ben de mi boşanacaktım...boşanıyoruz ..hayat artık bomboş

Evet Aynen bunlari ve daha anlatamadigim nicelerini yasadim.. ve hasta bir ruhum var galiba ki haala seviyorum. Ve ben psikolojik danismanin bir Okulda.... Dusunebiliyo musunuz psikolojik danismanin halini..

adam tedavi görse düzelir belki ama ...ben biraz da en küçük sorunda boşan diyenlere kızıyorum ama bu evlilik boşanmanın eşiğinde zaten

Evet Aynen bunlari ve daha anlatamadigim nicelerini yasadim.. ve hasta bir ruhum var galiba ki haala seviyorum. Ve ben psikolojik danismanin bir Okulda.... Dusunebiliyo musunuz psikolojik danismanin halini..

çooook sevindim ama şimdi. muhtemelen kısa sürede atlatacaksınız bunu. hem mesleğiniz dolayısıyla daha bilinçli olacak, kendi kendinizin doktoru olacaksınız, hem de bir mesleğiniz var, kendiniz kazanıyorsunuz, çok şükür kimseye muhtaç değilsiniz. çok çok sevindim sizin adınıza. demek ki bundan sonra yanlış hatırlamıyorsam yaşınız 25ti, bundan sonra sizin için yeni bir hayat başlıyor, önünüzde huzurlu bir hayat serilmiş, çocuğunuzla birlikte, ohhh, mis gibi yaşarsınız.

bu evlilik kanıyor ve kabuk bağlamaz ah keşke bu erkekler bu kadar sorumsuz olmasa

adam tedavi görse düzelir belki ama ...ben biraz da en küçük sorunda boşan diyenlere kızıyorum ama bu evlilik boşanmanın eşiğinde zaten
Canim .. Aynen ben de diyorum tedavi gorse bi sorun kalmaz.. tedaviye yaklasmiyo ve bu nedenle de bosanmanin esigindeeyiz soyledigin gibi elimden geleni haala da yapmaya hazirim

Canim .. Aynen ben de diyorum tedavi gorse bi sorun kalmaz.. tedaviye yaklasmiyo ve bu nedenle de bosanmanin esigindeeyiz soyledigin gibi elimden geleni haala da yapmaya hazirim
psikolojin yeni bir hayata hazır mı

Cok umut dolu konustunuz.. tanimadiginiz birinin Yuregine cesatet ve ferahlik verdiniz.. sevabi Allah katinda Nasildir kimbilir. Allah Sizi de darda koymasin..

boşanmak çok kötü ama ilk boşanan da sen olmayacaksın
Hazir degilim.. ama herseye hazir mi basladim ki bunda da hazir olmayi bekleyeyim.. hazir olmasam da sadece rabbimden acik kapi dileyerek sonunu bilmedigim yolda ilerliyorum.

Hazir degilim.. ama herseye hazir mi basladim ki bunda da hazir olmayi bekleyeyim.. hazir olmasam da sadece rabbimden acik kapi dileyerek sonunu bilmedigim yolda ilerliyorum.
canım Allah sabır versin çok üzüldüm ya ama sen elinden geleni yapmışsın

Cok umut dolu konustunuz.. tanimadiginiz birinin Yuregine cesatet ve ferahlik verdiniz.. sevabi Allah katinda Nasildir kimbilir. Allah Sizi de darda koymasin..
canım çok sağol, Allah yardımcın olacak, her şeyin her zaman en hayırlısı olur, Allah izin verir mi hiç kullarının kötüyü yaşamasını, senin için en hayırlısı neyse o olacak. sen elinden geleni yaptın, yani şunu diyebileceksin çocuğuna ve kendine: "ben elimden gelen her şeyi yaptım, sonuna kadar çabaladım." ardında hiç pişmanlığın kalmayacak. ailen de senin manen yanında zaten, daha ne istersin ki. her şey çok güzel olacak.

Insallah canimmm.. insallah.. ilerde yaslaninca evliligimde boyle rezalet cektim diye diye Milletin basini sisirmek istemiyorum.. adama demezler mi, cekmeseydin, maasin vardi kimseye muhtac degildin daha 25 yasindaydin.. biraksaydin yeniden baslasaydin hayata.. simdi gelip kafamizi şişirme diye.. ben bile annemin maddi manevi destegi yokmus. Surekli anlatir ne cektim diye.. hemen derim ki cekmeseydin, bosansaydin.. yeter anlatip durma diye..

yanında uyumak istemediği insana aşık olamaz insan...
ama aynı şekilde aşık olmadığı kadını hastalık derecesinde kıskanıp şüpheleriyle daraltmaz da...
gerçekten anormal bir adamla korkmadan bunca zamanı geçirmeniz bile oldukça zor olmalı,
bir de hikayenizi bir türlü tamamlayamıyorum, sıra dışı...

şansınız açık olsun
prensesinizle çok mutlu olursunuz dilerim..

Yanimda uyudugu zamanlar simsiki sarilirdi sabaha kadar birakmaz oyle uyurdu.. oyle kiskanc ki arkadaslari eve gelse, hosgeldin bile dememe izin vermezdi , beni yatak odasina koyardi , ne ihtiyacim varsa yatakodasina getirirdi.. cay getirirdi sekerini karistirip, yemek getirirdi, yeter ki arkadasi beni gormesin. Ki zaten mecbur kalmadikca arkadaslarini evimize getirmezdi. Arkadasi zorda kalip yatiya kalacagi zamanlar falan beni yatakodasindan cikarmazdi..

aslında eşinin kendine güveni de yok. sen onu terk edersin başkasına bakarsın korkusuyla önden seni boşamak istiyor gibi.

Her ser gorunende vardır bir hayır bencede dua et kurtulduguna hayat bu insanın başına neler gelir neler bol bol dua et kızın için hiç değilse

aynı yatakta bile uyumadıysanız bu evlilk hiç başlamamış bile malesef umarım bundan sonra mutlu olursunuz hayırlısı olsun

Haydaaaaaaa !!!!!
Gerçekten pes diyorum..

Ya bende 21 yaşındaydım oğlum 6 aylık bebekti ayrıldığımda.
Şimdi 26 yaşındayım...
Şimdi oğlum 5 yaşında hiçte hayatım kaymadı valla..
Çalışıyorum, oğlumu özel kreşe gönderiyorum.
Hayat dewam ediyor güzelim bu ne karamsarlık hayretsin yani..
Alıntıların hepsini okumadım, umarım ailende senin yanındadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…