ben derya değilim ama onun gibi kendime güvensizim

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
onun bi çok konularına sohbetlerine katılmışımdır.Hastalık derecesinde olmasada bende kendimi beğenmeyenlerdenim özgüven sıfır.Çokmu çirkinim bilemiycem ama en azından çirkin yerime bilsem estetik yaptırırım o noktaya.Bu sorunlar ergen dönem de mantıksız konuşmalardan kaynaklanıyor ki insanın aradan 20 yılda geçse özgüveni gittimi yerine gelmiyor olmuyor yapamıyorum.bir kaç resmim var ama lütfrn yargılamadan yorum yapın arkadaşlar bu benim sucum değil düşüncelerimi ben oluşturmuyorum neticede.

Gecen hic durumum yok diyodun. Estetigi nasil yaptircan merak ettim??

Profil foto daki sen misin

Estetik yaptırcak bişiyin yok bence gayet düzgün yüzün var kaç kilosun bu arada ? Dip boyan gelmiş sanırım ayrıca saçlarını koyulaştır bence daha genç durursun giyim tarzında biraz benim zevkim dışında örneğin boynuna taktiğın o süs çoookk geçmiş zamandan kalma çok takıp takıştırmışsın. Hem saçlarını toplayıp taç takmışsın hem küpe hem tasma takmışsın .. Biraz sadee giyin süslü pullu şeyler gitmez yaşına (diğer fotolarına da baktım canım :)

Fotodaki sen isen bence hos bir bayansin allah herseyini yerli yerinde yaratmis.. buna sukretmeli insan.. guzellik gorecelidir birisi size cirkinsin sen deyince sen cirkin olmuyorsun eşin seni begenmiski ewlenmis gersini ne yapcan boswer.. estetige gerek yok bencr biraz kendini sew.

Bunu yazmak istemezdim ama cidden başka dert vermesin Allah.
Ne sağlık sorunlarıyla uğraşan insanlar var. Allah azadan noksan etmesin.

Profildeki sen isen estetiği nerene yaptıracaksın ki anlamadım gayet hoş bi bayansın,
Ayrıca bu kadar kalabalık bir sosyal ağa eşinle fotonu profil fotosu olarak atabiliyorsan gayet kendine güvenin var demektir.
Kredi çekilip estetik yapmak mantıklı mı allasen?

Anlattığın kadar özgüvensiz olsan fotografını burada yayımlamazdın. Boş konuşmayın.

Alt çene biraz üst çeneden ileri doğru sadece ama o da cool'luk vermiş. (Belki diş teli ile duzeltilebilir.)
Bir de kilo verin bence

o saçlar boyandı bu konuyu ilk ve son açmam kşi bi daha açmam insanlar beni yanlış anlamasın özgüvensizim bu da bir dert diye düşünüyorum

özgüvende allahtan dimi cnm ama haklısın

Saç rengin yüzüne gitmiyor koyulaştırmayı denesen çok iyi olur.

o saçlar boyandı bu konuyu ilk ve son açmam kşi bi daha açmam insanlar beni yanlış anlamasın özgüvensizim bu da bir dert diye düşünüyorum
Valla diğer insanları bilemem ama ben fikir vermeye çalışıyorum .. O zaman saç rengini değiştir koyu yap gözlerinin altına kalem çekme akmış gğzel durmamış üstüne eyelıner çek biraz zayıfla birde kapşınlu tişört giyinme canım daha klasik giyin seni kilolu göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…