Ben de sevilir miyim? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyleyse Anne’i biraz örnek edinmelisin kendine. Ben de izledikten sonra komple değiştim :)
Ayrıca kapalılık güzelliğine niçin engel olsun? Instagramda bir sürü hijab fashion sayfaları var, izle onları, tarzını stilini değiştir. Eşarp takma mesela çok yaşlı gösteriyor, şal tak genç kız işi. Bir erkeği kendine aşık etmek diye bir şey yoktur. Sen kendin ol, karşıdaki sevecek seni eğer birbirinizin nasibi iseniz. Ve dediğim gibi insanlara potansiyel olarak bakma!
Önce arkadaş ol. Tanı. Belki senin hoşuna gitmeyecek bu sürecin sonunda?

Seni temin ediyorum bu sitede daha iyi kimse anlayamaz duygularını. Aynı şeyleri hissediyordum ben de. :)

Peki nasıl arkadaş olabilirim? 🙂

Lafı cımbızlamadım,yazdığınızın birebir eşanlamlısını yazdım.
Bundan rahatsız olduysanız bir daha rahatsız olacağınız şeyler yazmazsınız,çok basit.
Size de iyi günler hanımefendi.

Kendi yazdığımdan değil, iyiniyetle yazılan şeylerden bile alt metin çıkarıp kaos yaratma merakı olan insanlardan rahatsız oluyorum.
Neyse, konu sahibinin konusunu konudan uzaklaştıracak polemiklerle manipüle etmek huyum değildir,
🖐🏻.

Senin bakış açına göre söylüyorum ; kapalılık çirkinlik değildir, açıklık da her zaman güzellik değildir.
Sende eksik olan özgüven.

Ben çok çirkin değilim yüzüm pürüzsüz mesela. Ama yüzümde asimetri var

Bunun kapalılıkla ilgisi var mı, hayır. Ayrıca anlattığın gibi olmadığını, fakat yoğun bir özgüven eksikliğin olduğunu düşünüyorum.

Gercekten bi asimetri var yüzümde. Bunu doktor da söyledi. Virüsten sonra tekrar gideceğim.
Özgüven sorunu da var.

Ben 28 yaşındayım. Hiç sevilmedim. Ya sevilecegine inan ya da bu şekilde kafana takmadan devam et. Yaşın küçük daha şimdiden böyle düşünme.

Gercekten bi asimetri var yüzümde. Bunu doktor da söyledi. Virüsten sonra tekrar gideceğim.
Özgüven sorunu da var.
Vucutta kusuru olduğu halde ozguven patlamasi olanlar var.Bir gozunu kaybetmis protez olan birini taniyorum ve gorunen bir kusuru daha var. Ama ozguven patlamasi.Bir suru de kiz arkadasi olmus.zaten ozguven bunlardan bagimsiz olmaliki.o insanın içinde olan birsey.Kusurla alakasi yok.Cok da guzel bir kadini taniyorum ozguvenin zerresi yok.

umarım psikoloğa gidiyorsundur :işsiz: aksi halde üniversite öğrencisi olduğuna inanmıyorum
**dipnot : eski konularından tanıyorum

Ben de öyle düşünüyorum çünkü kapalı olup gerçekten sevilenler var
Konu dışında ama ne alakası var? Kapalı diye koca bulamamaktan korkani da ilk kez görüyorum. Kapanmada ki amacınız neydi ? Sanırım aile baskısı. Bence önce bu baskıdan kurtulun

Konu dışında ama ne alakası var? Kapalı diye koca bulamamaktan korkani da ilk kez görüyorum. Kapanmada ki amacınız neydi ? Sanırım aile baskısı. Bence önce bu baskıdan kurtulun

Hayır anlamadiniz beni. Ben demiyorum başkaları diyor bunu. Hatta biri bana acil dedi ben de bi erkek için açılmam dedim

Kimmis o açık kızları isteyen ? Tanidigim erkeklerin %60ı kapalı kızlarla beraber. Bunların %20sine kapalı açık farketmiyor güzel olsun yeter diyor.Yurtlardaki kapalı kız arkadaşlarımın hep sevgilileri vardı.Hatta beni açık giyinmekten vazgeçirmeye zorla kapatmaya calışan ilahiyatçı bir erkek arkadaşım dahi vardı. Sorun aciklik kapalilikta değil sorun arayışta olmanız da arayista olan insanlar karsidan cok belli oluyor herkes onlardan uzak duruyor.
Belki giyim tarziniz sorundur. Bir arkadaşım vardı kapalı kız çok güzel değildi ama inanılmaz kültürlü ve havalıydı. Ve cok tarz giyinirdi. Çoğu kisi bir kapalıya uygun değil diye yadırgardı ama bence gayet uygundu. Kapalı diye illa uzun yelekler asiri bol pantolonlar tek renk eşarplar giymenin gerekmediğini söylemişti.Vücut hatlarin belli olmadığı sürece istediğimi giyebilirim demisti.Kalçsını kapatan ince şifon gömlekleri mom jeanleri topuklu ayakkabilari rengarenk eşarpları vardı.

Son düzenleme:
Bu nasıl bir kelime ya sevip sevilmeme basimizdaki tesettüre mi bağlı
Ya siz yaş olarak çok kucuksunuz yada bizle dalga geçiyorsunuz

Yahu okuduğunuzu anlama sorununuz var galiba. Kapaliyim evet etrafımda kapalı olup sevilenler de var. Gercekten sevilenler derken sevginin gerçek olduğunu ifade ettim.

Benim ilk sevgilim 23 yaşında oldu
20 yaş böyle düşünmek için çok erken değil mi ya :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X