• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de tacize uğradım.. hem de kuaförde:(

suan başlığıı görüncee hatırladım malesef benimdeee başıma geldii boncuk saçlardan taktırmıştımm sözlerle dokunuslar barizdi hersey hatırlamak bile istemiorum cıkarkende kartın üzerine numarasnı yazıp tutusturduu elimee allahımmm kaçıs o kaçıs bi daha oranın önünden bile geçmedimm o gün bugündür de erkek kuaförüne gitmedim:53:

arkadaş rahatsız olmuş ki yazmış, ortada bariz taciz olayı var. Anlamadığım burdaki çoğu insan erkek kuaför avukatı kesilmiş, bayan kuaförleri haset kıskanç ilan etmiş:1: Arkadaşın taciz olup olmadığı konusunda şüphesi yok ki, bundan sonra başına böyle birşey gelirse susma ve o insan denen sapığı rezil et. İnsanın başına ilk defa böyle birşey gelince ne yazık ki böyle şok olup sesini çıkaramıyor, neyse en azından bir dahakine daha tecrübeli olur, yapıştırırsın:57:

çok ilginç ayakta kesim.bu kuaförler hakikaten bir değişik.benim erkek kuaförüm de bana fön çekerken "yıllar önce sevgilim öldü" diye ağlamıştı.ben de ağlamıştım.o arada boya falan yapmıştı hatta.güzel olayım diye uğraşırken hiç bu kadar acı çekmemiştim.:31:

keşke o an yapabilceğin şeyleri yapsaydın,şimdi faydası yok ders almaya bak.ha eğer elemansa,kuaförün sahibine şikayet edebilrsin bak,ki bence git et şikayet aklı başına gelsin.

teyzem anlatmıştı,iki erkek aralarında konuşuyormuş,biri kuaför açmış,diğeri kendisini eleman olarak almasını istemiş ve şöyle demiş "kadınların saçlarıyla uğraşınca sevişmiş kadar oluyorum onlarla"

Hay Allahım ne sapık insanlar var yaa..! Evet ayakta saç kesme olayı var ve genelde uzun saçlılar için bu kesim..Taciz olayına gelince evet tacize uğramışsın,dokunduğunu hissettim dedn ya oradan belli zaten..Bidaha uğrama oraya bence pis sapıklar..

şu tacizcilerin Allah belasını versin ya
diyecek laf bulamıyorum!!!!!!!!!
bir kaşık suda boğulun emi

ayakta sac kesiyorlar canim
kendine kizma insan yakistirmasi bile ayip geliyor :57: var öyle insanlar maalesef bi yakinimada benzeri olmustu

Allah belasını versin böylelerinin !
Şikayet etmelisiniz ve kuaföre sık sık gitmediğinizi belirtmemelisiniz . Aksi takdirde mağdurken suçlu olursunuz ...:47:

büyük konusmak gibi olmasin ALLAH KIMSENIN BASINADA VERMESIN...ama kuafor ayakta kesicem dedigi zaman zaten sizin dusunmus olmaniz lazim hic ayakta sac kesilirmi? nerde gorulmus ha belki duzeltme felan yapinca boyuna bakmak icin bi kalkarsin ama sacin tamaminin ayakta kesildigini hic duymadim vede diorsunki sacimi yikarken masaj gibi bisey yapti zaten orda kendini belli etmis bence rahatsiz oldugunuzu dile getirmeniz lazimdi ne kadar kuafore SIK gitmio olsanizda bi sormaliydiniz ayakta sacmi kesilir?:50:

büyük konusmak gibi olmasin ALLAH KIMSENIN BASINADA VERMESIN...ama kuafor ayakta kesicem dedigi zaman zaten sizin dusunmus olmaniz lazim hic ayakta sac kesilirmi? nerde gorulmus ha belki duzeltme felan yapinca boyuna bakmak icin bi kalkarsin ama sacin tamaminin ayakta kesildigini hic duymadim vede diorsunki sacimi yikarken masaj gibi bisey yapti zaten orda kendini belli etmis bence rahatsiz oldugunuzu dile getirmeniz lazimdi ne kadar kuafore SIK gitmio olsanizda bi sormaliydiniz ayakta sacmi kesilir?:50:

benimde saçımı ayakta kesiyor kuaför ama taciz etmiyor taciz edilip edilmediğini en iyi kendisi anlar zaten ama o an sesini çıkaramamış.

benimde saçımı ayakta kesiyor kuaför ama taciz etmiyor taciz edilip edilmediğini en iyi kendisi anlar zaten ama o an sesini çıkaramamış.

neden ayakta kesiyorlar oturacak yermi yok ben anlamadim o kadar kuafore gittim hic hatirlamiorum ayakta sac kestirdigimi:53:

neden ayakta kesiyorlar oturacak yermi yok ben anlamadim o kadar kuafore gittim hic hatirlamiorum ayakta sac kestirdigimi:53:

kuaförün tarzına bağlı tabi kısa saçlıları oturtarak kesebilirler ama kuaförler genelde uzun saçlıların saçlarını ayakta keserler azımsanmayacak bir kısmı yani.:26:

Ben Bursanin ünlü kuaförlerinden Sachada yaptiririm saclarimi hep kuaförlerin hepsi erkek hicde öyle sapik olduklarini düsünmedim düsündürücek birseyde yapmadilar

masaj olayi normaldir tam o bahsettiginiz kisimda sinirler var ve oraya hafif baski uygulaninca rahatlama hissediyorsunuz ( en azindan 2 aydir gittigim fizyoterapistim öyle anlatti)

ayakta kesme durumu bence cok normal ben saclarimi kisacik kestirdigimdede beni ayaga kaldirip kontrol edip ayakta kesmeye devam etmislerdi

keske cekingen davranicagini lütfen biraz uzak dururmusunuz rahatsiz oluyorum deseydin

kuaförün tarzına bağlı tabi kısa saçlıları oturtarak kesebilirler ama kuaförler genelde uzun saçlıların saçlarını ayakta keserler azımsanmayacak bir kısmı yani.:26:

saclarim uzun kende kisaykende o kadar fon cektirdimm demekki bana denk gelmemis ama enterasan bi durum yani...:53:keske arkadas orda azarlayip biraksaydi :47:

sapık ruhlu insanlar tabiki her yerde var bu kuaförde de karşımıza çıkabiliyo markette de hastanede de bu yüzden ön yargılı yaklaşmamak gerekir bence benimde kuaförde başıma geldi aynı durum ama olay farklıydı tepkiyi koymak gerekiyo yanlış anlamadığınızdan emin olduğunuz noktada yoksa bütün erkekler aynıdır diyemeyiz değil mi ?

Son düzenleme:
aaaaaaaa benim de basima geldi,, elle deilde bayaa bi sözle taciz etti yane sapik.. dudak hizasindami kesiyim burun hizasindanmi diecegine dudaktanmi burnundanmi diye soruyo,,, bende dudaktan dememek icin burundan dedim :36: zavalli gibi.. sacim kisacik oldu tacizide cabasi :14:

ben de ilk defa duydum ayakta saç kesildiğini ama oluyormuş demek :37:

ya bilmiyorum da, kadınlar anlar yani o an taciz edilip edilmediğini, böyle rahatsız olduysanız demek ki öyle.. bir daha oraya gitmezsiniz olur biter..

ya çok iğrenç bir şey özellikle otobüslerde çok oluyor bu tacizler, bazen otobüse minibüse binmeyip yürüyorum ben, ne pislik adamlar var ya insan değiller.

benim de başıma gelmişti metrobüste, çekil diye ittim adamı başka tarafa geçtim, bak aklıma gelince yine midem bulandı of :47:

Back
X