Ben de tacize uğradım.. hem de kuaförde:(

okma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
53
0
86
Ankara
saçımı kestirmek için kuföre gittim iki gün önce. kuafor de erkekti.
ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptı:53: sesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değdi:53: tabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kuaföre sık giden biri değilim, ayakta kesilir mi kesilmez mi bilmiyordm.
kendime çok kızıyorum şuanda:84: bundan sonra bir erkek kuaföre asla gitmem:47:
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin :kkk:

ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptı:53: sesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değdi:53: tabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin :kkk:

Bencede ayakta kesme bahanesi ile oyuna gelmişsin galiba....

canım geçmiş olsun.. benimde saçımı bi kere ayakta kesmişti kuaför.. ama öyle yakınlaşma vs falan yoktu.. erkek arkadaşımın ailesiyle tanışcaktım onu konuşuyorduk hatta :1: ama saçını keserken zaten yakın durmaz bir kuaför ki değmesi de imkansız olur bu durumda.. bu kuaför bariz belli bir şekilde sana yaklaşabilmek için ayağa kaldırmış :47:

Canım benim kufaörümde keserdi bu kuaförün kabiliyetine bağlı birşey... başka kuafölere de git tavsiye ederim.. bence sen yanlış anlamışın... yada aşırı belli etmişin hiç gitmediğini oda anlamış işene gelmiş olabilir...

saçını simetrik kesim isteyim katlı istediysen saçlarında ince telliyse olabilir tabi yakınlaşacak...
bazı erkek kuförlere gidebilirsin. deneye deneye öğeneceksin zaten kuaförün iyisiniii..
mesala ben eşiyle çalışan bir erkek kuförüne giidyorum çok da memnunum...

Bana pek taciz gibi gelmedi ama siz öyle hissettiyseniz doğrudur...
Ayakta fön çeken bile duydum ben..:9:
Saç yıkarken masaj olayı zaten bir çok kuaförde var..
Bence siz kadın,erkek diye ayırmayın kendi kuaförünüze gidin,tanımadıklara gitmeyin..:34:

canım geçmiş olsun.. benimde saçımı bi kere ayakta kesmişti kuaför.. ama öyle yakınlaşma vs falan yoktu.. erkek arkadaşımın ailesiyle tanışcaktım onu konuşuyorduk hatta :1: ama saçını keserken zaten yakın durmaz bir kuaför ki değmesi de imkansız olur bu durumda.. bu kuaför bariz belli bir şekilde sana yaklaşabilmek için ayağa kaldırmış :47:

saç kesimin gögüs bölgesinde bitsin dersen ...nasıl değmeyecek... neresiyle kesecek saçını...eliyle kuaför yakın durmadan keser miii...

bi de şu var yıkama+kesim+fön tam 1.5 saat sürdü. normal mi sizce??

Saça göre değişir... Yıkama 5 dk. kurutma saç yoğunluğuna göre 15 dk.. Fön de saç yoğunluğuna göre şekil aldığına göre 30 dk sürer. düzeltmeler de 5-10 alsa.. hesap et senn... düz mü şekilli mi istedin.. kuaförün el hızına bağlı .. benim düz saçımı kabiliyetsin bir kuaför ... saçım inca telli düz yoğun da değil 30-45 dk. anca bitirir... Bu sadece föön ...
kesimi dahil et sen..

Yani eli yavaşda olsa hızlıda olsa anca...

Son düzenleme:
boyunuz kısa saçınız çok uzunsa ayakta kesim yapmış olabilir
birkaç kez denk gelmiştim
ama bunu tüm kuaförlere mal etmek yanlış olur
ben gittiğim kuaförleren memnunum
kadın kuaförlerden de ben hazzetmiyorum nedense
fönlerini filan hiç beğenmiyorum ya da bana denk gelenler öyleydi

boyunuz kısa saçınız çok uzunsa ayakta kesim yapmış olabilir
birkaç kez denk gelmiştim
ama bunu tüm kuaförlere mal etmek yanlış olur
ben gittiğim kuaförleren memnunum
kadın kuaförlerden de ben hazzetmiyorum nedense
fönlerini filan hiç beğenmiyorum ya da bana denk gelenler öyleydi

Aynen!:13:
Kuaförlüğün erkek mesleği olduğuna inanırım ben mesela..:21:

Aynen!:13:
Kuaförlüğün erkek mesleği olduğuna inanırım ben mesela..:21:

evet bence de, hangi kadın başka bir kadını kendi eleleriyle güzel yapar ki
kadınlar olarak kıskanç yaratıklarız ayol :60:
şaka bir yana fön filan güç istiyor hakikatten o saça asılmadı mı düzelmiyor :)

Son düzenleme:
benim de bir kere saçım uzun boyum ise kısa olduğu için ayakta kesmişti kuaför çünkü kendisi benden de kısaydı. ama yakınlaşacağı bi durum yokki zaten saçını önüne eğiyorsun uzaktan kesiyor. en kötüsü de ya ben yanlış anlıyorsam duygusu, rezillik çıkarmaktan korkuyoruz biz kadınlar işte. ama ayda yılda bir gittiğim için kadın kuaföre hiç rastlamadım ben açıkcası, genelde saç işini erkekler yapıyor.

Konu içeriği nedeniyle "Bir Derdim Var" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

canım benım de bı kere ayakta kestı ama oyle yakınlasma degme olmadı ama daha sonra yakınlastı aslında dının kurallarına uysak hıc bı sey basımıza gelmıyecek bende artık bayan calısanalra gıdıyorum

Ayakta saç kesilir ama uygunsuz yerlerinin sana değmemesi lazım.
Mantıken,sana o derece yaklaşsa,kesmek için elini kolunu rahat kullanamaz zaten.

benim saçımıda kuaför hep ayakta keser ama taciz ile ilgili yorum yapamıycam.

Saçı ayakta kesen bir çok kuaför var.
Sen bir şeyler hissettiysen taciz olabilir ama sırf ayakta kesti ve biraz yakınlaştı diye tacizci olacak değil.
Durumdan rahatsızsan bir daha gitme o kuaföre.
Ama canını çok sıkma bana tacizmiş gibi gelmedi. Sen de emin değilsin.

Back
X