanıdığımız vardı çok erken yaşta öldü, herkesin evine, hayatına, işine gücüne çok karışırdı." falan derdim. özellikle gudubet huylu insanlar yaşlandıkça ölmeyi unutuyorlar ve daha çok korkuyorlar ölümden. gözlerini korkutuyor böyle laflar.
kaynana gelinini alır karşısına.
Bak kızım benim 3 halim var.
1.Gülü göğsüme takarsam o gün sinirliyimdir.
2.Gülü kulağıma takarsam o gün orta halimdeyimdir,
3.Gülü başıma takarsam o gün iyi halimdeyimdir.
Sıra geline gelir;
Bak anne der ,benim 1 halim var.
Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım.
Sen gülü kıçına da taksan ben yine bildiğimi
yaparım. (de geç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?