ben de mükemmel değilmişim.

Oğlunuzla oturup konuşmanıza sevindim.Oğlunuz iyi bir çocuk sizden terbiye almış çocuktan da başka bir şey beklenmez.Fazla iyi niyetli insanların çocukları da iyi niyetli oluyor..Tek eksiği fazla rahata alışmış olması ve dengeyi koruyamamış olması .Siz söylemeseniz farkedemeyecekti.Babası kırılmakta haklı kim olsa kırılırdı.

Bundan sonra elinizdeki fazla paradan falan kimseye bahsetmeyin bence.Ayaklarını yorganlarına göre uzatsınlar.

Birde gelinin ablasından ailesinden etkilenmesinler.Abla Avcılara taşının derken yanınızdalarmıydı bilmiyorum ama onu gelinin susturması gerekirdi ..

Hiçbirşeyinizde bir gram emekleri olmayan insanların malvarlığınızı konuşup sizin yerinize hesaplar yapması hoş değil.

İşten çıkma fikrini de ablası vermiş olabilir.Siz yine de o aileye karşı uyanık olun derim.Umarım herşey tatlıya bağlanır.

Ne güzel..biz de hic oyle olmadı,annem herseyimle ilgilendi,o dönem cok yiprandi yalnız birakildi dünürleri tarafindan..babam bana kiyamadigi için bana söyledi ev ve benzeri ne olursa ben yanindayim dedi ama ben utandım bu durumdan,torun istiyorlar mesela ben su an bakamayacagim cocugu dogurmam dedim,bana sacmalama biz herseyiyle ilgileniriz,egitiminden,kiyafetine..cok ezici bi durum..kabul etmiyorum etmiycem de birazda onlar birseyler yapmali ama kendi kizlari evlenirken eminim herseyi yaparlar.o yuzden de gözümde hic bir onemleri yok..

Ben kv hanımdan sadece nikah için sepet istedim . Benim çıkıcak zamanım düğünede vakit yoktu 30 liralık şey için 1saat dil döktü yok kartonla dağıtılsın yok masalara bırakılsın yok zart yok zurt
Sen al parası neyse vericem diyince aldı. Ha o sepetide getirmedi düğüne 1şey istedim oda içimde kaldı.
Kwndi kızı istemediği halde kızınaçifter çifter aldı oda kullanmadı nikahında
İlkzaman çok kızdım ama şimdi bana değil oğluna vermediği değer diyorum.
hunter7 hunter7 ablamız gibi kv olsa 3 haftada 1 evine gitmek değil her hafta evimde ağırlardım yorulmasın diye

Ben kv hanımdan sadece nikah için sepet istedim . Benim çıkıcak zamanım düğünede vakit yoktu 30 liralık şey için 1saat dil döktü yok kartonla dağıtılsın yok masalara bırakılsın yok zart yok zurt
Sen al parası neyse vericem diyince aldı. Ha o sepetide getirmedi düğüne 1şey istedim oda içimde kaldı.
hunter7 hunter7 ablamız gibi kv olsa 3 haftada 1 evine gitmek değil her hafta evimde ağırlardım yorulmasın diye
:KK60:

Evet kendi kızları olunca daha farklı oluyorlar da bilmiyorum sizin eşiniz bunun farkında mı..benimki farkında diil hatta olsun kafasında...söylenecek söz yok yani..valla ne ben ne ailem tenezzül dahi etmedik birşey istemeye,beklemedik mi bekledik ama düşüncesizlerse,"nasılsa karşı taraf hallediyor,kızıma yaparım,harcarım..."diye düşünüyorsa o onların karaktersizliği,hı ne oldum şimdi ailem kâle alıpta doğru düzgün görüşmüyor onlarla çünkü o süreçte muhattap yoktu karşılarında,sanki bizimkiler zorladı nolur kızımızı alın diye:))))..neyse elbet gün döner devran döner...

hunter7 hunter7 abla hangi gezegenden geldigini soyler misin? Dunyadan olmadigina eminim cunku. Bu kadar oglunu gectim, gelinini dusunen, aman kimse yanlis anlamasin kimse uzulmesin diye kili kirk yaran bir kayinvalide bu dunyadan olamaz.

eminim şu anda sizler gibi aklı başında kızlar, gelinler,yarınlar da, benim gibi kayınvalideler olacaksınız.sizlerden,gençlerden çok şey öğreniyorum ben.iyi ki sizler gibi,aydın düşünceli,kompleksiz kızlarımız var.umut veriyorsunuz bana gelecek için.

hunter7 hunter7 abla hangi gezegenden geldigini soyler misin? Dunyadan olmadigina eminim cunku. Bu kadar oglunu gectim, gelinini dusunen, aman kimse yanlis anlamasin kimse uzulmesin diye kili kirk yaran bir kayinvalide bu dunyadan olamaz.
bu yorumuna tamamen katılıyorum hele ki senin kaynana diyaloglarini okuduktan sonra :))))

bu yorumuna tamamen katılıyorum hele ki senin kaynana diyaloglarini okuduktan sonra :))))

Daha o diyaloglara neler ekleyecegim de useniyorum. Taze taze olani yazayim da gerisini hesap et.

Iki aylik oglum var. Guldurmek icin sesimi degistirip onunla konusuyorum kikir kikir guluyor. Kaynanamin tepkisi: Cocuk konusabilseydi niye gerizekali gibi konusuyorsun derdi :işsiz:

Daha o diyaloglara neler ekleyecegim de useniyorum. Taze taze olani yazayim da gerisini hesap et.

Iki aylik oglum var. Guldurmek icin sesimi degistirip onunla konusuyorum kikir kikir guluyor. Kaynanamin tepkisi: Cocuk konusabilseydi niye gerizekali gibi konusuyorsun derdi :işsiz:
Tum konuyu okumamıştim geçen aklima geldi bastan okumaya başladım 13. Sayfada kaldim
Ah ah valla hunter7 hunter7 abla icin neden bu dunyadan değil dediğini simdi daha iyi anlıyorum
Hepimiz burada hayran kaldik tam benim idealimdeki kaynana adayı :)

tabi ki suçu oğlumda buluyoruz.

gelinin kıdem tazminatını nasıl kullanacağı bizi hiç ilgilendirmiyor,altınları da keza,aksini düşünseydik,çoğu ebeveyn gibi,düğün sonrası altın,para hesapları yapardık ki,1 senedir aramızda lafı bile olmadı.bu yüzden de babasına tazminatını verdği için,siz de altınlarımı alabilirsiniz dediğinde,eşimin bunu bir hakaret olarak algılaması gibi.

tamam burayı ben anlayamamıştım
tabi size böyle teklif gelince siz gücendiniz ama karşı tarafta yine iyi niyetli düşünmüş gibi diyebiliriz

zaten altın vs hesabı yapmayacagını dusunerek bu yorumu yazdım bende uzun zamandır sıteye uyeyım bılıyorum yorumlarınızı

sadece oglunuz gıbı buyudum bende ve hala herkesın herseyıne kadın halıme ıkı eve yetısıyorum yerı gelıyor para hesabında son kurusuma kadar dusunuyorum, oglunuzun ekstra sorumluluk alması gerektıgını dusunuyorum bu yuzden.

Kendimde bir gelinim, gelininizden size gelen ya da bu anlattıgınız durumların hepsı oglunuz ızın verdıgı ıcın boyle, benım esım kv mın yuzde yuz hatasını bıle soyletmez bana, yanı bırseyler oluyorsa bu oglunuz ızın verdıgı ıcın. o yuzden dırek oglunuzla konusmanız daha ıyı olmus oglunuz ayarlasın sorumluluk vs dıger seylerı

attıgınız adımlar cok ıyı olmus herkes nerde durması gerektıgını bılır konusulmadan.

Back
X