Gecen hic durumum yok diyodun. Estetigi nasil yaptircan merak ettim??onun bi çok konularına sohbetlerine katılmışımdır.Hastalık derecesinde olmasada bende kendimi beğenmeyenlerdenim özgüven sıfır.Çokmu çirkinim bilemiycem ama en azından çirkin yerime bilsem estetik yaptırırım o noktaya.Bu sorunlar ergen dönem de mantıksız konuşmalardan kaynaklanıyor ki insanın aradan 20 yılda geçse özgüveni gittimi yerine gelmiyor olmuyor yapamıyorum.bir kaç resmim var ama lütfrn yargılamadan yorum yapın arkadaşlar bu benim sucum değil düşüncelerimi ben oluşturmuyorum neticede.
kredi çekicem ne yapayım kibattı balık yan gider.Gecen hic durumum yok diyodun. Estetigi nasil yaptircan merak ettim??
benle eşim canımProfil foto daki sen misin
Bunu yazmak istemezdim ama cidden başka dert vermesin Allah.onun bi çok konularına sohbetlerine katılmışımdır.Hastalık derecesinde olmasada bende kendimi beğenmeyenlerdenim özgüven sıfır.Çokmu çirkinim bilemiycem ama en azından çirkin yerime bilsem estetik yaptırırım o noktaya.Bu sorunlar ergen dönem de mantıksız konuşmalardan kaynaklanıyor ki insanın aradan 20 yılda geçse özgüveni gittimi yerine gelmiyor olmuyor yapamıyorum.bir kaç resmim var ama lütfrn yargılamadan yorum yapın arkadaşlar bu benim sucum değil düşüncelerimi ben oluşturmuyorum neticede.
Estetik degil de sac rengini degistirsen iyi olur. Cok kotu duruyo.kredi çekicem ne yapayım kibattı balık yan gider.
o saçlar boyandı bu konuyu ilk ve son açmam kşi bi daha açmam insanlar beni yanlış anlamasın özgüvensizim bu da bir dert diye düşünüyorumEstetik yaptırcak bişiyin yok bence gayet düzgün yüzün var kaç kilosun bu arada ? Dip boyan gelmiş sanırım ayrıca saçlarını koyulaştır bence daha genç durursun giyim tarzında biraz benim zevkim dışında örneğin boynuna taktiğın o süs çoookk geçmiş zamandan kalma çok takıp takıştırmışsın. Hem saçlarını toplayıp taç takmışsın hem küpe hem tasma takmışsın .. Biraz sadee giyin süslü pullu şeyler gitmez yaşına (diğer fotolarına da baktım canım :)
özgüvende allahtan dimi cnm ama haklısınFotodaki sen isen bence hos bir bayansin allah herseyini yerli yerinde yaratmis.. buna sukretmeli insan.. guzellik gorecelidir birisi size cirkinsin sen deyince sen cirkin olmuyorsun eşin seni begenmiski ewlenmis gersini ne yapcan boswer.. estetige gerek yok bencr biraz kendini sew.
:) yüzüm yapılı ondandırAlt çene biraz üst çeneden ileri doğru sadece ama o da cool'luk vermiş. (Belki diş teli ile duzeltilebilir.)
Bir de kilo verin bence
Valla diğer insanları bilemem ama ben fikir vermeye çalışıyorum .. O zaman saç rengini değiştir koyu yap gözlerinin altına kalem çekme akmış gğzel durmamış üstüne eyelıner çek biraz zayıfla birde kapşınlu tişört giyinme canım daha klasik giyin seni kilolu göstermişo saçlar boyandı bu konuyu ilk ve son açmam kşi bi daha açmam insanlar beni yanlış anlamasın özgüvensizim bu da bir dert diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?