Görmezlikten mi gelmeli???

Ailesine para verirse, cebinde parası erkenden biterse sizinle birlikte oda yokluk çekicek beş parasız gezicek.O yüzden sürekli karışmak yorum yapmak uyarmak yerine kendi haline bırakın. Böyle başını didiklemeyle ömür boyu uğraşırsınız bide siz kötü olursunuz, ama bi 1-2 ay aç kalsın bi yoku dahada yok etmeyi görsün,bununda nası bişey olduğunu görsün o zaman kendisi kendine gelir. Erkekler kadınlardan daha çok sıkıntıya giriyor paraları olmayınca. O yüzden bi kendi haline bırakın bi parasızlık çeksin bi görsün kendini enayi gibi bi hissetsin kendi kendini toplar. Böyle sürekli söylemeyle uyarmayla sorgulamayla asla olmaz.

Ailesine para verirse, cebinde parası erkenden biterse sizinle birlikte oda yokluk çekicek beş parasız gezicek.O yüzden sürekli karışmak yorum yapmak uyarmak yerine kendi haline bırakın. Böyle başını didiklemeyle ömür boyu uğraşırsınız bide siz kötü olursunuz, ama bi 1-2 ay aç kalsın bi yoku dahada yok etmeyi görsün,bununda nası bişey olduğunu görsün o zaman kendisi kendine gelir. Erkekler kadınlardan daha çok sıkıntıya giriyor paraları olmayınca. O yüzden bi kendi haline bırakın bi parasızlık çeksin bi görsün kendini enayi gibi bi hissetsin kendi kendini toplar. Böyle sürekli söylemeyle uyarmayla sorgulamayla asla olmaz.
Eşimde şöyle bi huy var
Parası bitince gidiyo ark falan borç alıyor
Diyo ayın 15 inde öderim.e borçlanacağına elindeki paranı tasarruflu kullan diyorum.kullanıyorum sadece eve harcıyorum ama bitiyor diyor.eğer vermişse onlara o Hiç gözüne gelmiyor
Bi fedakar ki sormayın.karşı taraf ne kirada ne bi şey
Hiç demiyorlar oğlumuz yeni evlenmş 2 kredisi var kira kömür ödüyor.
Merak ediyorum acaba bize hiç acımıyorlar mı
Eşim tenezzül etmiyor onlardan bi kuruş istemeye.vermiceklerini biliyor.Ama kendisi baya verici onlara

Kocan çok pasif olduğu için sen öne çıkmışsın . Ama kocanı çok sıkma derim. O sana maasini verince harçlığıni da verince git altın boz , fon al birseyler yap. Para evde durmasıñ. Eşine de bizim için yapıyorum de. Evde para olmadığını bilirse vermez belki. Dikkat eder. Ama adama çocuk muamelesi yapıyorsun. Ben sana diyeyim .yanlış anlama.

Kocan çok pasif olduğu için sen öne çıkmışsın . Ama kocanı çok sıkma derim. O sana maasini verince harçlığıni da verince git altın boz , fon al birseyler yap. Para evde durmasıñ. Eşine de bizim için yapıyorum de. Evde para olmadığını bilirse vermez belki. Dikkat eder. Ama adama çocuk muamelesi yapıyorsun. Ben sana diyeyim .yanlış anlama.
E nasıl davranmalıyım peki canım.para alıyorum ondan bebek için ev için vs bi köşeye atıyorum biliyor.yani elimde durmaması gibi bi durum yok.Çok dara düşmedikçe dokunmuyor o paraya.kendime harcasam da bi şey demiyor ne istersen al kendine diyor.ama ben diyorum parayı sürekli harcarsam hiç birikim olmasa nasıl ev araba vs alınacak.
Nasıl davranayım bilmiyorum.
O çok mert
Ben tam tersi
Bi kuruşu kalsa desem git şunu al bana alıyor.Ama ben diyorum zora girmesin.Onu ondan çok düşünüyorum.
Nasıl tepki verirdin mesela sen olsaydın canım.Yani eşin böyle olsa sen ılımlı yaklaşsan bile gizliden verse naparsın :KK35:

E nasıl davranmalıyım peki canım.para alıyorum ondan bebek için ev için vs bi köşeye atıyorum biliyor.yani elimde durmaması gibi bi durum yok.Çok dara düşmedikçe dokunmuyor o paraya.kendime harcasam da bi şey demiyor ne istersen al kendine diyor.ama ben diyorum parayı sürekli harcarsam hiç birikim olmasa nasıl ev araba vs alınacak.
O çok mert
Ben tam tersi
Bi kuruşu kalsa desem git şunu al bana alıyor.Ama ben diyorum zora girmesin.Onu ondan çok düşünüyorum.
Nasıl tepki verirdin mesela sen olsaydın canım.Yani eşin böyle olsa sen ılımlı yaklaşsan bile gizliden verse naparsın :KK35:

Onlarin gerçek yüzünü eşine gösteren.

Gizliden veriyorsa bildiğimi belli ederdim. Acaba esin ailemin parası benim param. Miras kalacak nasıl olsa diye mi düşünüyor ? Ona oyle söyleyerek mi alıyorlar desteğini ?

Bana esim ne kadar aldigini bile soylemez hesap isine beni karistirmaz kizar hatta konu acildiginda mutlaka kavga cikar evde bosver sende dusme paranin pesine ben oyle yapicam yani sende yap

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zamanilari-hic-bitmeyen-esimin-ailesi.887343/
Bu konuyu bi ara açmştm
En son 1 ay önce babası aradı.500 borç istemiş
Eşim harçlığım yok diince de arkadaşlarlarından birindn iste demiş.
Ya Allah aşkına eşimde yoksa nie gidip sizin için borç alsın.senin de çevren var.Madem bikaç güne ödeyeceksn sen git başkasındn borç al.oğlunda yok.Ama sebebini biliyorm.her zamanki gibi borç alacaklr bizden,sonra gelip borcun yarısını ödeyecek üstünü de sen tamamla diyeck.
Düşünüyorm acaba cimrimiyim die ama karşimdakiler fakir değil.durumları bizden iyi.ama her ay İstisnasız bi ihtiyaç için arıyorlr.2 yıl oldu biz sadece 50 lira aldık.Çünkü eşim istemiyor onlardan.olsa da vermeyeceklerini biliyor.toki başvurdk çıktı.eşim babasına abisine bana destek olun dedi
Borcumuz var bakacağız hele dedilr. Topu topu 5 bin istedk.Ama vermeyecekleri belli.eşimle dedik kalsın toki.onlar da hiç demedi evt yardım ederz
Ahırları inek dolu.tutup ta diyemez miydi al oğlum götür bi tanesini sat.yada dur sana bi yerden borç alaym.Ama eşim olsa hemen gider elinde olmasa da bulur buluşturr.Çünkü onun gözünde ailesi hep muhtaç,parasız.
Her zaman onlara verme taraftarı
Çok tartıştm bu konular yüzünden.benden habersiz para borç vs verirsen hakkımı helal etmem dedim.tamm habersiz yapmicam yaparsm etme dedi.
bir aydır hiç onlardan bahsetmio.belki yine arıyorlr ama söylemiyr bna kızmim die.
Kiradayız.2 kredi ödüyoruz anca ay sonu geliyo.diyorum ki bak 10 harca 20 harca bi şey demiyom.Ama görüyorsun ki harçlığın azdır.para isterlerse yoktur de.Bi defa da söyle diyorum.evt öyle yapıyorum ama bırak 5 10 lira da harcim diyor.ne demek istediğimi anlamıyor.Evde ders çalişiyorum.ücretli başvurdum çıkmadı.bu sene atansam da Atanmasam da seneye çocuk düşünüyorz
Bak diyorum öyle bi iki lira ne varsa şimdiden biriktirelim.Araba almak istiyor.diyorum kredi bitsin.Sonra araba için yapalım.tmm diyor.maaşını çekiyor getiriyor kira kredi vs ayırıyoruz kendine de biraz harçlık alıyor ben de alıyorm
Diyorum bak o elindeki parayla geçirmeyi öğren.paran biterse gel evden al.Bi hafta geçiyor gelip dior işte param bitti.
E Daha geçen vardda isyan ediyor.
Ben parası yok die ihtiyaçlar var o kadar almiyorm.çünkü biliyorum alsam harçlığı kalmayacak.Ama koyuyor cebine 100lira kardeşini görse ertesi gün çıkarıp veriyor 20 30.versin bi şey demiyorum. Hatta ben bazen diyorum ver.
Ama bunu harçlığı olmadığı zamanlarda da yapıyor ve paranı naptn dediğimde de söylemiyor o kısmı.
Kızdığım için söylemiyor artk.öyle hissediyorum
Bi hafta önce yine para mevzusu açıldı.hayatım kardeşine bu ay paramız kalırsa harçlık verelm.hatta vermek istersen de gel bna söyle
Ama bnim rızamı da al.sonuçta ikimizde bi çok şeyden kendimizi kısıyorken onlara verirsen bna da söylemezsen hakkımı helal etmem dedm tmm dedi ama böyle şeylere takılı kalma her şeyi sana söylemem tek tek dedi.iyi de tek tek söyle demedim en azından sorduğumda söyle dedm.ufladı pufladı bi ömür böyle olmaz psk baskı yapıyon falan dedi.atıştık ve konu kapandı
bugün parasını çekti biraz eksik geldi bna.arkadaşlara da bu ay eksik yatmş de.az önce teline baktım parayı çektiği saate çok yakın kardeşini de aramş.ona para verdiğini düşünüyorum.Ve bna söylemediğini düşündüğüm için de şuan ona karşı soğukluk girdi içime.yarın okuldayken msjla sormayı düşünüyorm kardeşine hiç para verdin mi die.nerden çıkardın dicek kesin
Böyle içime atsam da benden saklıyor diye düşünüp soğuyacağm ona karşı.bu para mevzusunu açsam aramız kötü olacak yine biliym.Zaten bu aralr sık tartşyz.Adam bunalmş.
İçime atıp görmezlikten mi geleym
Yoksa verme ihtimali çok yüksek görünüyr ve benden gizlemesini normal mi karşılayaym.
Benim bu konudaki tavrımı bildiği halde yapıyorsa ben nasıl tepki vereym
Soğuyorum çünkü ve çok çabuk anlıyor bi şey olduğunu.halbuki gelip söylese eğer elimizde varsa seve seve ver derim.
Kafam çook karışık
Maaşını bna eksik söylemişse nasıl güveneceğim ki
:-(
Böyle davranmakta haklı mı sizce.

Guvenememekte çok haklısın cnm
Ama aile huzurun için görmezden gelmedi tavsiye ederim

İşe girince o ne kadar eksik maaş getirirse bende maasımdan o kadar aileme vercem dersin veremez

Su an evdesin evi gecındırecek o bırak ne yaparsa yapsın sende kendinden kısma
Sen harca ki onlara kalmasın :)

O çok mert
Ben tam tersi

Ben olsaydım 3 tl aldığımı 10tl der adamı parasız bırakırım veremez

Gizliden veriyorsa bildiğimi belli ederdim. Acaba esin ailemin parası benim param. Miras kalacak nasıl olsa diye mi düşünüyor ? Ona oyle söyleyerek mi alıyorlar desteğini ?
Anladım canım.sadece kuru bi arsa var verecekler ama şimdi değil Allah uzun ömür versin, ölüm olursa.o da verirler mi bakalım. Eşim vermeseler hiç istemezse şaşırmm:KK49:

Back
X