Doğuma Hazırlık Ben de kızıma isim bulamıyorum yaaaaa...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
derin çok anlamsız bence ..

Duru Naz Öykü Masal Nehir Irmak

çok sempatik olanlar bunlar ama bence en iyisi Masal .)

ben aslında dağ, taş, dere isimlerini pek sevmiyorum ama kulağa hangisi hoş geliyor derseniz naz daha güzel geliyor ,özellikle masal ,öykü isimlerini hiç beğenmiyorum roman ve hikayede konulabilir diye düşünüyorum :44:

Size hak veriyorum.Ben özellikle Masal ismini hiç beğenmiyorum.Çocuğunuz bebek olarak kalsa çok cici bici olurdu ama büyüdüğünü düşündüğünüzde gülünç oluyo bence.Derin de ısrarcıyım.Anlamı da söylenişi de çok güzel.D

İyi geceler hanımlar.Cevap yazanlara çok teşekkür ederim.Herkesin kendi tercihi tabiki.Ben en beğendiğimiz isimleri yazdım.Sizlerden de gelen yeni tekliflere açığım tabi.Eninde sonunda bir isim koyacağız elbet ama çok zorlandık bu aşamada.Umarım en güzelini bulabiliriz sonunda.Ama yine söyleyeyim herkesin beğenisi aynı olmuyor.Birinin beğendiği isim diğerine çok anlamsız gelebiliyor.

Selam kızlar.Artık beni her görenin sorduğu iki var.İlki bebeğin cinsiyeti .Onun cevabı çok kolay.Kız diyip geçiyorsun bu sefer ikinci soru geliyor hemen adı ne?İşte bu tıkandığım nokta.artık bulmam şart oldu yani.Hala önerilerinizi bekliyorum.

Bir tek ben begenmiyorum Derin ismini herhalde. Bana çok anlamsiz geliyor.
Türkçe isim istiyorsaniz Gökçe, Gözde, Özgü, Bilge, Birce, Işık, Işıl, Ilgın diyorum ben.
Sizin yazdiklarinizdan Irmak ve Nehir.

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah seçeneklerden NEHİR ismini çok beğendim alternatif olarak da IRMAK ve ASYA isimlerini öneririm...yukarıda bi arkadaşım da bahsetmiş Masal ismini ben de çok severim bebekken iyi ama büyüyünce güzel olmaz diye düşünüyorum...sevgiler....

Bence 2 ısım koymalısın hem kızınız buyudugunde ıstedıgını kullanabılırr oda begenmemezlık yapmaz
Öykü Naz Cok guzel oluyo 2 ısım olarak Ömür ismide guzel

cnm ben kızım olursa masal koycam inş
MASAL ve ÖYKÜ bence kız çocuklarına çok yakışıyo telafuslarıda gsel....hayatları masallarda öykülerde olan gibi hep mutlu sonla biter inş

canım bence DERİN...
düşünürsen KUMSAL da güzel bi isim bence...kızım olsaydı koyacaktım ben koyamadım sen koy.... allah sağlıklı uzun ömürler versin küçük prensese...

İyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar.Allah herkesin bebişini bağışlasın mutlu bir hayat versin.
Eşiminde en beğendiği isim Öykü.O şimdiden bebişimizi öyle sevmeye başladı bile.

İyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar.Allah herkesin bebişini bağışlasın mutlu bir hayat versin.
Eşiminde en beğendiği isim Öykü.O şimdiden bebişimizi öyle sevmeye başladı bile.

Eve töykü cok guzel bence dedıgım gıbı öykü naz cok guzel oluyo onada secım hakkı sunuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…