Ben de komsuluk hakkini onemsiyorum ama bu neee?!

Ben komşu da sevmem,misafir de ve kimse beni sevmiyorum diye yargılayamaz ,kime ne?

Tesadüfen aynı apartmanda oturdugum insanlarla niye samimi olmak zorundayım ki?

Neyse, bundan sonra uzak durmaya özen gösterin,sınırlarınızı koruyun kimse sizi itip evinize giremesin mesela.

Yerim ben öyle komşunun hakkını hürmetini sakın birdaha eve alma. Hiç sevmediğim bir kadın var böyle. Yine o yaşlarda. Beni nezaman görse kalabalık yerde hastane kuaför farketmez. Bağıra bağıra eşin ne iş yapıyor kendi evin mi? Kaç para alıyor? Kiran kaç para? Aldığı para size yetiyor mu? Ve sizinkilerin bazı sorularını yöneltir bende kaçamak cevaplar veririm. Çok şükür yetiyor bize gibi.

Bigun yine gördüm sağlık ocağında kaçacak delik aradım. Ooooo cikom hn hiç yüzümüze de bakmıyorsun dedi. Tanımadım dedim. Şok bir bakış attı beni nasıl tanimazsin gibi. Ayyyyy illallah boylelerinden.

iste keske kek pogca yerine sadece kahve yapsaydın en azındna kısa keserlerdi cay olunca didiklemisler durmuslar

bende sevmem apartman komsulugunu kimdir nedir hırlımı hırsız mı bende bi daha sokma evine

Bir daha gelirlerse bende tam dışarı cıkıyordum deyin ve içeri almayın kesinlikle. En nefret ettiğim insan tipi. O kadar boşlar ki yaptıkları tek şey insanların hayatını kurcalayıp dedikodusunu yapmak.

ütopyada falan mı yasıyosunuz millet böyle yani hatta kardesimin en sinir oldugu ben biraz set mizaclıyımdır bana yapamazlar ama kardesimi ne zama görseler elindeki cantayı alıp bakmaya calısırlar mıs ne aldın camamır mu uuuu diye sapık sapık seyler yada meraklı tipler diyelim bu sorular hep var en sinir oldugumda kocan ne kadar maas alıyo

komşu hakkı; samimi olmak zorunda olmak diye tarif edilemez bence .
Zaten samimi olmak zorunda da değilsiniz . Ama mesela üst katımızda hamile bi bayan var ve yaptığınız yemeklerin kokusu ona gidiyor ? Bi tabak götürecek kadar bile tanışmamışsınız, kötü bi durum ..

Konuyu gerçekçi bulmadım. İyi senaryo yazmışsın yani itip salona geçmeler falan.
+1
Hadi ittirip salona geçtiler, ikramlıklar için burun kıvırmak,zaten aç geldik bir şey yapmamış demeler falan cıkss. azıcık şuuru olan insan bunları söylemez. abartı var gibi.

+1
Hadi ittirip salona geçtiler, ikramlıklar için burun kıvırmak,zaten aç geldik bir şey yapmamış demeler falan cıkss. azıcık şuuru olan insan bunları söylemez. abartı var gibi.
ilk gördüğün kişiye cinsel hayat sormalar fln çok zorlama olmuş yaa he bide et yeme mevzusu yanı farklı

Nedendir bilmiyorum ama içimden bir ses bu aanlattiklarinizi sadece kendinizi aklayasaniz diye uydurdugunuzu söylüyor. İç ses iste..benim sucum yok.
Konuyu gerçekçi bulmadım. İyi senaryo yazmışsın yani itip salona geçmeler falan.
Kusura bakmayın eger dedıklerınız dogruysa cok abes yaptıkları degılse de baya gelişmis bi hayal gücüne sahipsiniz..

Aslında bende gerçekçi bulmadım da, kendisini eleştirdiler diye insan böyle arka arkaya bir sürü şey uydurarak ego tatmini yapar mı onu da bilemedim
Deli miyim acaba ben bir seyler uydurayim?
Cok sukur aklim basim yerinde. Inanip inanmamak size kalmis kendimi aklayacak bir durum yok ortada.
Inanmasaniz da saygim sonsuz

ayip ya bir daha bunlarla muhatap olma

Siz de mi bir problem var acaba? Hiçe saymişlar sizi Allah Allah

Bu size göre kötü bir durum olabilir ama bence cok normal,üst katta hamile kadın olur,alt katta tansiyonu yükselen teyze ,yan dairede hasta amca ... hepsini düsünemem ki ben.

Yardım istenildiginde elimden gelen yardımı yaparım ama boyle yemekler,çaylar çorbalar falan gereksiz geliyor bana.

Siz hoslanıyor olabilirsiniz tabi,saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…