Ben de sevilir miyim? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir anlatmışsınız ki en son 3 yıl önce sevgilim oldu diye ilk okuduğumda çok daha büyük biri olduğunuzu düşündüm. Herkes sevmek ve sevilmek ister bu gayet normal ama daha 20 yaşınızda böyle düşünmeniz hele bunu kapalı olmanıza bağlamanız yanlış.

Ben muhafazakar bir ilde okudum kapalı kızların hep sevgilisi oluyordu, resmen biri gidiyor biri geliyordu ve hepsiyle de çok güzel ilişkiler yaşıyorlardı. Kapalılıkla hiç alakası yok. Muhtemelen ortamınız yok. Yani erkeklerin sizi görüp tanışmak isteyeceği ya da tanışıp etkileneceği bir ortam yok. Sosyal olmanız ya da sosyal medyayı etkin kullanmanız lazım. Tavsiyem ilgi alanlarınıza uygun okul kulüplerine, sosyal medya gruplarına vs katılmanız.

Ben de sevilir miyim derken keşke konu içeriğine "Kapaliyim ve çoğu kişi erkekler açık kizlari sever diyorlar" diye yazmasaydınız, zira içeriklerdeki bu tip cümleler hem yanlış anlaşılıyor hem polemik çıkmasına sebep oluyor, ki olmuş.
Aşk karşılıklı çekim gücüdür, ne giyime bakar ne boya ne görüntüye, yıllardır bekliyorum demişsiniz de sanki benimle yaşıtsınız, henüz 20 yaşında genç kızsınız doğru zamanda karşınıza doğru kişi çıkacaktır.

Konuyu kapalı-açık ayrımınız sebebiyle yanlış anlaşılmalara neden olduğundan kapatıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X