Ben deliyim?Bu adeta psikolojik hastalık.

Bence bi hastalik olarak deilde bi cocugun evcilik oynamasi gibi birsey bu..
Bende uyumadan once sunu soyle yapicam boyle yapicam diyip hayal kuyar kafamda yasardim :D

Ben yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
Hepimiz zihnimizde nerelere gidip geliyoruz, kimlerle kavga edip cevaplar veriyoruzi . Sanırım yalnız kalmışsın bu aralar.

Ne yalan söyleyim bende cok yapiyorum bunu hatta temizlik yaparken falan bi senaryo kurup gorumcem ve kayinvalidemle kavga etmisligim bile var :halay:

:KK70:İnanmazsın geçenlerde epey acılı bir müzik dinlerken o şarkıyı ölmüş sevgilime yazdığımı hayal edip bir ağladıım bir ağladım o sırada beni gören biri olsa yapar helvasını taziyeye gelir o kadar :KK70:sonra sildim burnumu işime devam ettim :KK3:
Bunu bende yapiyorum ama ben kendimin öldügünü ve beni uzen herkesin cenazemde pismanlik gozyaslari dokmelerini hayal edip hazla uzuntu arasinda gidip gelip agliyorum :KK70:

Ya birde sey var ben araba kullanamiyorum ehliyetim yok ama cok isterdim kullanmayi atiyorum yolda yururken kulaklik takip sanki ustu acik araba kullanip arabamda da dinledigim muzigin caldigini hayal ediyorum :KK22: yalniz bu konu iyiymis valla yalniz olmadigimizi anladik hepimiz :KK50:

bende aynısını çok sinirlendiğim veya üzüldügum zaman yapıyorum.karşimda kızdığim kişi varmış gibi konuşuyorumda konuşuyorum.içimi döküyorum:KK48:

Ya birde sey var ben araba kullanamiyorum ehliyetim yok ama cok isterdim kullanmayi atiyorum yolda yururken kulaklik takip sanki ustu acik araba kullanip arabamda da dinledigim muzigin caldigini hayal ediyorum :KK22: yalniz bu konu iyiymis valla yalniz olmadigimizi anladik hepimiz :KK50:
Aynen ya psikolojik olarak rahatladım.Hayır yani sayımızı bilelim.Deliysek dünya çeksin kahrımızı
Akıllı olduk da noldu?

Kıız ! Sen resmen beni anlatmışsın . Bende diyorum bu sadece bana mı özgü :KK70:

Ben de terazi burcuyum . Burcumuzun getirdiği bir özellik bence . Creativite yani yaratıcılık .

Sanki o müziğin temasına kaptırıyorum kendimi :) Mesela üzgün konulu bir müzikte olmayan sevgilimden ayrılmış gibi triplere giriyorum .. ama böyle kafamda sanki onunla konuşuyorum intikam planları falan ilerliyo senaryo :KK70:

Ama hayal olduğunu biliyorum ve bu hoşuma gidiyor . Sanırım gerçek dünyanın hoşnutsuzluğunun bir göstergesi bu kaçış .

Mesela böyle kıpır kıpır bir müzik kendimi ona kaptırıyorum sanki kırlarda yürüyen bir kız gibi ya da çok ünlü bir sanatçıymış gibi falan hissediyorum :KK70: :KK70:

Ya da bir film izlediğim zaman çok etkilemişse o karakter gibi davrandığımı fark ediyorum .

Biliyor musun bu aslında delilik falan değil . Aşırı hayalgücü . Ve bu bir nimet . En azından benim için . Mimarlık okuduğum için buna ihtiyacım var . Daha yaratıcı olabiliyorum bu sayede . Kendimi o tasarım binalarımın içinde çok rahat hayal edebiliyorum ve daha güzel işler yapabiliyorum :KK66:

Bence fırsata çevir sende . Herkese nasip olmaz
Bende terazi burcuyum ve bende çok hayal kurarım.

Kaç yaşındasın. Yorumlara bakmadım eğer cevapladıysan. Ama insan bazen böyle dönemden geçer ya deli değilsin içini boşaltıyorsun böyle. İçinde derdin varsa git yüzüne söyle ya sana dert olacağına ona olsun

Bunu bende yapiyorum ama ben kendimin öldügünü ve beni uzen herkesin cenazemde pismanlik gozyaslari dokmelerini hayal edip hazla uzuntu arasinda gidip gelip agliyorum :KK70:
Evet bunu da zaman zaman düşünüyorum ama insanlar nasıl helak oluyor bi gör :KK70: sanırsın eşi benzeri görülmemiş biri ölüyor :KK70: bi keresinde kim milyoner olmak ister yarışmasında jokersiz birinci olmuştum çok fiyakalıydı :KK53:

Kıız ! Sen resmen beni anlatmışsın . Bende diyorum bu sadece bana mı özgü :KK70:

Ben de terazi burcuyum . Burcumuzun getirdiği bir özellik bence . Creativite yani yaratıcılık .

Sanki o müziğin temasına kaptırıyorum kendimi :) Mesela üzgün konulu bir müzikte olmayan sevgilimden ayrılmış gibi triplere giriyorum .. ama böyle kafamda sanki onunla konuşuyorum intikam planları falan ilerliyo senaryo :KK70:

Ama hayal olduğunu biliyorum ve bu hoşuma gidiyor . Sanırım gerçek dünyanın hoşnutsuzluğunun bir göstergesi bu kaçış .

Mesela böyle kıpır kıpır bir müzik kendimi ona kaptırıyorum sanki kırlarda yürüyen bir kız gibi ya da çok ünlü bir sanatçıymış gibi falan hissediyorum :KK70: :KK70:

Ya da bir film izlediğim zaman çok etkilemişse o karakter gibi davrandığımı fark ediyorum .

Biliyor musun bu aslında delilik falan değil . Aşırı hayalgücü . Ve bu bir nimet . En azından benim için . Mimarlık okuduğum için buna ihtiyacım var . Daha yaratıcı olabiliyorum bu sayede . Kendimi o tasarım binalarımın içinde çok rahat hayal edebiliyorum ve daha güzel işler yapabiliyorum :KK66:

Bence fırsata çevir sende . Herkese nasip olmaz
Evet bende teraziyim ve eskiden her muzik dinledigimde şimdi pek vaktim olmuyor bi senaryo yazip oynardim bende

Back
X