Ben de kaynana konusu açmasam olmazdı

Amacı beni çıldırmak. Güncelleme yaptım. Okursan daha iyi anlarsın.
Acık kart oynama sakın canım.benim basıma geliyo devamlı dürüst olmayacan su hayatta... Kabak senin basına patlar... Sinsi Olcan seytan gibi her işleri yaver gidiyor...eltim in evine gidemez kv. Ona aldığı hediyeler i bile bende verir elti bana geliyo cay kahve içiyo bi de üstüne hediyesini alıp 4 köşe evine gidiyo olan bana oluyo her türlü zarardayım...

Aynisi basimda vardi canm bende en son cinnette buldum careyi bidahada bulasamadi emin ol sesini çıkarmazsan o sahte yuzuyle hep boyle devam edip seni sinir eder

Sakın böyle yapma o türlü türlü oyun oynuyor sen niye dürüst Olcan sen de oyunla rezil et onu aynı taktik yap

Sakın böyle yapma o türlü türlü oyun oynuyor sen niye dürüst Olcan sen de oyunla rezil et onu aynı taktik yap
Bence yapsin. Arkadas oyun oynamayi becereblseydi zaten oda kafasina takiyo olmazdi o biseyleri bu sekilde halletmedigi surece o kadin durmaz ustune oynar hep

e ama size o kadar söylüyoruz siz hala milletin yanında cevap vermeyeceğimi bildiği için diyorsunuz
ne diyelim ki size??
o zaman evrene mesaj gönderin kendiliğinden düzelmesini bekleyin.

O laf vurdu mu sende vur.
esin sürekli seni şikayet ediyor.
Laf şok onun yaptığı gibi gül geç.
Annesi oğluna fitlediginde dersin ki şaka yapmıştım

Ev de sorumluluk ver

Sen çocukla ilgilen anne şunu yapabilir mısın
Yapınca da bana çok yardımın doku üyor diye oğlumun yanında yalandan ov.

Ne çekineceksin
O yiyip içerken laf sokarkken çekiniyor mu
Yok çekinmiyor.

Onun yaptığini yap milletten mı örnek veriyor sende ver.

Neyden şikayet ediyorsan onu başkasına uyarlayarak anlat

Komşuna anlat sanki başkası.iy.is gibi

Napmış ki eltin bana da soyle

Söylerler söylerler bide ben hatırlamiyorum ki derler . Neyse işte ezdirmiyecen kendi sende o cevher var. söyle söyle hatırlamıyorum de
Ayyy çok haklısın. Yapıp yapıp ne yaptım ki diyor veya hatırlamıyorum ki. Ben de yapacağım. Teşekkür ederim.

Bu ara da benim kaynanada seninkinden beter
Huyu suyu aynı
Ama çocukla ilgilenir ve bu çocuğun anası halası demişti bir keresinde.
Bende ondan dolayı ilgilenmelerini istemiyorum.
Eve gelse arada 15 eklik yürüme mesafesi var.
Heryeri kontrol eder laf vurur

En son geldiğinde dayanamayip söyledim
Çocuğu görmeye mı yoksa evi teftişe mı geliyorsun her yere bakıyorsun ne yapıldak söylüyorsun dedim
O da yardim olsun diye söylüyorum kötülüğüne değil dedi.
Bende yardim söylemekle olmaz dedim diye başladı
Ben ne ettim milletinkyannaasi nasıl biz sesimizi cikaramazdik tiriviri saydı kalkti gitti.
Bende bişey demedim sonradan

O eşime anlatmış.
Bende anlatmamıştım

Yapcağını yap ama eşine anlatma.
Şikâyet olarak algılarlar
eğer sorarsa öyle bisey olmadi dersin
Yapıyolar yapıyorlar bi de şikayet ediyorlar dersin ben sorun olarak görmedim büyük olduğu için alttan aldım bir da sana mı şikayet ediyor dersin.
Daha beterini hakediyor

Eşiniz ne dedi bu duruma?
Hic bisey diyemedi sok oldu oylece bakakaldi normalde fevri biridir ama beni anladi sanrm hakli oldugumu farkednce bsey yapamadi esinizide annesini azcik taniyosa ki taniyodr sizede bisey diyemez kendi zamaninda mudahale edip arayi bulamamis is cinnete gelmis gbi dusunsun

Annesine normal bir şekilde cevap verdiğim zaman bile" niye ters cevap veriyorsun " diyor. Cinneti hak eden eşim aslında.

Benim de tanıdığım yaşlı bir kadın var. Böyle herkesin işine gerekli gereksiz dil uzatıyor. Bir gün dili tutuldu öylece kalakaldı demek lazım aslında da. Deliyle deli olamıyoruz

böyle laflar işte
cidden ya o an aklınıza ne geliyorsa söyleyin.

mesela ne demiş "evladım da olsa bir yere kadar, doğurdum diye kölesi olacak değilim"
dediğinde valla ben de anlamıyorum zırt pırt evlatlarının yanından ayrılmıyorlar doğru diyorsun anne deyin
bişey diyin yani. yeter ki sessiz kalmayın. Ben size sessiz kaldığınız için üzülüyorum cidden
anlamıyorlar böyle sessizlikten edepten

Ay bayıldım buna harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…