- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.253
- 133
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Yerim ben öyle komşunun hakkını hürmetini sakın birdaha eve alma. Hiç sevmediğim bir kadın var böyle. Yine o yaşlarda. Beni nezaman görse kalabalık yerde hastane kuaför farketmez. Bağıra bağıra eşin ne iş yapıyor kendi evin mi? Kaç para alıyor? Kiran kaç para? Aldığı para size yetiyor mu? Ve sizinkilerin bazı sorularını yöneltir bende kaçamak cevaplar veririm. Çok şükür yetiyor bize gibi.KONU UZUN OLACAK.
Dun bir konu actim, yeni evlendigimi ve binamdaki hanimlarin bana gelmek istedigini ama aramda 25 yas fark oldugu icin onlarla ne konusabilirim, neler hazirlayabilirim diye sizlere danistim.
Dun gelen hanim musait bir gununde gelelim demisti, bense olur bu hafta biraz islerim var ben size haber veririm demistim.
Dunku konum sirf bundan ibaretti ben sadece kendimden buyuklerle ne konusabilirim diye danisirken aman komsuluk hakki kalmamistaa, boyle olurmustaaa diye bana laf soylendi, ama benim konuda bahsetmek istedigimi anlayanlarda vardi onlara tesekkurler. Gelelim bugun ki mevzuuya.
Ben dun gelen bayana bu hafta islerim var size haber vericem demistim ama bugun esim ise gider gitmez kapim caldi actim karsimda 6 tane 45-50 yas arasi kadin. Merhaba biz geldik dediler ve beni itip salona girdiler.
Annemi cagirmak istedim yan sitede oturuyor ama oda sansa evde degildi.
Hosgeldiniz ben de size haftaya haber verecektim gelin diye dedim, onlarin cevabi, "biz bugun gelmek istedik" oldu. Saygimi bozmamaya calisarak, haberli olsaydi daha iyi olurdu hazirlik yapardim dedim. Habersiz oldugu icin de onlara sadece hazir kek kuruyemis 2 gun once yaptigim pogaca ve cay verebildim.
Bunlari verdigimde bumu ikramliklarin diye bakis attilar bana allahim deli oldum.
Kendi aralarinda konusmaya basladilar oyle etrafa baktim, sonra sorulara basladilar.
Esinle aran iyi mi? Yatak hayatiniz nasil???!!!
Kayinvalideni seviyor musun?onlar sevilmez bosver. Eltin seni kiskaniyor mu?
Mobilyalari kaca aldiniz?
Ay bu duvar kagidi da yeni mi moda olmus.
Cocuk ne zaman? Aman sen cocukta bakamazsin, kocana suslen, bakimi ihmal etme aldatir. Aylik harcaman ne kadar? Haftada kac gun "kirmizi et" yiyorsunuz(canim benim kocamin et restoranti var yaa diyecektimde sus esmer dedim bilmesin esinin işini) esin kac kazaniyor......
Ve daha niceleri...
Allaaaah yazarken bayilacagim sandim .
Evet dun ku konuyu acma sebebim buydu ne konusacigimi bilemiyordum. Aranizdan bazilari bana bunlari soracaklarini soylemisti ama ben bu kadarini tahmin bile edemezdim.
Giderkende ay aman kalkalim ac geldik bir seyde hazirlamamis zaten dediler. Eger bir sonraki gelisinizde bana haber verirseniz sizlere cok guzel seyler yaparim elim cok lezzetlidir dedim. Evet canim oyledir ben eminim diyip gittiler.
Buyurun dun bana laf soyleyenler ben bu sekilde olacagini biliyordum. Onlari ilk gordugumde de izlenimim bu sekildeydi, bir kere kapimi caldiklarinda iceriye gitmem gerekmisti geldigimde kafasini uzatmis her yere bakiyordu.
Yazdiklarim yeterli olmustur umarim.
Ben komsu misafir sevmeyen biri degilim tam aksine misafir agirlamayi cok severim. 2 aydir evliyim haftanin 3 gunu misafirim vardir.
Bu konuyu acmayacaktim sirf dun bana sitem edenler okusun diye aciyorum.
Daha da merhaba merhaba
iste keske kek pogca yerine sadece kahve yapsaydın en azındna kısa keserlerdi cay olunca didiklemisler durmuslarKONU UZUN OLACAK.
Dun bir konu actim, yeni evlendigimi ve binamdaki hanimlarin bana gelmek istedigini ama aramda 25 yas fark oldugu icin onlarla ne konusabilirim, neler hazirlayabilirim diye sizlere danistim.
Dun gelen hanim musait bir gununde gelelim demisti, bense olur bu hafta biraz islerim var ben size haber veririm demistim.
Dunku konum sirf bundan ibaretti ben sadece kendimden buyuklerle ne konusabilirim diye danisirken aman komsuluk hakki kalmamistaa, boyle olurmustaaa diye bana laf soylendi, ama benim konuda bahsetmek istedigimi anlayanlarda vardi onlara tesekkurler. Gelelim bugun ki mevzuuya.
Ben dun gelen bayana bu hafta islerim var size haber vericem demistim ama bugun esim ise gider gitmez kapim caldi actim karsimda 6 tane 45-50 yas arasi kadin. Merhaba biz geldik dediler ve beni itip salona girdiler.
Hosgeldiniz ben de size haftaya haber verecektim gelin diye dedim, onlarin cevabi, "biz bugun gelmek istedik" oldu. Saygimi bozmamaya calisarak, haberli olsaydi daha iyi olurdu hazirlik yapardim dedim. Habersiz oldugu icin de onlara sadece hazir kek kuruyemis 2 gun once yaptigim pogaca ve cay verebildim.
Bunlari verdigimde bumu ikramliklarin diye bakis attilar bana allahim deli oldum.
Kendi aralarinda konusmaya basladilar oyle etrafa baktim, sonra sorulara basladilar.
Cocuk ne zaman? Aman sen cocukta bakamazsin, kocana suslen, bakimi ihmal etme aldatir. Aylik harcaman ne kadar? Haftada kac gun "kirmizi et" yiyorsunuz(canim benim kocamin et restoranti var yaa diyecektimde sus esmer dedim bilmesin esinin işini) esin kac kazaniyor......
Ve daha niceleri...
Evet dun ku konuyu acma sebebim buydu ne konusacigimi bilemiyordum. Aranizdan bazilari bana bunlari soracaklarini soylemisti ama ben bu kadarini tahmin bile edemezdim.
Giderkende ay aman kalkalim ac geldik bir seyde hazirlamamis zaten dediler. Eger bir sonraki gelisinizde bana haber verirseniz sizlere cok guzel seyler yaparim elim cok lezzetlidir dedim. Evet canim oyledir ben eminim diyip gittiler.
Buyurun dun bana laf soyleyenler ben bu sekilde olacagini biliyordum. Onlari ilk gordugumde de izlenimim bu sekildeydi, bir kere kapimi caldiklarinda iceriye gitmem gerekmisti geldigimde kafasini uzatmis her yere bakiyordu.
Ben komsu misafir sevmeyen biri degilim tam aksine misafir agirlamayi cok severim. 2 aydir evliyim haftanin 3 gunu misafirim vardir.
Daha da merhaba merhaba
komşu hakkı; samimi olmak zorunda olmak diye tarif edilemez bence .Ben komşu da sevmem,misafir de ve kimse beni sevmiyorum diye yargılayamaz ,kime ne?
Tesadüfen aynı apartmanda oturdugum insanlarla niye samimi olmak zorundayım ki?
Neyse, bundan sonra uzak durmaya özen gösterin,sınırlarınızı koruyun kimse sizi itip evinize giremesin mesela.
Zaten samimi olmak zorunda da değilsiniz . Ama mesela üst katımızda hamile bi bayan var ve yaptığınız yemeklerin kokusu ona gidiyor ? Bi tabak götürecek kadar bile tanışmamışsınız, kötü bi durum ..
ütopyada falan mı yasıyosunuz millet böyle yani hatta kardesimin en sinir oldugu ben biraz set mizaclıyımdır bana yapamazlar ama kardesimi ne zama görseler elindeki cantayı alıp bakmaya calısırlar mıs ne aldın camamır mu uuuu diye sapık sapık seyler yada meraklı tipler diyelim bu sorular hep var en sinir oldugumda kocan ne kadar maas alıyoDün sizi kızdıranlara "bakın haklı çıktım" der gibi açmışsınız konuyu, sanki abartmışsınız gibi geldi. . Bilemedim. .
Bu kadarı hayal ürünü gibi.
İttirerek içeri girmek, yatak hayatı sorgulamak, et yiyor musunuz diye sormak, çok uç şeyler. . . .
Eğer gerçekse ben olsam bir daha evime sokmam.Onlara güzel ikramlıklar hazırlayıp davet etmek şurda dursun.
komşu hakkı; samimi olmak zorunda olmak diye tarif edilemez bence .Ben komşu da sevmem,misafir de ve kimse beni sevmiyorum diye yargılayamaz ,kime ne?
Tesadüfen aynı apartmanda oturdugum insanlarla niye samimi olmak zorundayım ki?
Neyse, bundan sonra uzak durmaya özen gösterin,sınırlarınızı koruyun kimse sizi itip evinize giremesin mesela.
+1Konuyu gerçekçi bulmadım. İyi senaryo yazmışsın yani itip salona geçmeler falan.
ilk gördüğün kişiye cinsel hayat sormalar fln çok zorlama olmuş yaa he bide et yeme mevzusu yanı farklı+1
Hadi ittirip salona geçtiler, ikramlıklar için burun kıvırmak,zaten aç geldik bir şey yapmamış demeler falan cıkss. azıcık şuuru olan insan bunları söylemez. abartı var gibi.
Şok oldum , nasıl bir semtte oturuyorsunuz siz
Nedendir bilmiyorum ama içimden bir ses bu aanlattiklarinizi sadece kendinizi aklayasaniz diye uydurdugunuzu söylüyor. İç ses iste..benim sucum yok.
Konuyu gerçekçi bulmadım. İyi senaryo yazmışsın yani itip salona geçmeler falan.
Kusura bakmayın eger dedıklerınız dogruysa cok abes yaptıkları degılse de baya gelişmis bi hayal gücüne sahipsiniz..
Deli miyim acaba ben bir seyler uydurayim?Aslında bende gerçekçi bulmadım da, kendisini eleştirdiler diye insan böyle arka arkaya bir sürü şey uydurarak ego tatmini yapar mı onu da bilemedim
KONU UZUN OLACAK.
Ve daha niceleri...
Daha da merhaba merhaba
komşu hakkı; samimi olmak zorunda olmak diye tarif edilemez bence .
Zaten samimi olmak zorunda da değilsiniz . Ama mesela üst katımızda hamile bi bayan var ve yaptığınız yemeklerin kokusu ona gidiyor ? Bi tabak götürecek kadar bile tanışmamışsınız, kötü bi durum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?