ben de mükemmel değilmişim.

Bırakın oğlunuz ve gelininiz kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensinler siz de eşinizle Bu güzel yaşların tadını çıkarın.

beni en iyi analiz eden ve anlayıp, yorum yapan üyelerden birisiniz.aynen eşim ve ben çok sıkıntılar çektik.
ve evladımız da bizim gibi sıkıntı çekmesin derdindeyiz.kaldı ki,o da çocukluğun da çok rahat bir hayat yaşamadı.
belli bir yaştan sonra,rahata erdi.mesela 80 li yılların çocukların en mühim eğlencesi olan,atariye hiç sahip olamadı.
arkadaşları arasında en geç,cep telefonu olan oydu.lise sona geçtiği sene gazetenin kupon karşılığı vermiş olduğu bir telefonu oldu.
bunları da hep anlatır,nereden geldiğini bilen bir çocuk.

haddinizi aşmak ne demek,estağfurullah,yorumlarınız bana gerçekleri gösteriyor.

gelinimin ailesinin yapıp yapmadıklarını burada yazmak istemiyorum,çünkü bazı üyeler yapmak zorundalar dediğimi düşünerek,yorumlar yapabilirler.ama en basitinden şunu söylemeliyim ki,oğluma düğünde de bir çeyrek dahi takmadılar.
ben onların insafına bıraktım bunu.
biz avcılarda depremi yaşadık.yanımızda ki bina yıkıldı.eşim bu yüzden,deprem sonrası bina olsun diye,çok istedi ama paramız yetmiyor malesef.öyle 500-600 binlik evler bizim için ütopya.250-300 gibi yerlere bakıyorduk,şimdi onu da askıya aldık.

fatihte oturup,bizim avcılara gitmemizi teklif eden de kızın ablasıydı malesef,tabi ki tek başına bu konuyu düşünüp ,bize teklif ettiğini sanmıyorum.mutlaka orta bir fikirdi.sanırım avcılarda oturma durumları gerçekleşirse,orayı onlara verip,burayı üstümüze alabiliriz.
İnan içimi rahatlattınız.Yazdıktan sonra kendime kızdım niye düşüncelerini bu kadar açık yazdın diye.Fazla ileri gittiğimi düşündüm.

Bizimde başımıza buna benzer bir şey geldiği için hissettim parçaları birleştirince böyle bir şey ortaya çıktı.Sizi gerçekten çok takdir ediyorum umarım bundan sonra eşiniz ve kendiniz için yaşarsınız.

Naçizane fikrim haftasonu arabayı onlara vermeyin.Biraz kızacaklardır içten içe tam gezme tozma zamanı gezemiyor ailemle fink atamıyorum diye ama olsun.Onların kendilerinin almalarına fırsat vermiş olursunuz.Zaten ellerinde altınları varmış değerlendirmiş olurlar.

Ev işi içinde Avcılar dediğiniz gibi deprem bölgesi yeni ev almak istediklerinde o evi satarlar üstüne kredi çekerler siz yine yetişmediği yerde yardım edersiniz.Normalde karışılmaz ama yeni ev istiyorsa bi zahmette gelin hanım çalışsın emek harcasın evine.Bizler doğuma kadar neredeyse karnımız burunda hem okuduk hem çalıştık.

Bunları yazma sebebimde kızın ailesine kızmış olmam.Özellikle de ablasına.Zaten ne cins oldukları ilk görüşmelerinizde ortaya çıkmış.Onların ne sizi ne amcayı düşündüğü yok.Ne koparsak derdindeler.Kızımız rahat etsin hatta çalışmasın kocası kayınpederi ona baksın mantığındalar.

Ev varken sizden ikinci evi istemeleri zaten abesti.Armut piş ağzıma düş .Gerçekten istiyorlarsa kendileri çalışsın kendileri alsın hem daha kıymetli olur evleri.

Son düzenleme:
hunter7 hunter7 abla bazi meseleleri çözmüş olmaniza sevindim
Bir de altinlarin teklif edilmesi, gelinin tazminati ailesine vermesinden dolayı olan bir sey gibi okudum az önce, eger öyleyse o zaman dusunceli davranmislar ama eşiniz sanırım buma gucenmis
Simdi kendi babamı düşündüm o da gucenir, kırılırdı "maddi yardima ihtiyacim var da mi cocuklar bana para teklif ediyor " diye dusunup gururuna yediremezdi ki o.da hala bizim icin calisir ben kizarim bak keyfine yeter çalıştığın diye ama bazi insanlar üretmeyi seviyor benim babam, sizin eşiniz gibi.
Bir de oğlunuz hakkındaki düşüncelerim, son yazdıklarınıza bakarak aslında tam size yarasir bir evlat oldugu izlenimi verdi tabii yine de ona ait sorumluklari kendisine bırakın
Ev konusunun askiya alinmasi da iyi olmus
Siz artik esinizle emekliligin tadini çıkarın hayatı tam yasama ve gezme zamaniniz artık ;)

Gönlün ferah olsun abla. Objektif bir insan yazdıklarını satır arasında verdiğib mesajları anlar. Kimsenin yaptığını yaşadığını kıskandığın yok biz böyle anladık rahat ol. Gelinin için cok fazla şey demekten çekindim ama ailesiyle bir olup istekleri ve düşünceleri bana normal gelmedi. Hani ne kadar koparsak kardır hesabı. Şimdilik ev işini askıya almanız küçük bir adım ama emin olun oğlunuz ve eşi için son derece anlamlıdır.
Haddim olmayarak söylemek isterimki hafta sonları 1 hafta 1 hafta dönüşümlü kullanmak ileride sizi biraz sıkıntıya sokabilir. Hani kırgınlıklara sebep olabilir. Hafta sonları sizin kullanımınızda olup cok acil bir durumda yada ektrem bir olayda önceden haber vererek almaları daha iyi olur gibi geldi.

Bu arada ümit ediyorum ki şu genç yaşınızda eşinizle belki hiç gidemediğiniz görmek istediğiniz yerlere gidersiniz gezersiniz. Biraz keyfini çıkarın. :)

haklısınız .bir anda arabayı artık bize bırakın diyemedik.yaşlı annem babam var,daha önce de dediğim gibi.önceliğimiz onlar ve sağlıkları olacak bu saatten sonra.kendimize de vakit ayıracağız.oğluma dedim,siz gençsiniz ,toplu taşımayı rahat kullanabilirsiniz,diye.o da hak verdi.şimdilik durum bu.

İnan içimi rahatlattınız.Yazdıktan sonra kendime kızdım niye düşüncelerini bu kadar açık yazdın diye.Fazla ileri gittiğimi düşündüm.

Bizimde başımıza buna benzer bir şey geldiği için hissettim parçaları birleştirince böyle bir şey ortaya çıktı.Sizi gerçekten çok takdir ediyorum umarım bundan sonra eşiniz ve kendiniz için yaşarsınız.

Naçizane fikrim haftasonu arabayı onlara vermeyin.Biraz kızacaklardır içten içe tam gezme tozma zamanı gezemiyor ailemle fink atamıyorum diye ama olsun.Onların kendilerinin almalarına fırsat vermiş olursunuz.Zaten ellerinde altınları varmış değerlendirmiş olurlar.

Ev işi içinde Avcılar dediğiniz gibi deprem bölgesi yeni ev almak istediklerinde o evi satarlar üstüne kredi çekerler siz yine yetişmediği yerde yardım edersiniz.Normalde karışılmaz ama yeni ev istiyorsa bi zahmette gelin hanım çalışsın emek harcasın evine.Bizler doğuma kadar neredeyse karnımız burunda hem okuduk hem çalıştık.

Bunları yazma sebebimde kızın ailesine kızmış olmam.Özellikle de ablasına.Zaten ne cins oldukları ilk görüşmelerinizde ortaya çıkmış.Onların ne sizi ne amcayı düşündüğü yok.Ne koparsak derdindeler.Kızımız rahat etsin hatta çalışmasın kocası kayınpederi ona baksın mantığındalar.

Ev varken sizden ikinci evi istemeleri zaten abesti.Armut piş ağzıma düş .Gerçekten istiyorlarsa kendileri çalışsın kendileri alsın hem daha kıymetli olur evleri.

içiniz rahat olsun,buraya konu açtığıma göre,yapılacak her yoruma hazırlıklıydım.hatta en başta ben kendimi sorguluyordum,kıskançlık mı yapıyorum diye.hakaret boyutuna varmadan yapılan her yoruma da saygı duyuyorum.
bir iki kişi dışında,duygularımın ve düşüncelerimin normal olduğu söylendi.bu da bana yeter.
yanlış yapan ben değilmişim.

elbette ki hatalarım ve hatalarımız vardır.insanoğluyuz,hırslarımız,zayıf noktalarımız var.benim zayıf noktam evladım.gerek okul hayatında,gerek çocukluk yıllarında daha fenaydım.şimdi kendimi törpüledim.evladımı çok sevmem,onun hatalarını da görmezden geleceğim anlamına gelmez.

bu konu da en çok eleştirdiğim kişi oğlumdu.ama konuştuğumuz da bize hak vermesi,içimizi rahatlattı.küsmedi,kırılmadı.gelinimle konuştuktan sonra nasıl davranır bilemem.ben her olayda gelinimi suçlayan bir tavır içine giren,kayınvalide değilim.öncelikle,terbiyesini benim verdiğim,benim yetiştirdiğim oğlum da bir suç ararım.gelin oğlumu doldurdu,diye düşünmem.koskoca otuz kusür yaşında adam,kendi aklı yok mu diye düşünürüm.
burada gezip tozmasını eleştirdiğim kişi oğlum du aslında,bizi düşünmesi gereken o.

kızın ailesiyle de çok fazla görüşmüyorum,oğlum isterse hergün gidebilir ki gidiyor da.bana karışmaz,karışamaz.bayramlarda düğün ve cenazeler de bir araya geliriz yeter.kızın ailesinden,muhatap almayacağım tek kişi var,kızın ablası.ne söylerse söylesin,kulak arkası yapmaya başladım.öyle ki,alacağımız evin ,nerede olacağına bile karışan hadsiz bir insan.sanki ona soracağım.

bence de bu saatten sonra düşünsün taşınsınlar,ne yapmak istiyorlarsa,kendileri karar versinler.arkaların da destek her zaman olacağım ama,önlerin de yol gösteren olmayacağım.

haklısınız .bir anda arabayı artık bize bırakın diyemedik.yaşlı annem babam var,daha önce de dediğim gibi.önceliğimiz onlar ve sağlıkları olacak bu saatten sonra.kendimize de vakit ayıracağız.oğluma dedim,siz gençsiniz ,toplu taşımayı rahat kullanabilirsiniz,diye.o da hak verdi.şimdilik durum bu.

Oğlunuz bu konuşmaları olgunlukla karşıladığı için sevindim. Demekki sizin verdiğiniz rahatlıktanmış bu.
İnşallah herşey gönlünüzce göre olsun...

cok iyi niyetlisin abla bu her yazdigindan belli oluyor zaten.
kendine kiskancmiyim acaba diyorsun ya - hayir degilsin düsüncelerin gayet dogal, kizin babasinin dogum gününde babasi disariya cikartiliyorsa, oglunuz bi pasta alip babasina gelemiyorsa buna kim olsa alinir - normal degil yani.
ayrimcilik yapiliyor gibi geldi bana.
kimsede kusura bakmasin yapilan iyilik evet konusulmaz belki ama (zaten sende yüzlerine bisey söylemiyorsun burada bizimle dertlesiyorsun)
siz bu kadar iyi niyetliyken herseyi en ince detayina kadar düsünüyorken onlar pek de sizi umursamiyor gibi. demek ki neymis yapmayinca kiymet biliniyormus, insan daha degerli oluyormus.

cok iyi niyetlisin abla bu her yazdigindan belli oluyor zaten.
kendine kiskancmiyim acaba diyorsun ya - hayir degilsin düsüncelerin gayet dogal, kizin babasinin dogum gününde babasi disariya cikartiliyorsa, oglunuz bi pasta alip babasina gelemiyorsa buna kim olsa alinir - normal degil yani.
ayrimcilik yapiliyor gibi geldi bana.
kimsede kusura bakmasin yapilan iyilik evet konusulmaz belki ama (zaten sende yüzlerine bisey söylemiyorsun burada bizimle dertlesiyorsun)
siz bu kadar iyi niyetliyken herseyi en ince detayina kadar düsünüyorken onlar pek de sizi umursamiyor gibi. demek ki neymis yapmayinca kiymet biliniyormus, insan daha degerli oluyormus.

evet kızın babası,sert bir tip.yani otoriter,evlatları çekiniyor
.biz de tam tersi,eşim adeta oğlumuz için yaşıyor.roller değişmişti.ta ki bu kez kırılana kadar.kırıldımı da,hayattta düzelmez biliyorum.şimdi biraz ,kırgın .oğlum da farkında oldu babasının bir şeylere kırıldığını ama,bakalım nasıl halledecekler,kendi araların da.

evet kızlar sabahtan beri bunu sorguluyorum.mükemmel bir anne ve kayınvalide değilim galiba.

bazılarınız beni,gelin -kaynana konularına yaptığım,mümkün mertebe objektif yorumlarımdan biliyorlar.
bizde herşey süt liman,ama sabahtan beridir düşünüyorum ki,benim verdiğim tavizlerden ötürü öyle oluyormuş.

kısaca anlatayım;gelinim bu ay sonu işten çıkıyor,evlilik tazminatı alacakmış(bu işlerden hiç anlamam)bu parayı da babasının bazı borçları için ona verecekmiş.bunu benimle paylaştı.para senin ,karar senin dedim.koskoca iki insan,hesabınızı,kitabınızı yapmışsınızdır.buraya kadar hiç bir sorun yok.

bilenler bilir,biz oğlumun kirasını ödüyoruz.bir evimiz var.işyerlerine çok uzak olduğu için,orada oturmuyorlar.onu alıp,üstünü tamamlayıp kiralarını veriyoruz.bunda da bir sorun yok,içimizden gelerek yapıyoruz.

bu evin haricinde,bir evimiz daha var.onda şu anda eşim ve ben oturuyoruz.bu ev oğlumun üstüne alındı,bekarken.ama gerçekten,beş kuruşunu almadık.kayınpederden de bir gecekondu miras kaldı.bu evlerin tapusu da eşimin üstüne.benim bir dikili ağacım yok anlayacağınız.

bir de arabamız var,şu anda oğlum kullanıyor.onu da krediyle almıştık.arabanın yüzünü göremiyoruz.yaşlı annem babam var,onları ziyaret giderken,metro, metrobüs iki araç değiştirerek gidiyorum.(lazım olunca isteyin diyorlar ama çekiniyoruz istemeye)oğlum askerliğini bedelli yaptı,kredisini ben ödüyorum.çünkü maaaşı belli,ama arada freelance dediği bir iş yapınca,ekstra para kazanıyor ama ne kadar alıyor,inanın bilmiyorum.
eşim 59 yaşında,kendi işi var,şükür kazanıyor.kimseye muhtaç değiliz.ama gece yarılarına kadar çalışıyor,gerçi şikayetçi değil.seviyor çalışmayı.

eee sorun ne diyeceksiniz.şimdi onlara bir ev almak niyetimiz var.paramız yetmiyor.altınlarını,(28 000 tutuyormuş)teklif ettiler eşim kabul etmedi.kredi çekeceğiz.eşim benim kadar iyi niyetli düşünmüyor.çok safsın diyor bana.onların sorumsuzca,gezmelerine,yiyip içmelerine kızıyor.hala da öyleler,haftanın 4 günü dışarıdalar.hafta sonları mutlaka kahvaltıdan başlayıp,gece yarılarına kadar,sokaktalar.eşimi ikna etme çabalarım ve arada kalmalarım,beni bunalttı.

ben bunlara nasıl davranmalıyım,nasıl konuşmalıyım bilemiyorum.ya da aradan çekileyim.baba oğul,halletsinler diyorum,araları bozulursa çok üzülürüm.ayrıca yaşlandığımda onlara muhtaç olma fikri beni müthiş derecede üzüyor.

uzun oldu,kusura bakmayın.okumak istemeyene de saygı duyarım.
not:eek:ğlum tek çocuk ve biraz şımartmış olabilirim.
gerçekten çok objektif yazmışsınız benim eşimde tek çocuk aynı sizin gibi onun aileside bize hep yardım ederdi ama iki yıl sonra kendimiz düşündük naapıoyruz biz dedik ve silkelendik evliliğin ilk yılları düşüncesiz oluyor insan ama gelinin kendi ihtiyaçları varken henğz hayata dair kendi önemli ihtiyaçlarını gidermeden ailesine para vermeyi düşünmesi doğru değil . he erzem durum olur kaza bela olur borç olur acil durum olur verirlir o başka .
tedirgin olmakta haklısınız çünkü siz elinizi çektiğiniz an çakılacaklar. dilerim bizim gibi erken zaman da silkelenirler

hunter7 hunter7 abla bazi meseleleri çözmüş olmaniza sevindim
Bir de altinlarin teklif edilmesi, gelinin tazminati ailesine vermesinden dolayı olan bir sey gibi okudum az önce, eger öyleyse o zaman dusunceli davranmislar ama eşiniz sanırım buma gucenmis
Simdi kendi babamı düşündüm o da gucenir, kırılırdı "maddi yardima ihtiyacim var da mi cocuklar bana para teklif ediyor " diye dusunup gururuna yediremezdi ki o.da hala bizim icin calisir ben kizarim bak keyfine yeter çalıştığın diye ama bazi insanlar üretmeyi seviyor benim babam, sizin eşiniz gibi.
Bir de oğlunuz hakkındaki düşüncelerim, son yazdıklarınıza bakarak aslında tam size yarasir bir evlat oldugu izlenimi verdi tabii yine de ona ait sorumluklari kendisine bırakın
Ev konusunun askiya alinmasi da iyi olmus
Siz artik esinizle emekliligin tadini çıkarın hayatı tam yasama ve gezme zamaniniz artık :KK66:

evet oğlum kötü bir çocuk değil,ya da ben öyle düşünmek istiyorum.sadece,düşüncesiz ve rahatına düşkün diyelim.ama araların da ki ilişkiye rağmen,babasına saygısızlık edecek bir çocuk değil.henüz bu yaşlarına kadar,en ufak bir tatsızlık yaşamamışlardı.düğün zamanı,benden çok eşim alalım,yapalım dedi.gelinimizi de çok seviyor. bu son olay da kırıldı.ya da yaşlanıyor,beklentileri arttı.

başka oğlun varsa ben talibim ne iyi kadınsın yahu yapma bu kadar hazırla alıştırma onları nasılsa oğlan annesi yapar diyip gezip tozma peşindeler

gerçekten çok objektif yazmışsınız benim eşimde tek çocuk aynı sizin gibi onun aileside bize hep yardım ederdi ama iki yıl sonra kendimiz düşündük naapıoyruz biz dedik ve silkelendik evliliğin ilk yılları düşüncesiz oluyor insan ama gelinin kendi ihtiyaçları varken henğz hayata dair kendi önemli ihtiyaçlarını gidermeden ailesine para vermeyi düşünmesi doğru değil . he erzem durum olur kaza bela olur borç olur acil durum olur verirlir o başka .
tedirgin olmakta haklısınız çünkü siz elinizi çektiğiniz an çakılacaklar. dilerim bizim gibi erken zaman da silkelenirler

inşallah. sizin adınıza çok sevindim.aynen haklısınız,elzem bir durum olsaydı,benim eşim o parayı çıkarır verirdi inanın dünürüne.ama ortada elzem bir durum yok,tamamen keyfi bir mesele.

evet oğlum kötü bir çocuk değil,ya da ben öyle düşünmek istiyorum.sadece,düşüncesiz ve rahatına düşkün diyelim.ama araların da ki ilişkiye rağmen,babasına saygısızlık edecek bir çocuk değil.henüz bu yaşlarına kadar,en ufak bir tatsızlık yaşamamışlardı.düğün zamanı,benden çok eşim alalım,yapalım dedi.gelinimizi de çok seviyor. bu son olay da kırıldı.ya da yaşlanıyor,beklentileri arttı.
Bunlar yaşlılıktan değil bence, evlat iste ne kadar yapsa da ona az gelir. Ama yaptığı fedakarliklarin ufacik da olsa karsiligini gormek istiyordur. Dogum günü örneğinde olduğu gibi, gelinin babası nasıl yemeğe götürülüyorsa; kendisinin de düşünüldüğünü, sevildigini, saygı duyulduğunu hissetmeye ihtiyaci var. Insaniz, begenilmek ve takdir edilmek duygusu her daim bizim içimizde olan bir sey. O açıdan abimize hak veriyorum.

Her ne kadar biz gencler bazen siz büyüklerimizi anlamasak da (bunun da hayat tecrübesi ve kusak farkindan olduğumu düşünüyorum), yol gösterici yaklasimlariniza her daim ihtiyaç duyuyoruz
Son zamanlarda babam en cok akıl danıştıgım.insandir ve onu kırmaktan korkarim
Eminim.oglunuz da aynidir ama evlenince sorumluluklari arttığı icin dengeyi ayarlamakta zorlaniyor olabilir
Umarım bundan sonra hersey daha da guzel.olur sizin için

Bunlar yaşlılıktan değil bence, evlat iste ne kadar yapsa da ona az gelir. Ama yaptığı fedakarliklarin ufacik da olsa karsiligini gormek istiyordur. Dogum günü örneğinde olduğu gibi, gelinin babası nasıl yemeğe götürülüyorsa; kendisinin de düşünüldüğünü, sevildigini, saygı duyulduğunu hissetmeye ihtiyaci var. Insaniz, begenilmek ve takdir edilmek duygusu her daim bizim içimizde olan bir sey. O açıdan abimize hak veriyorum.

Her ne kadar biz gencler bazen siz büyüklerimizi anlamasak da (bunun da hayat tecrübesi ve kusak farkindan olduğumu düşünüyorum), yol gösterici yaklasimlariniza her daim ihtiyaç duyuyoruz
Son zamanlarda babam en cok akıl danıştıgım.insandir ve onu kırmaktan korkarim
Eminim.oglunuz da aynidir ama evlenince sorumluluklari arttığı icin dengeyi ayarlamakta zorlaniyor olabilir
Umarım bundan sonra hersey daha da guzel.olur sizin için

çok teşekkür ederim,beni ,bizi anladığınız için.eminim siz de çok iyi bir evlatsınız.

bence oğlunuza ve gelininize kötülük yapıyorsunuz bir anlamda. size sırt dayamayı öğrenmişler nasılsa yapıyorlar mantığındalar dediğiniz gibi. elinizi çekin bir de alacağınız evi kendi üzerinize alın, zaten siz ölünce onlara geçmeyecek mi ki?

Kusura bakmayin ama cok sinirlendim gercekten ablasina ne oluyorki.. Sonucta kendiside keyfi cikmis isten bir çaba gostermiyor hani daha luks bir ev almak isterlerde ustlerine koyup alabilmek adina.

Dogumuma son haftama kadar calistim 1 hafta sonra dogum yaptim. Hamileyken kp soruyordu ne zaman cikacaksin diye. Doğum yapali 1 ay oldu ne zaman baslayacaksin diye sormaya baslamisti ki 5 krs faydalarini gormedik hic.

Saka gibi gercekten demekki sizin gibi kv ve kp lerde varmis..

dönüyor dolaşıyor hayat hep aynı yere geliyor ederinden fazla değer kendinden eder.çok fazla vermişssiniz.gelinde bu rahatlığı biliyor ihtiyaç yokki nasılsa geliyor bu tazminatta pekala babasına gidebilir kafasında.birirleri çıkıp hatırlatacak gelinize sen bir evsin ve önce kendi evin.çok çok haklısınız gelininizin babasıda ayıp eder o parayı alırsa.

ayrıca şimdiden muhtaçlık düşünmeyin kimin ne olacağı bilinmez belki gelin size muhtaç olcak olmaz inşallah ama.benim kv ve annem hiç bize muhtaç olcaklarını düşünmezler.öyle bir konuşurlarki sanki bizler muhtacız vallahi dimdikler gelir bakarsanız bakarsınız bakmazssanız umurumuz değil çeker gideriz yaşlılar yurduna siz düşünün sizde anne babasınız derler.

beni en iyi analiz eden ve anlayıp, yorum yapan üyelerden birisiniz.aynen eşim ve ben çok sıkıntılar çektik.
ve evladımız da bizim gibi sıkıntı çekmesin derdindeyiz.kaldı ki,o da çocukluğun da çok rahat bir hayat yaşamadı.
belli bir yaştan sonra,rahata erdi.mesela 80 li yılların çocukların en mühim eğlencesi olan,atariye hiç sahip olamadı.
arkadaşları arasında en geç,cep telefonu olan oydu.lise sona geçtiği sene gazetenin kupon karşılığı vermiş olduğu bir telefonu oldu.
bunları da hep anlatır,nereden geldiğini bilen bir çocuk.

haddinizi aşmak ne demek,estağfurullah,yorumlarınız bana gerçekleri gösteriyor.

gelinimin ailesinin yapıp yapmadıklarını burada yazmak istemiyorum,çünkü bazı üyeler yapmak zorundalar dediğimi düşünerek,yorumlar yapabilirler.ama en basitinden şunu söylemeliyim ki,oğluma düğünde de bir çeyrek dahi takmadılar.
ben onların insafına bıraktım bunu.
biz avcılarda depremi yaşadık.yanımızda ki bina yıkıldı.eşim bu yüzden,deprem sonrası bina olsun diye,çok istedi ama paramız yetmiyor malesef.öyle 500-600 binlik evler bizim için ütopya.250-300 gibi yerlere bakıyorduk,şimdi onu da askıya aldık.

fatihte oturup,bizim avcılara gitmemizi teklif eden de kızın ablasıydı malesef,tabi ki tek başına bu konuyu düşünüp ,bize teklif ettiğini sanmıyorum.mutlaka orta bir fikirdi.sanırım avcılarda oturma durumları gerçekleşirse,orayı onlara verip,burayı üstümüze alabiliriz.

Bende tam en sonda bahsettiğiniz şeyi teklif edeektim. Bence Fatih'de zaten oturuyor olduğunuz evi sizin üzerinize geçirtin. Diğer Avcılar daki evide oğlunuzun üzerine geçirtin zaten şu an geçerse tapu; ev karısı ve kendi üzerine olmuş olacak arabayı altınlarıyla alsınlar... Geri kalan paranızı da ne istiyorsanız onu yapın ister arsa alın ister yazlık alın ister birazıyla sgk nızı tamamlayın. Bence söz verdiğiniz evi bu şekilde verin çok uzatmaya gerek yok ama emin olun kavga çıkaracaklardır. Buraya dönüp okursunuz yazılanları.

Back
X