Benim için 2 ya da 3 çocuğunuzun olması fark etmezdekafanız karışmasın ikiz kızlarım ve birde oğlum var eşimle ayrılmıştım velayet bende fakat babasında kalıyor.okulu daha yakın oldugu için
O yüzden şaşırdım benİki çocuklu bir anneyim..
28 nisam 2016 dogumlu mu
Dalga mi geciyorsunuz ?
Benim için 2 ya da 3 çocuğunuzun olması fark etmezde
Sürekli ikiz kızlarından bahsediyordun hatta sana 'ikizlerin varsa duble fidan yeşertirsin bugün 18 Mart içini karartma vatan için umut yeşert' demiştim
Üçüncünün bahsi hiç geçmemişti
Konularında bile girizgah şöyle oluyor
O yüzden şaşırdım ben
3 umut yeşertirim demez mi insan, 3 çocuklu bir anneyim demez mi insan böyle bir giriş yapacaksa bile konusuna
Ne alakası varhaklısınız ama önceki konuılar giriyor araya 2 kez dogum yapmamdan kaynaklı aslında.
13 Mart 2016'da iki kızınız olduğunu söylemişsiniz, oğlunuzun esamesi yok.haklısınız ama önceki konuılar giriyor araya 2 kez dogum yapmamdan kaynaklı aslında.
hayır yaaa olur mu öyle şey ne olur yapmayın.can candırNe alakası var
Doğum sayısını mı yazar insan
Bildiğimiz Türkçe 2 çocuk annesiyim diyorsun üzerine basa basa, üzüldüm diğer evladına
Aaa benim de dunyadan haberim yokmus yaSürekli bu tarz konular açan bir üye
Güzel değilim derdi ama bilmeden yorum yapamayız diye foto isterdik koymazdı
Biz bişey yapmadık kihayır yaaa olur mu öyle şey ne olur yapmayın.can candır
EVLAT AYRIMI DEĞİL YAZIM HATASI OLUYOR BAZENBiz bişey yapmadık ki
Sen yoksayıyordun, niye dedik sadece
Bir olur iki olur saçmalama istersenEVLAT AYRIMI DEĞİL YAZIM HATASI OLUYOR BAZEN
HAYIR YALANCI KONUMUNA DÜŞMEK İSTEMİYORUM DA FOTOLARINI ŞU AN EKLEYEMİYORUM YAZIM YANLIŞI DOGUM TARİHLERİ FLAN Bİ KONUDA DA OĞLUM SENİ ÇOK ÖZLEDİM YAZMIŞTIM HER YERDE ONLAR VAR.Yüzünü gözünü saçını geç
Çirkin olan başka şeyler var bence
BUNU NEYE NAZARAN SÖYLÜYORSUNUZ ANLAYAMADIM EVLAT AVLATTIR AYRIM OLMAZ KİBir olur iki olur saçmalama istersen
Aptal değiliz biz
Her konunda ikizlerim aşağı ikizlerim yukarı
Hatta bir konunda konuştuk net hatırlıyorum diyorum
Kem küm etme, beni kandırsan ne olacak ?
Vicdanın çirkin senin. Öneriler kifayetsiz. Saç gibi kolay değil. Boyamışsın siyaha, kalbinle de uyumlu olmuş bence
BİR YAŞINDALAR BİDE OĞLUM VAR 8 NYAŞINDA AYRIM YAPMIYORUM Kİ BENBir olur iki olur saçmalama istersen
Aptal değiliz biz
Her konunda ikizlerim aşağı ikizlerim yukarı
Hatta bir konunda konuştuk net hatırlıyorum diyorum
Kem küm etme, beni kandırsan ne olacak ?
Vicdanın çirkin senin. Öneriler kifayetsiz. Saç gibi kolay değil. Boyamışsın siyaha, kalbinle de uyumlu olmuş bence
Eski konulara bakmak adetim değildirBUNU NEYE NAZARAN SÖYLÜYORSUNUZ ANLAYAMADIM EVLAT AVLATTIR AYRIM OLMAZ Kİ
İki çocuklu bir anneyim.eşim bu aralar bana çok ilgisiz.Çalışan bakımlı bir kadınım.Ama ne yaparsam yapayım yetmiyor.Sanki artık beni beğenmiyor gibi çokmu cirkinlestim eşim mi benden soğudu bir türlü anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?