KONU UZUN OLACAK.
Dun bir konu actim, yeni evlendigimi ve binamdaki hanimlarin bana gelmek istedigini ama aramda 25 yas fark oldugu icin onlarla ne konusabilirim, neler hazirlayabilirim diye sizlere danistim.
Dun gelen hanim musait bir gununde gelelim demisti, bense olur bu hafta biraz islerim var ben size haber veririm demistim.
Dunku konum sirf bundan ibaretti ben sadece kendimden buyuklerle ne konusabilirim diye danisirken aman komsuluk hakki kalmamistaa, boyle olurmustaaa diye bana laf soylendi, ama benim konuda bahsetmek istedigimi anlayanlarda vardi onlara tesekkurler. Gelelim bugun ki mevzuuya.
Ben dun gelen bayana bu hafta islerim var size haber vericem demistim ama bugun esim ise gider gitmez kapim caldi actim karsimda 6 tane 45-50 yas arasi kadin. Merhaba biz geldik dediler ve beni itip salona girdiler.
Annemi cagirmak istedim yan sitede oturuyor ama oda sansa evde degildi.
Hosgeldiniz ben de size haftaya haber verecektim gelin diye dedim, onlarin cevabi, "biz bugun gelmek istedik" oldu. Saygimi bozmamaya calisarak, haberli olsaydi daha iyi olurdu hazirlik yapardim dedim. Habersiz oldugu icin de onlara sadece hazir kek kuruyemis 2 gun once yaptigim pogaca ve cay verebildim.
Bunlari verdigimde bumu ikramliklarin diye bakis attilar bana allahim deli oldum.
Kendi aralarinda konusmaya basladilar oyle etrafa baktim, sonra sorulara basladilar.
Esinle aran iyi mi? Yatak hayatiniz nasil???!!!
Kayinvalideni seviyor musun?onlar sevilmez bosver. Eltin seni kiskaniyor mu?
Mobilyalari kaca aldiniz?
Ay bu duvar kagidi da yeni mi moda olmus.
Cocuk ne zaman? Aman sen cocukta bakamazsin, kocana suslen, bakimi ihmal etme aldatir. Aylik harcaman ne kadar? Haftada kac gun "kirmizi et" yiyorsunuz(canim benim kocamin et restoranti var yaa diyecektimde sus esmer dedim bilmesin esinin işini) esin kac kazaniyor......
Ve daha niceleri...
Allaaaah yazarken bayilacagim sandim .
Evet dun ku konuyu acma sebebim buydu ne konusacigimi bilemiyordum. Aranizdan bazilari bana bunlari soracaklarini soylemisti ama ben bu kadarini tahmin bile edemezdim.
Giderkende ay aman kalkalim ac geldik bir seyde hazirlamamis zaten dediler. Eger bir sonraki gelisinizde bana haber verirseniz sizlere cok guzel seyler yaparim elim cok lezzetlidir dedim. Evet canim oyledir ben eminim diyip gittiler.
Buyurun dun bana laf soyleyenler ben bu sekilde olacagini biliyordum. Onlari ilk gordugumde de izlenimim bu sekildeydi, bir kere kapimi caldiklarinda iceriye gitmem gerekmisti geldigimde kafasini uzatmis her yere bakiyordu.
Yazdiklarim yeterli olmustur umarim.
Ben komsu misafir sevmeyen biri degilim tam aksine misafir agirlamayi cok severim. 2 aydir evliyim haftanin 3 gunu misafirim vardir.
Bu konuyu acmayacaktim sirf dun bana sitem edenler okusun diye aciyorum.
Daha da merhaba merhaba