Ben de tacize uğradım.. hem de kuaförde:(

evet bence de, hangi kadın başka bir kadını kendi eleleriyle güzel yapar ki
kadınlar olarak kıskanç yaratıklarız ayol :60:
şaka bir yana fön filan güç istiyor hakikatten o saça asılmadı mı düzelmiyor :)

birkac kadin kuafore gittim kesimleri tamamen pismanlikla sonuclandi, yikama ve fonde de sacim yolunmus gibi hissettim... asilmayi cok iyi basariyolar...

ayakta sac kesilebilir...
izmirdeki bir kuafore katli sac kesimi yaptirdigimda(1-2 defa) basima one egdirip falan kesmisti herkesin yontemi farkli olabilir...
masaja gelince...
saca enseye masaj yapilabilir ama bu adam ne kadar ileri gitti bilemeyecegim...

erkek kuaförler kesinlikle bayan kuaförlerden daha iyidir çektikleri fön daha uzun sürer ve hangi modelin yüzümüze gideceğini daha çabuk anlarlar bu yüzden erkek kuaförleri tercih ederim ikincisi bi çok kez ayakta kesildi saçım arkadaşında dediği gibi oturarak kesilen saçta daha çok hata yapılabilir hatta bi keresinde saçımı kesiyodu kuaför oturarak bacak bacak üstüne atma saçın yamuk olur dedi :52:

ben ilk defa duydum ayakta saç kesildiğini:31:

al benden de o kadar ama şu var taciz söz konusuysa eğer burası bi kuaför ve başka insanlarında olması kaçınılmaz kimse görmedi mi farkretmedi mi anlayamadım doğrusu:26::26::26: ve senin anladığın gibiyse nasıl cesaret etmiş orda kafasına bişey geçirseydin ya yada bağırsaydın ben olsam rezil ederdim onu orda o ne demek yaa:47::47::47:

bir kuaför eşi olarak şunu söylemeliyim ki evet ayakta saç kesiliyor. bu tarz ile alakalı. birde benim eşim uzun boylu olduğu için müşterinin oturduğu koltuk kısa kalıyor, ve sürekli ayakta durduğu için beli ağrıyor. bazen ayaklarını açarak fön çekiyor. eşimde ayakta saç kesiyor. ve saçların her iki yanının uzunluğunun eşit olup olmadığını anlamak için ortada ayırıp ön tarafta tutarak, aynadan kontrol ediyor. ayrıca yıkama setinde müşteri isterse masajda yapıyor. müşteriler kuaförlerini severse aileden biri olarak görebiliyor. eşimde müşteriye sohbet ederken iltifat eder, moral verir. (tabi herkese değil, bunu kabul eden var, etmeyen var.) bunlar müşterinin memnun olup rahat etmesi için gerekli şeyler. belki sen yalnış anlamış olabilirsin.
yada o an uyarıda bulunabilirdin!

Son düzenleme:
ayakta saç kesen kuaför var evet
benim kuaförümde son düzeltmeleri ayakta yapar sebebini sorduğumda
kafan top gibi oturuken düzgün durmuyosun kurt var gibi ondan ayakta kontrol ediyorumm demişti ve erkektir.
çok da süper saç keser saç yapar
art niyetli olacağını sanmıyorum sana değen beline fön makinası için taktıkları zımbırtı olabilir.
sonuçta göğüs hizasında kes dediğimde adam saçı kavradığında eli değiyo bazı yerlere
ben erkek kuaförü tercih ederim sanki daha özenli ve nazikler bayan kuaförlere göre.
sen işini iyi yapanı bul da cinsiyeti eksik kalsın bence..

Buda bir huy olsa gerek ama gerekdiğinde erkek kuaföre gidiyorum ama genelde bir erkek kuaförün saçımı kesmesi enseme boynuma vs kötü niyetsizde olsa dokunması hoşuma gitmiyor.Şimdiye kadar şükür başıma kötü birşey gelmedi erkek kuaförlerden ama hoşuma gitmiyor işde:61:

ben de genelde erkek kuaför tercih ederim saç kesimi ve fönde... tabi bilinen güvenli,kaliteli bir yer olması önemli
hatta gelin başımı bile erkek kuaföre yaptırmıştım muhteşemdi...bana bayanlardan
daha güzel işlerini yapıyorlar gibi geliyor .
ama dediğim gibi her yere de gidilmez bilinen bir yer olması önemli sen de ilk kez gittiğin için garibine gitmiş olabilir çünkü ayakta saç kesiliyor özellikle kat ayarı yaparken ...
ama masajı ilk kez duydum hani erkek berberlerinde oluyormuş her zaman ama bayan kuaföründe tercihe bağlı olabilir adamın nezaketen sorması gerekirdi masaj da istiyor musunuz diye...onun dışında
özellikle bir yere değme söz konusu mu onu da siz bilebilirsiniz tabi herkesi aynı kefeye koymayalım ama bütün erkek kuaförleri zan altında bırakıyor ...

okadar kuaföre giderim (erkek)..boyundan masaj yapıldığını ne duydum ne de gördüm..burda bir art niyet olduğu belli

saçımı kestirmek için kuföre gittim iki gün önce. kuafor de erkekti.
ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptı:53: sesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değdi:53: tabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kuaföre sık giden biri değilim, ayakta kesilir mi kesilmez mi bilmiyordm.
kendime çok kızıyorum şuanda:84: bundan sonra bir erkek kuaföre asla gitmem:47:
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin :kkk:

bazı kuaförler saçı ayakta keserler
özellikle de uzun saçları
çok normal bir şey bu.

saçımı kestirmek için kuföre gittim iki gün önce. kuafor de erkekti.
ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptı:53: sesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değdi:53: tabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kuaföre sık giden biri değilim, ayakta kesilir mi kesilmez mi bilmiyordm.
kendime çok kızıyorum şuanda:84: bundan sonra bir erkek kuaföre asla gitmem:47:
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin :kkk:

oyuna geldinmi gelmedinmi bilmiyorum ama ayakta saç kesiliyo arkadaşım..bnm kuaförümde bazı modelleri ayakta kesiyo üstelik kadın...

Saç ayakta kesilir:40:
ama size degecek kadar yakın olması gerektiğini sanmıyorum.

Peki madem farkettiniz neden ne oluyo beyfendi demediniz?
ben farketsem bariz belliyse niyeti.kesimini oldugu gibi bırakır cıkarım
ordan elbet duzeltilir baska yerde
ama yanlıs anlama ihtimalinizi bilemeyiz tabiki..

Son düzenleyen: Moderatör:
büyük konusmak gibi olmasin ALLAH KIMSENIN BASINADA VERMESIN...ama kuafor ayakta kesicem dedigi zaman zaten sizin dusunmus olmaniz lazim hic ayakta sac kesilirmi? nerde gorulmus ha belki duzeltme felan yapinca boyuna bakmak icin bi kalkarsin ama sacin tamaminin ayakta kesildigini hic duymadim vede diorsunki sacimi yikarken masaj gibi bisey yapti zaten orda kendini belli etmis bence rahatsiz oldugunuzu dile getirmeniz lazimdi ne kadar kuafore SIK gitmio olsanizda bi sormaliydiniz ayakta sacmi kesilir?:50:

Eğer müşterinin saçı çok uzun ise kesilir. Bir keresin de benim de sık sık gittiğim bir kuaför saçımı ayakta kesmişti hatta ben buna şaşırmış ne münasebet demiştim ama saçınız çok uzn mecburum demişti. çünkü saçım neredeyse kalçama kadardı. Yani ayakta saç kesmek saçın çok uzun olduğu durumlarda normal. . Boyna saçın olduğu kısma bütün kuaförlerde masaj yapıyorlar kan dolaşımını hızlandırması için. Ama anormal olan kuaförün fazla yaklaşmış olması. Çünkü benim saçımı keserken kuaför aramızda mesafe bırakmıştı. Bir kadın neyin taciz neyin taciz olmadığın hisseder. Sadece düşünmemeye çalışın. Aklınızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Mümkün ise bir daha o kuaförün önünden bile geçmeyin. Kendinize de kızmayın. İnsan bazen böyle durumlarda nutku tutulduğu için tepki veremiyor.

ayrıca bir kuaförün sapıklığı yüzünden bütün erkek kuaförleri suçlamayalım arkadaşlar işini çok saygılı yapan kuaförler de var.

Son düzenleme:
adamın biri enseme masaj yapacak ben onu tarihin karanlık sayfalarına gömmeyeceğim ha!
arkadaşım sen niye sustun?

canım kuaför ayakta kesim yapar, şov yapmak için yapar bunu da. ama senin kuaför şov amacında değilmiş anladığım kadarıyla. geçmiş olsun..

canım bu olayı kadın-erkek diye ayırmak da çok doğru bir ayrım değil..neden dersen ben de seninkinin benzeri bir durumu lazer epilasyona gittiğim biryerde yaşadım ve üstelik vucut da değil sadece yüz yaptırıyordum buna rağmen oldu... aynen senin gibi ben de emin olamadım suçlamak istemedim ancak olay olup bittikten sonra değerlendirdiğimde öyle olduğunu anlamıştım..ve bir daha oraya gitmedim...ama işin ilginç bir noktası vardı ki bunu yapan kişi de 35 yaş üstünde ve giyimi süsü makyajı da yerinde bir kadındı...malesef taciz sade karşı cinsten gelmiyormuş...

Son düzenleme:
Bilmediğin bir kuaföre gidiliyorsa Bayan kuaförlerin tercih edilmesinden yanayım.. Uzun yıllardır erkek kuaförünüz vardır onu bilemem..

Bir arkadaşımın erkek arkadaşının askerlikte kuaför bir askerlik arkadaşı olmuş ve adam demiş ki benim işim gibi iş var mı hergün kaçtane kadına yaklaşıyorum saçlarını elliyorum şok oldum duyunca:53: Kızada kızmış hatta bunu duyunca sendemi erkek kuaföre gidiyorsun asla gitmeyeceksin birdaha diye.. Ve çok zor durumda kalmadığım sürece bir daha asla erkek kuaföre gitmeme kararı aldım insanların içi dışı belli olmuyor çünkü..

Son düzenleme:
Back
X