Kizim olmasa bosanmak boyle zor olmazdi.. simdi, onu bir omur gormeye mecburum.. ve her gordugumde aci cekecegim, belki bir gun evlenecek ve ben o gun olecegimm..Bosanmak dünyanın sonu değil önünde koca bir ömür var üzülme ilk baslarda zordur illaki ama atlatacaksin
Allah razi olsun. Duaya ihtiyacim var. Insan bilse de yasamak gibisi yokmus..anladim bunu..Allah guzel yavrunuzu size bagislasin.bende bosandim.zor sureclerdir ben farkli bir versiyon yasadim sizinkisi bambasja imis.aci cekmeyin sadece yaniniza kaliyor.cocugunuz icin guclu olmak zorundasiniz.ben cok agladim hicbir ise yaramiyor onrunuzu kisaltmaktan baska.silkelenin ltf.sabah kendinizden emin bir siz olun.ve ltf yalvarmayin aglanayin o insanin karsisinda.ben yapmistim egosu dahada tacan yapti.cikmaza girdiginizi dusunerek sacmalanaya basliyoruz cekmis biri olarak yapmayin degmiyor.ltf bundan sonraki yasaminizi nasil oluacaginin listesini yapin ve hakkinizida sonuna kadar alin.ciddi soeunlu biri....yarin eyup sultana gidicem dilegim vardi oldu yrrine getiricem sizin icinde en acisiz sekilde cozum dilicem.sevgiler....
Canim bende iki cocukla ayrıldım hicde öyle görünce olmuyorsun bu kadar aşık mısın kocana azıcık sabır geçecek inan banaKizim olmasa bosanmak boyle zor olmazdi.. simdi, onu bir omur gormeye mecburum.. ve her gordugumde aci cekecegim, belki bir gun evlenecek ve ben o gun olecegimm..
Asik miyim bilmiyorum.. benimken elin olacak.. herseye ragmen, yasanilan onca sorunlara ragmen bu dusunceler cikmiyor aklimdan..Canim bende iki cocukla ayrıldım hicde öyle görünce olmuyorsun bu kadar aşık mısın kocana azıcık sabır geçecek inan bana
Mutlu olmadiktan sonra senin olsa ne olur olmasa ne olur eş demek senin öteki yarın demek seni tamamlayan kişi demek sorun kavga hir gürle beraber olmanin anlami yok bence sende öyle düşünAsik miyim bilmiyorum.. benimken elin olacak.. herseye ragmen, yasanilan onca sorunlara ragmen bu dusunceler cikmiyor aklimdan..
Boyle paranoyakca senin olacagina hayatindan ciksin elin olsun. Hayatinda kalsa bir gun isyan edip intiharın esiginde bulabilirdin kendini. Kendine çocuğuna zarar verebilirdin. Bunlarin hic biri olmiycak ve sen inan bunlari asip cok daha mutlu olacaksın. Hayatın tadini unutturdu sana belki de. Bunlari dusunmeyi birak da guzel bebeginle hayatin tadina var. Nelerden ne yuklerden kurtuldugunu anlatip oh be diyeceksin. Ayrica sen de gencsin sen de elbette biriyle hayatini birlestireceksin. O yeni esine bu paranoyalari tattirirken sen kendi esinle asil evliligi yasiyor olacaksin. Neden yikilasin ki onun evliligiyle.Asik miyim bilmiyorum.. benimken elin olacak.. herseye ragmen, yasanilan onca sorunlara ragmen bu dusunceler cikmiyor aklimdan..
Bana evlilik daha haram olsun.. travma yasiyorum resmen.. kimselere belli etmemeye calisiyorum ama ben yasarken ölüyorum.. ne zormus.. kimseye yasatmasin.rabbim.. Evet esim duzelmeye hic yanasmadi. Yine de yalvardim, gel dedim sorunlari cozmeye calisalim dedim, ikimizde psikolojik tedavi gidelim dedim , bizden olmaz dedi, kisiliklerimiz farkli dedi, birbirimiz icin yanlis insanlariz belki de dedi.. agladim..Boyle paranoyakca senin olacagina hayatindan ciksin elin olsun. Hayatinda kalsa bir gun isyan edip intiharın esiginde bulabilirdin kendini. Kendine çocuğuna zarar verebilirdin. Bunlarin hic biri olmiycak ve sen inan bunlari asip cok daha mutlu olacaksın. Hayatın tadini unutturdu sana belki de. Bunlari dusunmeyi birak da guzel bebeginle hayatin tadina var. Nelerden ne yuklerden kurtuldugunu anlatip oh be diyeceksin. Ayrica sen de gencsin sen de elbette biriyle hayatini birlestireceksin. O yeni esine bu paranoyalari tattirirken sen kendi esinle asil evliligi yasiyor olacaksin. Neden yikilasin ki onun evliligiyle.
Aaaah aaah biraz art niyet arayaymışın.Tanismak istemedi, art niyet aramadim, nisanimiza gelmek istemedi, art niyet aramadim, kina gecesine helmsman istemedi, art niyet aramadim, iki yillik evliyiz henuz evimizi gormedi, art niyet aramadim, Kizim dogdu dogumuma gelmedi, telefon bile etmedi, art niyet aramadim , ben bebegi aldim gittim, kirildim beni aramadiniz dogum yaptim bile demedim. Sonraki zamanlarda bir dahaki gittigimizde dedim kirildim diye, kirilacak birsey Yok, Bizim adetimiz boyle dedi.. evlenmemin arefesinde, esime demis ilk gece catastrophe getirsin hani Su kizlik olayi falan, hala art niyet aramadim, nişan gunu benim nisan olurken anneme demis benim ogluma kiz mi yoktu, okuyan oglana her yer kiz doluydu demis, Yine.de art niyet aramadim.. oysa ben de okumusum ve psikolojik danismanim bir Okulda.. Yani ki gercekten ben art niyet aramayi hic bilmemisim..
Kusura bakmayın hiç amaAldatma olmadigina eminim. Esimin psikolojik destege ihtiyaci var. Amerikadayken kapiyi dort bir tarafini bantlardi. Evin iki kapisi vardi. Ikinci kapisini bantlamisti dort tarafini. Ve arkasina da dolap koymustu, bana diyordu ki bu bantlarin uzerine izler yaptim, cikarilip yeniden yapistirsan farkederim ona gore diyordu.. birgun itfaiye geldi ve tum bantlari soktu ve esimin bir daha bunu yaparsa ceza alacagini soyledi. Itfaiye de tesadufen rutin kontrole gelmisti siteye.
Allaha havale ettim. Kokusu cikti tabii. Niyeti oglunu kendi kizkardesinin kiziyla evlendirmekmis, esim istememis, hala onu istiyo. Biz bosanalim, esim de kuzenini alsin istiyo..Aaaah aaah biraz art niyet arayaymışın.
Biraz cıngar çıkaraymışın keşke...
şöyle düşünsene .Kizim olmasa bosanmak boyle zor olmazdi.. simdi, onu bir omur gormeye mecburum.. ve her gordugumde aci cekecegim, belki bir gun evlenecek ve ben o gun olecegimm..
Ne zaman uzulup aglasam acip bu mesajinizi okuyucam ve silkinip kendime gelcem. Simdiki gibi.. Cok tesekkur ederim Allah sizin de yardimciniz olsun..Iyi geceler iyi bayramlar oncelikle.ben de kucucuk bebegiyle bosanma arefesinde olan biriyim.hissettiklerinizi inanin cok iyi anliyorum. Siz her ne kadar esinizin kotu yanlarini gorsenizde ; zihniniz size onun guzel yanlarini, kaybetme hissini empoze ediyor.ki siz bu alanda egitim almis birisiniz.bizlerden cok daha iyi bilirsiniz bu donemi.sadece terzi sokugunu dikemez "hesabi kendinize telkinlerde bulunamiyorsunuz.dedigim gibi ben de su an bosanmak uzereyim.ailemin yanindayim.ve canim ilk gunler kadar yanmiyor.ilk zamanlar bebegime sarilip saatlerce agladim.neden? Dedim surekli...sonra sonra aslinda evliligin cift tarafli yuruyen bir paylasim oldugunu anladim.tamam ben evladim icin uzuluyorum ama o da uzulseydi dusunseydi bosanma alternatifi yerine cozum odakli sonuç lar uretirdi dedim.ki biz cok uzun bir gecmisimiz ve ask evliligimiz! Vardi.tabiki uzuleceksiniz ama kendinizi yipratmaktan baska bir ise yaramayacak.evladiniz var Allah onu size bagislasin. Su anda psikolojik sorunlu dediginiz adamin ayrildiginizda yeni asklara yelken actigini goreceksiniz.ve emin olun bu hsllerinden eser kalmayacak.ve siz bu yasi tutmaya devam mi edeceksiniz? Evladiniza, ailenize en onemlisi Allaha siginin.benim su an en buyuk duam "rabbim evladimla imtihan etmesin".inanin hersey gelip geciyor.kotuyu dusunmeyin.onu hatirlatacsk seylerden uzak durun, telefon mesaj beklemeyin.face vs gibi yrrlerden takip etmeyin.
Annesini Cok Iyi biri sandim biliyo musun . Tum bunlara ragmen daha birkac ay once, esime annesini babasini hacca ve umreye gonderelim diye teklif ettim annesi Iyi bir insan Yine de diyerek dusundum. Aptal miyim acaba. Gozum kor olmus mu neşöyle düşünsene .
Hayatı biraz da anneciğinin istediği , teyzeciğinin kızına zehir etsin.
Aşk insanı kör ediyor evet , o duyguyu iyi biliyorum.Annesini Cok Iyi biri sandim biliyo musun . Tum bunlara ragmen daha birkac ay once, esime annesini babasini hacca ve umreye gonderelim diye teklif ettim annesi Iyi bir insan Yine de diyerek dusundum. Aptal miyim acaba. Gozum kor olmus mu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?