• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de tacize uğradım.. hem de kuaförde:(

ayakta saç kesildiğini ilk defa duydum yaa ama kesiliyomuş sanırım burda yazılanlara göre ama adam bariz yaklaşmaya çalışmış canım saça masajı anladım da boyun beni düşündürdü bide bazı yerler değmiş töbe töbe ya

benim saçlarım belimde ve gittiğimde uçlarından aldırmak istediğimde ayağa kaldırıyorlar anca kesebiliyorlar:) saç boyuna bağlı. ama neden tepki vermedin anlamadım. keşke "biraz uzak durur musunuz bende panik atak var da" fln gibi atsaydın bişeyler. yada tahmin ettiğim yerlerini değdiğinde siz napıyorsunuz fln diye çıkışsaydın.
asla çekingen olmayın. karşınızdaki yaparken utanmıyor da siz ona kızarken mi utanıcaksınız? ayrıca yanlış anladıysam günahını almayayım diye de düşünmeyin bence. erkekler dışarıda dikkatli olmak zorundalar bayanları rahatsız etmemek için eğer herangi bişeyden rahatsız olduysanız tepki verin bu sizin en doğal hakkınız merak etmeyin kimse garipsemez tam tersi destekler ve o zor durumdan kurtulursunuz. bence biraz saf bir yapınız var bu size ders olsun dışarıda insanlara çok dikkat edin size yarım metreden fazla yaklaşmalarına izin vermeyin

Bayan kuaförlerden hiç hoşlanmıyorum, saça feci gaddar davranıyorlar. Erkekler bu konuda daha nazik kesinlikle. En son gittiğim bayan kuaför saçımı öyle bir taramaya kalkmıştı ki, ben sinirle elinden tarağı almasam, çekiştirmekten boynumu kırabilirdi. :D

Kuaförün sapığı olmaz mı, elbette olabilir ama ben anlattıklarınızdan pek o sonucu çıkarmadım. Rahatsız olmuş olabilirsiniz ama iş taciz boyutuna varsaydı, bunun rahatsızlıktan farklı şeyler hissettireceğini düşünüyorum. Mesela ben öyle bir durum hissetsem, en iyi ihtimalle o saç kurutma makinasını alır adamın kafasında kırardım.

saçımı kestirmek için kuföre gittim iki gün önce. kuafor de erkekti.
ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptı:53: sesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değdi:53: tabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kuaföre sık giden biri değilim, ayakta kesilir mi kesilmez mi bilmiyordm.
kendime çok kızıyorum şuanda:84: bundan sonra bir erkek kuaföre asla gitmem:47:
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin :kkk:

saç ayakta kesilebilir arkadaşım..ben bi çok bayan kuaförde ayakta durark kestirdim..oturunca sandalyede basık kaldığından bazen eğilerek yapmak olmuyor kuaför zorlanabiliyor saç uzun diye..oyüzden ayakta durmanı bağlama ona hemen..ne yani banada yaşlı kadınmı taciz etmeye kalkacaktı:))insanların mesleğini nasıl kolay yapıyorsa yapsın ama bunu art niyettir diye düşünme böle hemen..hata sendede var..sen susarsan adamında hoşuna gidiyr diye düşünmüş olabilir çok var öle izin veren kadınlar başka bu gibi siteyede bakarsan göreceksin iğrenç tipleri..o yüzden susmakla hata etmişsin..yada rahatsız oluyorsan en azından ;biraz uzuklaşırmısınız diyerek tepkinizi oraya koyabilirdiniz..bir daha oraya gitmeyin bence çünkü susmanız dediğim gibi yanlış anlaşılmanıza yol açmış olabilir arkasıda gelebilir buyüzden..geçmiş olsun arkadaşım..sivri uçlu tokayı elinde tutacaktın yaklaştıkça batırıp sonra aa afedersiniz uzaklaşsanız olmazdı diyecektin:)))))

Son düzenleme:
Bayan kuaförlerden hiç hoşlanmıyorum, saça feci gaddar davranıyorlar. Erkekler bu konuda daha nazik kesinlikle. En son gittiğim bayan kuaför saçımı öyle bir taramaya kalkmıştı ki, ben sinirle elinden tarağı almasam, çekiştirmekten boynumu kırabilirdi. :D

Kuaförün sapığı olmaz mı, elbette olabilir ama ben anlattıklarınızdan pek o sonucu çıkarmadım. Rahatsız olmuş olabilirsiniz ama iş taciz boyutuna varsaydı, bunun rahatsızlıktan farklı şeyler hissettireceğini düşünüyorum. Mesela ben öyle bir durum hissetsem, en iyi ihtimalle o saç kurutma makinasını alır adamın kafasında kırardım.

haklısın..benimde kafam geriye gitmekten boynum şekil değiştirip arkaya dönecek yanii bigün:)))erkek kuaförüm hiç olmadı..ya hani saç ıslanıyo arkaya taranıyo kel gibi olunuyor ya iğrenç gelio gözüme oan nefret ediyorum kendimden bide gülme krizi geliyor bana aynaya bakınca..erkek kuaför olunca iice gerilirim ben yahu helede eli üşengeçse:)

bende erkek kuaförleri severim daha ciddi işlerini yapıyorlar ve daha ustalar sanki..
ama ilk kez gidiyorsan çekinmiş öyle hssetmiş olabilirsin..

benimde aklıma su geldi kuaförde yalnızmıydınız? kuaförde sadce o ve siz mi vardınız? eger öyleyse adam fırsatı kaçırmak istemez ama yok müşteri felan veya başka çalısanlar varsa helede bayan çalışan varsa asla buna kalkısamaz gibi geliyor bana neyse birdaha da gitmezsiniz olur biter

Ayakta kesim vardır hatta uzun saçlarda hep ayakta keserler. Mutlaka tanıdığınız güvendiğiniz iyi bi yere gidin.

ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptı:53: sesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değdi:53: tabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin :kkk:

niye ses çıkarmadın ki döndügün gibi suratına şamarı indirseymişsin
hiç bilmedigin yerde saç mı kestirilir yani herşeyden önce elini bilmedin yere bence saç da güvenilmez ya neyse yıllardır aynı yere gidersin bir süre sonra kardeş olursun çıplak olsan önlerinde başlarını kaldırıp bakmazlar
kuaför bakkal manav kim olursa olsun biz sustukça onlar azıyı ele alıyorlar hiçbirşey için geç degil git yüzüne tükür çık o dükkandan ayıba ayıp diyeceksin ki ........likten vazgeçmese bi,le enazından cesareti kırılacak !!!!!!!!!!!

İşin uzmanı saçınızı nasıl kesmek istiyorsa öyle keser!

Buna mani olmak kabalıktır belki..ama!!!

Siz kuaförün size baya bir değdiğini söylemişsiniz!

İşte burada durup düşünmek lazım..

Hangi kuaför değe değe saç kesermiş alnını karışlarım!

Tacizle karışık bir saç kesimi seansı geçirmişsiniz galiba.

Bir daha o kuaföre gitmeyin..:15:

Ayakta kesmesi bariz bir bahane yani...
Ben zaten kadın kuaföründe erkeğin çalışmasını hiç anlamış değilim...

Ayakta kesmesi bariz bir bahane yani...
Ben zaten kadın kuaföründe erkeğin çalışmasını hiç anlamış değilim...

Erkek kuaförlerin,kadınlara göre ustaların ustası olduğunu çoğu kadın inkar edemez.
Bu bir gerçek!Eskiden gittiğim kuaför erkekti çok efendi birisiydi.
Bırakın deymeyi,insanla konuşurken bile çok efendiydi.
Zaten öyle olmasa çoğu kadın, kafasına çantayı vurduğu gibi terk ederdi kuaförü.

Bana da taciz gibi gelmedi, o bahsettiğiniz masajı bir çok kuaför salonu uygular zaten.
Ayakta kesmeye gelince de ben çok kestirdim ayakta, hem saç hem boy uzun olunca eğri kesim yapmamak için ayağa kaldırır kuaförler, duyulmadık bir uygulama değil.
1.5 saat de gayet normal, bence siz kuruntu yapmışsınız biraz.

insan anlar heralde taciz olup olmadığını illaki temas olur ama bunu abartacağını sanmıyorum arkadaşın gerçekten etmesi gereken temastan daha fazla yakınlaşmış olabilir bahsettiği kuaför ben de bir kere denk geldim de böyle çok yakınlaşma falan olmadı sözleriyle belli etti ben oturarak kestirmiştim uçlardan kırık aldıracaktım ama çocuğun eli iki saat omzumu sıvazladı aynadan beni seyretti saçıma yorum yaptı iltifat etti 1 saatim gitmiştir altı üstü kırık aldırmak için parayı uzatmak için cüzdanımı ararken alnıma düşen kahküllerimi eliyle geri atma cüretini gösterdi güzel yüzünüzü kapamasın kahkülleriniz dedi gerizekalı ifrit olmuştum o gün bir daha da o kuaföre girmedim

yorumlarınız için teşekkür ederim. erkekler her zaman daha iyi kestiği için son bir yıldır kep erkeğe gidiyorum.
boyum ve saçlarım uzun, ayakta kesmesi ondadır yorumlardan öyle anlıyorum. aslında bildiğim bir yer ama bu sefer benim saçımı kesen başka birisiyde, galiba yeni başlamıştı. uzun sürmesini de kabul ediyorum. ama bana gerekten değdi, GERÇEKTEN. hem de defalarca. hatta bir müşteri vardı ona isterseniz dışarda bekleyin sandalyelerimiz var dedi, kız ama çıkmadı.
ama o an bişey yapamadım, ben mi yanlış anlıyorum diye. offff ama aklıma geldikçe kendime o kadar kızıyorum ki, keşke ağzının payını versydm

Tatlim Ben Kendimde Hem Bayan Hem Erkek Kuaförüyüm ..
Yaklasik 4-5 Sene Calistim O Meslekte ..

Bazen Zorlandigim Uzun Boy Saclarda Bende Ayakta Kesim Yapiyordum ..
Gögüs Üstünde Biten Saclarda Ister Istemez Temas Ediyorsun Müsterinin
Gögüs Kismina .. Ama Bu Iki Saniyelik Birsey Yani elleme veya cok uzun degme gibi bisey olmuyor ..

Sac Yikamaya Gelince .. Biz Hep Müsterilere Özel 5.dk Boyunca Sakinlestirici
Masajlar Uygulardik Sampuanla .. Kadin Erkek Fark Etmiyordu ..
Cünkü Müsteri Memnuniyeti Icin Cok Önemli Böyle Kisa Masajlar ..

Birde Bisey Daha Dilegetirmek Istiyorum ..
Bizde Stajer Bir Kiz Vardi Üst Kismi Oldukca Dolgundu Ve Diger Kalfa Arkadasim Ona Sac Yikmasini Ögretmek Icin Hem Erkek Hem Bayan Müsterilerin Saclarini Yikatiyordu ..
Üst Tarafi Dolgun Oldugu Icin Müsterinin Basina Havluyu Sararken Filan Ister Istemez Degmeleri Oluyordu .. Yani Simdi Adam Aaaa Bu Kiz Bana Taciz Etti Tarik Etti Demesi Normalmi ?
Bence Degil Cünkü Bu Istek Disi Bisey .. Görünüsüyle Alakadar ..

Ama Sen Sana Taciz Hareketinde Bulundugunu Üstüne Basa Basa Söylüyorsun ..
Benden Tavsiye Esiyle Ayni Is Yerinde Calisan iyi Bir Kuaför Bul .. Ozaman Bidaha Öyle Seyler Yasamassin ..

Ayyyy ayni tuzaga bende düstümmm bikere. Yanindaki calisani para bozdurmasi icin biyere yolladi, ikimiz kaldik. Beni ayaga kaldirdi, ve affedersiniz arkadan öyle bi sürtünmeye basladi ki. Bende ayni senin gibi anlayamadim, acaba bana mi öyle geliyor dedim. Icime girecegini farkedince ben yoruldum oturmak istiyorum dedim. Artik gönül rahatligi ile kuaföre bilde gidemeyecez, cok yazik...

taciz edecekse oturup keserken de eder genellemek istemiyorum ama bazı erkek kuaförler ne yazık ki kadına dokunmayı çok seviyorlar taciz olduğunu farketsek de ses çıkaramadığımız için sadece kendimizi geri çekmek,surat asmak gibi tepkilerle rahatsızlığımızı belli etmeye çalıştığımız için de buna devam ediyorlar.şu var ki erkek kuaförler kadınlarla çok samimiler benim eşim iyi ki bayan kuaförü falan değil ben katlanamazdım şahsen

Oldum olası erkek kuaförlerini sevmem çok konuşuyorlar. Bir de bu saçı kim kesti muhabbeti her kuaförün ağzında. Taciz niyetiyle yaptıysa de belli etmeden dokunmuş bence yazdıklarına göre bana taciz etmiş gibi geldi yakınlaşmadan da saçını kesebilirdi. Boşver hiç kafana takma bu tür tacizler her an her yerde başımıza gelebilir. Bundan sonra daha dikkatli olursun.

Back
X