Doğuma Hazırlık Ben de kızıma isim bulamıyorum yaaaaa...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mavibebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
424
0
46
İstanbul
Kızlar baktım herkes anket yapıyor bebeklerinin ismi konusunda.Ben de sizlere danışmak istedim. 28. haftadayım ama hala babası ve ben kızımızın adına karar veremedik.Sizlere seçeneklerimizi sıralayayım siz de bize yardımcı olun lütfen .Zaten biz baya bir eleme yaptık.Aklımızdaki isimler:
Öykü
Naz
Irmak
Nehir
Derin
Doğa
Oylum
Bu arada şunuda belitmek istiyorum ki kesinlikle anlamı belirsiz farklı isimler ya da dini isimler düşünmüyorum.Türkçe olması ilk şartım.Şimdiden çok sağ olun.

bebişim kız olsaydı kesinlikle ismi ya derin yada masal olacaktı ama bebişimiz erkek olduğu için bende isim bulamadım hala (((( Tercihim kesinlikle DERİNNNNN

Yani şu kadar ismin arasında "Damla" ismi yok şaşırtıcı.Bilmiyorum belki de ben Damla ismini çok sevdiğimdendir.Oylum,Irmak,Nehir isimlerini hiç sevmem.İlla ki bunlardan biri olacak diyorsanız "Doğa" diyorum.Allah analı büyütsün.
sevgiler

bencede öykü güzel geliyor kulağa...ama masal ismide hoş gibi sankı...doğa öykü düşüneblrsn seçeneklern arasında..oylumu hiç beğenmedim..
Eşimin de en beğendiği doğa öykü zaten.Ama ben hala kararsızım.
Duru ismini ben de çok severim ama 2 ay önce eltimin kızı oldu onun ismi Duru.
İlk düşündüğümüz isim de Derindi.Ama şimdi çevreme bakınca çok yaygınlaştı gibi geliyor bana.Yani hani bazı yılların popüler isimleri olur ya Derin sanırım bu yılın hiti.O yüzden kararsız kaldım.
Önerileriniz için çok sağ olun.

ben genelde arapça ve farsça isimleri çok beğeniyorum. daha havalı geliyor hep kulağıma :) seçeneklerinizden de Naz'ı beğendim.. Derin de fena değil. Ancak iki isim düşünürseniz kullanın bence. Hava katar diye düşünüyorum. Mesela Derin Naz . . . gibi :) sağlıklı olması dileğiyle..

Derin: 1. Çok gelişmiş, çok ilerlemiş. 2. Yoğun. 3. İçten gelen.
Yazdığınız isimlerin içinden en çok Derin'i beğendim.Bakınız yukarda anlamı da çok güzel.Derin olsun.

isim çok önemli ve anne-baba adayları için büyük bir sorumluluk.. umarımki sağlıkla gelsin,hayırlı ömürlü olsun evladınız..

DERİN ismi ve anlamı çok güzel, alternatif isterseniz CEYLİN ismide çok güsel ve anlamlı

isim çok önemli ve anne-baba adayları için büyük bir sorumluluk.. umarımki sağlıkla gelsin,hayırlı ömürlü olsun evladınız..

DERİN ismi ve anlamı çok güzel, alternatif isterseniz CEYLİN ismide çok güsel ve anlamlı

DERİN ismi ve anlamı çok güzel, alternatif isterseniz CEYLİN ismide çok güsel ve anlamlı[/CENTER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…