• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de komsuluk hakkini onemsiyorum ama bu neee?!

Oha birdaha kapıyı dahi acmayin dedikoduya mi yoksa misafirligemi gelmişler sanki yarışma surrkli soru yağmuru keşke annenizde olsaydı bukadar ileri gidilemezdi belkide

+1
Hadi ittirip salona geçtiler, ikramlıklar için burun kıvırmak,zaten aç geldik bir şey yapmamış demeler falan cıkss. azıcık şuuru olan insan bunları söylemez. abartı var gibi.

Zaten bence suursuzlar. Emin olun tek kelime bile abartmadim bunlari yasayanda tek ben degilmisim bir kac kisi daha yasamis bu sekilde, yorumlarda soyledi arkadaslar

inandirici olabilirdi. bu kadar abarti olmasaydi. zira film yatak odanizi sorduklari anda kopmamişsa aksini dusunemem. insanlar sizin ustunuze forumda gelebilir. once ki konunuz icin soluyorum. bu onlarin hakli oldugu anlamina gelmez ki kendinizi ispat etmeye calisasiniz bu sekilde.

Aman Allahım nasıl komşular var yaa gerçek mi bu anlattıklarınız? Sanki fazla ütopik

Back
X