ben de mi boşanacaktım...boşanıyoruz ..hayat artık bomboş

anlıyorum... ama pozitif bakalım pozitif olsun olur mu.. iyi yanlarından bakıp güçlü durmaya çalışalım...
Neden yaa Neden ben kocami haala seviyorum sevmek istemiyorum.. daha bugun babam ben ve esim uzun uzadiya konustuk.. ses kaydi falan dinletiyo babama.. sacmaliyo resmen, neler neler... Babam uyudu Su an. Esimin yanina gittim calisma odasina.. konustuk biraz.. ona dedim ki mantigim senden nefret ediyor.. ama mantigim sadece nefret ediyor. O bana dedi ki benim ikisi de nefret ediyor.. ben dedim ki benden nefret mi ediyorsun. Bu kez dedi ki en azindan hicbir sey hissetmiyorum... Ben de Iyi geceler deyio gectim odama . Ve gala da onun kollarinda uyumak istiyorum

Bilmiyorum.. yuvam dagildi Yok yere. Perisan oldum. Bdv deki hicbir dert bana dert gibi gelmiyor. Yok sevgilim soyle yapti Yok annemle atistik.. benimkinin yaninda devede kulak gibi geliyor tum sorunlar
canım eğer boşanmak istemiyorsan eşinle birlikte terapi almanı öneriyorum. Yabancı belgesellerden birinde birbirini seven ama sorunları olan bir çift vardı. çift terapisi aldılar. Terapist onları dağ gezisine çıkarttı falan ve çözdüler sorunlarını. Boşanmaktan vazgeçtiler. Bizim ülkemizde de bölye şeyler olmalı aslında

Esim kabul etmiyor terapiyi.. babam da dedi terapiye gidin birlikte diye.. benim sorunum Yok diyor. Gitmem terapiste falan diyor.. bosanma karari aldik en son...

Esim kabul etmiyor terapiyi.. babam da dedi terapiye gidin birlikte diye.. benim sorunum Yok diyor. Gitmem terapiste falan diyor.. bosanma karari aldik en son...
canım madem eşin boşanmak istiyor. Yapcak bişi yok. Bir taraf istemezken diğer tarafın diretmesi çok can sıkıcı oluyor. Şahsen ben boşanmak istesem eşim istemese iyice rahatsız olmaya başlardım. Sen şimdi yada yarın sabah gayet ciddi olduğunu göstererek eşinin yanına git ve haklısın boşanmak en iyisi de. Kararlı olduğunu görsün. Bakalım o zaman dicek

selamun aleykum kardeşim
nasılsınız nasıl oldunuz
inan çok üzüldüm kimse boşansın istemiyorum ya
yuvalar yıkılmasın sorularınız çözülmez mi
bu yuvanın oluru yok mu
bir daha düşünseniz ortada bak bi kız evladı var
o yavrucağa üzülüyorum

Boşanınca ve çalışmaya başlayınca bebegine kim bakacak karar verdin mi? Ailenden ayrı bir sehirde yasayacaksın diye anımsıyorum yanlıs degilse.

ayy canım bu mesajın beni mahvetti :'(
ağlamamak için kendimi çok zor tuttum
kıyamam yaa :'(
eşin neden böyle seni üzüyor ortada aldatma felanda yokken
bence gizlediği bişey mi var da aldattın diye bahane ediyor
sen seviyorsun ya inşallah boşanmazsıınız :'(
hrşey gönlünce olur inşallah

ayy canım bu mesajın beni mahvetti :'(
ağlamamak için kendimi çok zor tuttum
kıyamam yaa :'(
eşin neden böyle seni üzüyor ortada aldatma felanda yokken
bence gizlediği bişey mi var da aldattın diye bahane ediyor
sen seviyorsun ya inşallah boşanmazsıınız :'(
hrşey gönlünce olur inşallah :'(

Canim kaçan balik büyük olur derler ... Birazda bunun etkisi var..
Şuan kalbin sana oyun oynuyor butuun kötülükleri silip sadece askini, iyi anlarini hatirlatiyor..

Bu zor bir süreç hele ayri evlere ciktiginizda daha da zorlaşacak... Ama bu duruma nasil geldiginizi unutma.. Sen de biliyorsun saglikli değil durum kalbine bunu anlat.. Daha iyisini hak ettiğini , her şeyin daha güzel olacagina inan..

Devam ederseniz bunun sonu yok biliyorsun... Karsinda saglikli bir adam yok.. Sen saglikli düşünmeye ve güçlü olmaya calismak zorundasin..

Canim benim.. esim, ben bosanmak istiyorum dedi de ben istemiyorum dedim degil durum.. aksine, o babama dedi ki bir muddet icin ayri kalalim .. ben de dedim ki Hayir benim icin bitmistir bosanalim.. bunu soyleme sebebim suydu.. esim aileme diyor sizlerle omur boyu gorusmeyeyim... Kiziniz gorussun sizle, ben gorusmeyeyim. Ben de boyle evliligi kabul etmiyorum dedim . Yoksa o istemiyo ben istiyorum durumu degil cnm.

Durum tam da boyle .. biliyorum ki boyle olacak.. sonu Yok Evet.. ama ölmek belki Daha guzel olurdu Benin icin.. ama iste ya Kizim, onun sucu Yok....... mesajiniz icin Tesekkur ederim.....

Ailem artik nefret ediyo kocamdan.. onlara, ben onu herseye ragmen seviyom diyemiyorum.. haklilar cunku.. etmedigi kalmmadi esimin.. ama iste bi kokusunu özlemek bile beni perisan ediyor diyemiyorum. Gururlu kizi oynuyorum.. bosanmak istiyorum diyorum, esimin yaninda da oyle dedim babama.. esim de kabul etti..

Boşanınca ve çalışmaya başlayınca bebegine kim bakacak karar verdin mi? Ailenden ayrı bir sehirde yasayacaksın diye anımsıyorum yanlıs degilse.
Ben bakicam cnm..evet ailemden farkli bi sehirdeyim. Burda kalmaya devam edicem.. ucretsiz izindeyim suan. Esim maddi olarak destek olacak kira vs.

Bence madem esınız bir sure ayrı kalalım dedi keske sizde kabul etseydiniz . Bu sure zarfında evliliğinizi gözden geçirir , ayrılığı gercekten isteyip istemediğinize karar verirdiniz . Esinizde sizden ve kızınızdan ayrı kalmak isteyip istemeyeceğine kadar verirdi .
Sonrasında eşinize şüphecilikler ilgili saplantı durumundan ötürü tedavi şartı koyar ona gore yol alirdiniz .
Ailenizle gorusmek istemiyorsa görüşmesin şart degil , siz iyi olun yeter ki huzurunuz olsun . Zorlamanız hata bana kalırsa . Siz tek görüşün , ailenizin de sorun yapacagını sanmam .
Ayrıca tedavi sonrası belki bu davranışının sebebini de irdeler ve farklı bir tavır sergilemeye başlardı .

Yine de hakkınızda en hayırlısı olsun .

Keske kabul etseydim dimi... Ama henuz dava acilmadi.. Yarin ailem memlekete donecek. Esim Su an kendi ailesinin memleketinde.. Pazartesi esim ve ben resmi islemlerle ugrasacagiz. Bosanma davasi, arabamzin devrini bana vermesi vs. Belki konusuruz yeniden ve ayri yasayalim diye karar veririz ? Olabilir mi ki acaba ? Mantikli mi sizce ?

Canım benim öncelikle umarım kısa zamanda geçmiş olsun hepsi.
Dik dur. Önce bi dik dur.
İşler bi şekilde bu noktaya gelmiş artık, öyle ya da böyle, boşanma lafları edilmiş. Yüz göz olunmuş.
Bu kadar kısa sürede bile bunca problem çıkabilmiş bu evlilikte. Ötesini berisini bırak, dik dur.
En çok da yedi aylık bebeğe üzüldüm ama, keşke demek için geç ama. Keşke eşini iyice tanımadan bebeğe mani olaydın. :/

Bebegim Su an tam 8 aylik oldu bugun.. dik durucam insallah.. onun icin guclu olmk zorundayim..

Febem eğer evliligimi kurtarmak istiyorum dersen avukata, hakim en fazla 1 yil ayri yasamaniza bu surede de nafaka vermesine karar verir boşanmadan..

Ama bunu hem sen diyip hem esin tedavi vs kabul eder mi bilmiyorum.. Ben tedavi olacagina inanmiyorum çünkü durumunun farkında bile değil henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…