Ben de sevilir miyim? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CatLover06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
213
88
13
29
Şuana kadar kimi sevsem ya başkasını sevdi ya da başkasıyla çıktı. En son 3 yıl önce sevgilim oldu. O da beni aldattı. Aşkta hiç yüzüm gülmüyor.
Şu aralar aklımda biri var. Ama çok umutsuzum. Kapaliyim ve çoğu kişi erkekler açık kizlari sever diyorlar. Dis gorunus %75 etkiliymis. Yine uzulmekten korkuyorum. Artık ben de mutlu olmak istiyorum :( Karşına biri çıkar demeyin yıllardır bekliyorum kimse çıkmıyor karsima. İnsan biraz girişken olmalı.
Ben de bir gün sevilir miyim? :(

Şuana kadar kimi sevsem ya başkasını sevdi ya da başkasıyla çıktı. En son 3 yıl önce sevgilim oldu. O da beni aldattı. Aşkta hiç yüzüm gülmüyor.
Şu aralar aklımda biri var. Ama çok umutsuzum. Kapaliyim ve çoğu kişi erkekler açık kizlari sever diyorlar. Dis gorunus %75 etkiliymis. Yine uzulmekten korkuyorum. Artık ben de mutlu olmak istiyorum :KK43: Karşına biri çıkar demeyin yıllardır bekliyorum kimse çıkmıyor karsima. İnsan biraz girişken olmalı.
Ben de bir gün sevilir miyim? :KK43:
Kaç yaşındasınız ? Çalışıyor musunuz ? Okuyor musunuz ?

Oyyyy sen daha yolun basındasın .
Elbette seversin de sevilirsin de ..
Herkesin bir kısmeti vardır . Demek ki daha karşılaşmamışsın doğru insanla.

Beni isteyenler de oluyor ama ben istemiyorum. Sevdiklerim de beni istemiyor :( Sevilmemek cok acı bir duygu. İnsan özgüvenini bile kaybedebiliyor. Ben kaybettim mesela

20 yaşında sevilir miyim diye endişe ediyorsun...Açtığın konular hep bunun üzerine neredeyse...Hayatının en dinamik yıllarındasın belki kendine bunu dert edinmeye mi yeminlisin sen ?

Hayatımdaki en büyük eksiklik bu. Kendimi geliştiren okumaya aşık bi öğrenciyim. Sevilsem bir de tam olacak :D

Ben de 22 yaşındayım senin gibi. Böyle dövünüp duruyordum nerde bu ideal adam diye niye beni bulmuyo geyiği yapardım herkese.
Sonra fark ettim ki, böyle yaparak avcı enerjisi veriyorsun. Tanıştığın tüm karşı cinslere potansiyel sevgili gözüyle bakıyorsun karşıdaki de ceylan gibi fıtı fıtı kaçıyor.
Önce bu moddan bir çık.
20li yaşlardayız! Daha çok genciz. Gezilecek ülkeler okunacak kitaplar var.
Rabbim kimi yazdıysa alnına o gelip bulacak seni. Kısmetini yaşayacaksın önünde sonunda.
Lütfen kendi değerini bil ve pozitif bak hayata.

dipnot: bir zamanlar kapanmayı düşünen biri olarak yazıyorum, asla asla ASLA ilgisi yok yalnızlığınla! Aksine şanslısın ki sana gelen adam Vücudunun güzelliği için değil, kalp güzelliğin için gelecek sana.

Ben de 22 yaşındayım senin gibi. Böyle dövünüp duruyordum nerde bu ideal adam diye niye beni bulmuyo geyiği yapardım herkese.
Sonra fark ettim ki, böyle yaparak avcı enerjisi veriyorsum. Tanıştığın tüm karşı cinslere potansiyel sevgili gözüyle bakıyorsun karşıdaki de ceylan gibi fıtı fıtı kaçıyor.
Önce bu moddan bir çık.
Rabbim kimi yazdıysa alnına o gelip bulacak seni. Kısmetini yaşayacaksın önünde sonunda.

dipnot: bir zamanlar kapanmayı düşünen biri olarak yazıyorum, asla asla ASLA ilgisi yok yalnızlığınla! Asıl şanslısın ki sana gelen adam Vücudum için değil, kalp güzelliğin için gelecek sana.

Anne of Green Gables hayraniydim ben de :D
Kitap da okuyorum online egitimlere falan katılıyorum dil öğreniyorum. Yurtdışı için para biriktiriyorum yasak bitince o paraları altına cevireceğim.
Kapalıyken de bir insan güzel olabiliyor. Ama benim en büyük sorunum karsima çıkan erkekleri nasıl kendime aşık edecegim bunu bilmiyorum :( Bir yerde hata yapiyorum :(

Sonra fark ettim ki, böyle yaparak avcı enerjisi veriyorsun. Tanıştığın tüm karşı cinslere potansiyel sevgili gözüyle bakıyorsun karşıdaki de ceylan gibi fıtı fıtı kaçıyor.
Önce bu moddan bir çık.

dipnot: bir zamanlar kapanmayı düşünen biri olarak yazıyorum, asla asla ASLA ilgisi yok yalnızlığınla! Aksine şanslısın ki sana gelen adam Vücudunun güzelliği için değil, kalp güzelliğin için gelecek sana.
Kafası açık kadınlara vücut güzelliği için gidiliyor yani, kalp güzelliği için değil?

Üniversitede hayatımdan kimse olmadı derslerle ilgilenirdim daha çok. Sonra atandım 2 sene yine kimse olmadı. 3. Senemde çok şükür eşimle karşılaştım evlendik. 29 yaşımda evlendim ve O zamana kadar niye olmadı demedim. Birinin sevgisine muhtaç olmayın bence hayatınızı güzel yaşamaya bakın. Bence şuan üniversiteyi bitirip iş bulabilecek miyim gibi kaygılarınız olsun. Önce bi ayaklarınızın üzerinde durun kendinizi sevin hayatı sevin tadını çıkarın bazı şeylerin

Anne of Green Gables hayraniydim ben de :KK70:
Kitap da okuyorum online egitimlere falan katılıyorum dil öğreniyorum. Yurtdışı için para biriktiriyorum yasak bitince o paraları altına cevireceğim.
Kapalıyken de bir insan güzel olabiliyor. Ama benim en büyük sorunum karsima çıkan erkekleri nasıl kendime aşık edecegim bunu bilmiyorum :KK43: Bir yerde hata yapiyorum :KK43:

Öyleyse Anne’i biraz örnek edinmelisin kendine. Ben de izledikten sonra komple değiştim :)
Ayrıca kapalılık güzelliğine niçin engel olsun? Instagramda bir sürü hijab fashion sayfaları var, izle onları, tarzını stilini değiştir. Eşarp takma mesela çok yaşlı gösteriyor, şal tak genç kız işi. Bir erkeği kendine aşık etmek diye bir şey yoktur. Sen kendin ol, karşıdaki sevecek seni eğer birbirinizin nasibi iseniz. Ve dediğim gibi insanlara potansiyel olarak bakma!
Önce arkadaş ol. Tanı. Belki senin hoşuna gitmeyecek bu sürecin sonunda?

Seni temin ediyorum bu sitede daha iyi kimse anlayamaz duygularını. Aynı şeyleri hissediyordum ben de. :)

Allah aşkına laf cımbızlayıp gereksiz polemik yaratmayın.
Sandığınız mentalitede değilim ve konu sahibi arkadaş ne demek istediğimi çok iyi anladı.
İyi günler.
Lafı cımbızlamadım,yazdığınızın birebir eşanlamlısını yazdım.
Bundan rahatsız olduysanız bir daha rahatsız olacağınız şeyler yazmazsınız,çok basit.
Size de iyi günler hanımefendi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X