eltimin bana bakışları beni her daim rahatsız etmiştir. geçen gün facebookta paylaştığı cümle aynen bu, meğer içten içe sürekli küfür yiyormuşum :)
''Bazen bütün küfürleri tek bir bakışa sığdırıverir insan, tabi anlayana''
anlamıyorum biricik yengeciğim sen bana ne anlatmaya çalışırsan çalış, kabullenmen gereken tek acı gerçek var, kıskandığın herkes beni senden daha çok seviyor!!
ohh rahatladım.
eltimin bana bakışları beni her daim rahatsız etmiştir. geçen gün facebookta paylaştığı cümle aynen bu, meğer içten içe sürekli küfür yiyormuşum :)
anlamıyorum biricik yengeciğim sen bana ne anlatmaya çalışırsan çalış, kabullenmen gereken tek acı gerçek var, kıskandığın herkes beni senden daha çok seviyor!!
ohh rahatladım.
:))))ayy çok güldüm yaaa rahatladında o bunu okuyabilcekmi
''Bazen bütün küfürleri tek bir bakışa sığdırıverir insan, tabi anlayana'' bunu mu yazmış :) vay be dikkat et :)
ohh rahatladım.
evet canım aynen onu yazmış, kolay değil tabi aileye on küsür sene sonra gelip büyük yol katetmek, kıskanmasın da napsin garip
İlginç...
Gerçekten o cümleyi üzerinize mi alındınız?
Ben neler neler yazıyorum. Kimbilir kimler neler düşünüyordur insanlar hakkımda?
Üzerinize neden alındınız ki belki size yazılan bir şey değil şimdi ben evli değilim ama elti adayım mesela baktım bir şey yazıyor mu demiş ki sahte olup sevilmektense kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim bana mı yazdı kialınmayın üzerinize hepimiz neler yazıyoruz yani :26:Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demişler bir doğruluğu var sanırım böyle konuları okudukça korkuyorum yahu
ayy okumasın zaten, korkarım .
belki de sana yazmıştır neden olmasın kiben de böyle iyimserdim ama evlenince daha net görüyo insan etrafta olup biteni.
Olabilir kız neden olmasınbir evlenekte görürüm ben onu canım boşver sen iyimser ol yine de içinde bir kötülüğü varsa insanların kendi içlerinde kalır patlarlar öyle gerek yok kendi kendine yazar durur sana yazıyorsa da eğer takmamak en büyük cevaptır anlayana eğer kötü niyetliyse daha çok sinir olur sana gül geç eşinle huzurun olsun gerisi faso fiso
ohh rahatladım.
zaten gülüyorum şekerim, eskiden çok takardım kafama kendimi yerdim. aynen dediğin gibi, daha çok sinir oluyor karşı taraf sen dikkate almadıkça, buraya da gülelim diye yazdım zaten, yoksa en büyük derdimiz bu olsun, Allah daha büyük dert vermesin hiçbirimize.
ohh rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?