Evet Aynen bunlari ve daha anlatamadigim nicelerini yasadim.. ve hasta bir ruhum var galiba ki haala seviyorum. Ve ben psikolojik danismanin bir Okulda.... Dusunebiliyo musunuz psikolojik danismanin halini..konu sahibinin tüm mesajlarını okudunuz değil mi? evine dinleme cihazları bağlattığını, karısının onu aldattığını düşündüğünü, hamilelik döneminde hatta doğuma yakın eşinin yanında olmadığını, karın doğuracak diye aradıklarında telefonları açmadığını, o büyük zorlu süreçte kadını bir başına bıraktığını, zaten kadının doğumla yaşadığı o travmada eşinin yanında olması gerekirken yalnız bırakması, konu sahibinin ailesiyle kesinlikle görüşmeyi reddettiğini, konuşmadığını, bayramlarda bile bir el öpmeye bir telefonla görüşmeye yanaşmadığını falan. hepsini yazamadım tabi kaç sayfa paylaştı arkadaş ve siz tüm bunlara rağmen devam diyorsunuz. zaten tüm bunlara rağmen boşanmak isteyen yine kocası, konu sahibi her şeye rağmen devam diyordu, ne yapsın daha kadın, adamı odaya mı bağlasın, üstüne kilitler mi vursun boşanmaması için. hiç mi gururu yok. insan psikolojisine yakın bir öğretmen olduğunuzu söyleyince bunları yazdım, çok şaşırdığım için.
adam tedavi görse düzelir belki ama ...ben biraz da en küçük sorunda boşan diyenlere kızıyorum ama bu evlilik boşanmanın eşiğinde zatenkonu sahibinin tüm mesajlarını okudunuz değil mi? evine dinleme cihazları bağlattığını, karısının onu aldattığını düşündüğünü, hamilelik döneminde hatta doğuma yakın eşinin yanında olmadığını, karın doğuracak diye aradıklarında telefonları açmadığını, o büyük zorlu süreçte kadını bir başına bıraktığını, zaten kadının doğumla yaşadığı o travmada eşinin yanında olması gerekirken yalnız bırakması, konu sahibinin ailesiyle kesinlikle görüşmeyi reddettiğini, konuşmadığını, bayramlarda bile bir el öpmeye bir telefonla görüşmeye yanaşmadığını falan. hepsini yazamadım tabi kaç sayfa paylaştı arkadaş ve siz tüm bunlara rağmen devam diyorsunuz. zaten tüm bunlara rağmen boşanmak isteyen yine kocası, konu sahibi her şeye rağmen devam diyordu, ne yapsın daha kadın, adamı odaya mı bağlasın, üstüne kilitler mi vursun boşanmaması için. hiç mi gururu yok. insan psikolojisine yakın bir öğretmen olduğunuzu söyleyince bunları yazdım, çok şaşırdığım için.
Evet Aynen bunlari ve daha anlatamadigim nicelerini yasadim.. ve hasta bir ruhum var galiba ki haala seviyorum. Ve ben psikolojik danismanin bir Okulda.... Dusunebiliyo musunuz psikolojik danismanin halini..
bu evlilik kanıyor ve kabuk bağlamaz ah keşke bu erkekler bu kadar sorumsuz olmasaEvet Aynen bunlari ve daha anlatamadigim nicelerini yasadim.. ve hasta bir ruhum var galiba ki haala seviyorum. Ve ben psikolojik danismanin bir Okulda.... Dusunebiliyo musunuz psikolojik danismanin halini..
Canim .. Aynen ben de diyorum tedavi gorse bi sorun kalmaz.. tedaviye yaklasmiyo ve bu nedenle de bosanmanin esigindeeyiz soyledigin gibiadam tedavi görse düzelir belki ama ...ben biraz da en küçük sorunda boşan diyenlere kızıyorum ama bu evlilik boşanmanın eşiğinde zaten
bu evlik uçurumun kıyısında ama çogu kurtarılacak evlilikler de boşanmayla sonuçlanyrKeşke rumuzunu naz değilde polyanna yapsaydın.
psikolojin yeni bir hayata hazır mıCanim .. Aynen ben de diyorum tedavi gorse bi sorun kalmaz.. tedaviye yaklasmiyo ve bu nedenle de bosanmanin esigindeeyiz soyledigin gibielimden geleni haala da yapmaya hazirim
boşanmak çok kötü ama ilk boşanan da sen olmayacaksınpsikolojin yeni bir hayata hazır mı
Cok umut dolu konustunuz.. tanimadiginiz birinin Yuregine cesatet ve ferahlik verdiniz.. sevabi Allah katinda Nasildir kimbilir. Allah Sizi de darda koymasin..çooook sevindim ama şimdi. muhtemelen kısa sürede atlatacaksınız bunu. hem mesleğiniz dolayısıyla daha bilinçli olacak, kendi kendinizin doktoru olacaksınız, hem de bir mesleğiniz var, kendiniz kazanıyorsunuz, çok şükür kimseye muhtaç değilsiniz. çok çok sevindim sizin adınıza. demek ki bundan sonra yanlış hatırlamıyorsam yaşınız 25ti, bundan sonra sizin için yeni bir hayat başlıyor, önünüzde huzurlu bir hayat serilmiş, çocuğunuzla birlikte, ohhh, mis gibi yaşarsınız.
Hazir degilim.. ama herseye hazir mi basladim ki bunda da hazir olmayi bekleyeyim.. hazir olmasam da sadece rabbimden acik kapi dileyerek sonunu bilmedigim yolda ilerliyorum.boşanmak çok kötü ama ilk boşanan da sen olmayacaksın
canım Allah sabır versin çok üzüldüm ya ama sen elinden geleni yapmışsınHazir degilim.. ama herseye hazir mi basladim ki bunda da hazir olmayi bekleyeyim.. hazir olmasam da sadece rabbimden acik kapi dileyerek sonunu bilmedigim yolda ilerliyorum.
canım çok sağol, Allah yardımcın olacak, her şeyin her zaman en hayırlısı olur, Allah izin verir mi hiç kullarının kötüyü yaşamasını, senin için en hayırlısı neyse o olacak. sen elinden geleni yaptın, yani şunu diyebileceksin çocuğuna ve kendine: "ben elimden gelen her şeyi yaptım, sonuna kadar çabaladım." ardında hiç pişmanlığın kalmayacak. ailen de senin manen yanında zaten, daha ne istersin ki. her şey çok güzel olacak.Cok umut dolu konustunuz.. tanimadiginiz birinin Yuregine cesatet ve ferahlik verdiniz.. sevabi Allah katinda Nasildir kimbilir. Allah Sizi de darda koymasin..
Yanimda uyudugu zamanlar simsiki sarilirdi sabaha kadar birakmaz oyle uyurdu.. oyle kiskanc ki arkadaslari eve gelse, hosgeldin bile dememe izin vermezdi , beni yatak odasina koyardi , ne ihtiyacim varsa yatakodasina getirirdi.. cay getirirdi sekerini karistirip, yemek getirirdi, yeter ki arkadasi beni gormesin. Ki zaten mecbur kalmadikca arkadaslarini evimize getirmezdi. Arkadasi zorda kalip yatiya kalacagi zamanlar falan beni yatakodasindan cikarmazdi..yanında uyumak istemediği insana aşık olamaz insan...
ama aynı şekilde aşık olmadığı kadını hastalık derecesinde kıskanıp şüpheleriyle daraltmaz da...
gerçekten anormal bir adamla korkmadan bunca zamanı geçirmeniz bile oldukça zor olmalı,
bir de hikayenizi bir türlü tamamlayamıyorum, sıra dışı...
şansınız açık olsun
prensesinizle çok mutlu olursunuz dilerim..
aslında eşinin kendine güveni de yok. sen onu terk edersin başkasına bakarsın korkusuyla önden seni boşamak istiyor gibi.Yanimda uyudugu zamanlar simsiki sarilirdi sabaha kadar birakmaz oyle uyurdu.. oyle kiskanc ki arkadaslari eve gelse, hosgeldin bile dememe izin vermezdi , beni yatak odasina koyardi , ne ihtiyacim varsa yatakodasina getirirdi.. cay getirirdi sekerini karistirip, yemek getirirdi, yeter ki arkadasi beni gormesin. Ki zaten mecbur kalmadikca arkadaslarini evimize getirmezdi. Arkadasi zorda kalip yatiya kalacagi zamanlar falan beni yatakodasindan cikarmazdi..
Zannetmiyorum canim..aslında eşinin kendine güveni de yok. sen onu terk edersin başkasına bakarsın korkusuyla önden seni boşamak istiyor gibi.
Haydaaaaaaa !!!!!Nereden baslasam, neyi anlatsam.. bosaniyoruz. 2 senelik bir evlilik 7 bucuk aylik Kizim, ve mutsuz son.. ben boyle olsun istemedim kihayat bana asla gulmeyecek.. ölene kadar sadece kizima Anne olmak icin mutsuz bi halde yasayacagim.. 25 yasindayim daha. Ve Hayatim kaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?